Dodaj do ulubionych

Internauci chcą końca rządów PiS

07.06.07, 10:52
Internautka z Wrocławia zbiera 500 tys. podpisów pod referendum, która ma na
celu odwołanie z urzędu Lecha Kaczyńskiego i rozwiązanie obecnego parlamentu.
nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/internauci-chca-obalic-kaczynskich,922519
Obserwuj wątek
    • debest3 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 10:59
      a ja wcale nie chce takiego końca,pomyśl,czy to nie byłoby piękne gdyby np.w
      czasie ogólnopolskiego kongresu PiS ,wszystkie zebrane oszołomstwo na sali oraz
      ich popaprani bracia z przykorytkowych partii jako ich goscie a tu np.spada na
      skutek awarii satelita i robie wielkie buuuuuuuum !!!tylko wielka dziura w
      ziemi,taki koniec rządów byłby wspaniały,
      • sibeliuss Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:00
        Chyba za dużo razy oglądałeś Misia smile
      • debest3 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:23
        eee nie powiem lubiem i tom bardzom,ale PiSuarom to sie nie przydaży ,oni nawet
        takiego pałacu kultury by nie potrafili wybudować,popatrz chcieli zasponsorować
        Świątynkę Opaczności(zamierzony błąd)a tu dupa,nawet tego nie potrafia,a cóż by
        to była za sala na biby dla polskich wściekłych,patrz obiecali trzy miliony
        mieszkań i teraz czekają kiedy w końcu tylu ludzi wyjedzie żeby te mieszkania
        sie w końcu opróżniły,kto mówił że oni je mieli wybudować
        • sibeliuss Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:26
          Za to Licheń cudnie straszy.
    • magdajeden Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:39
      co za bzdura. wybory były? były. takich sobie wybraliśmy? no to są a nastepnym
      razem moze lepiej wybierzemy.
      to jest demokracja. piwo sobie nawarzyliśmy (my jako Polacy, wiec nie wazne czy
      ktos głosowal na nich, nie na nich, nie głosował) i to piwo wypic musimy.

beznadziejne sa teraz płacze, histerie i rwanie włosów na głowie, nastpenym
      razem moze wiecej ludzi do wyborów pójdzie
      • kriss67 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:43
        Można powiedziec tak: psy szczekają, karawana jedzie dalej. PiS miał duże
        poparcie i póki co - utrzymuje je. Widocznie jest społeczne zapotrzebowanie na
        rządu w stylu Prawa i Sprawiedliwości.

A główny konkurent do rządu dusz - PO, chyba coraz bardziej gubi sie na rynku
        politycznym. Teraz przywódcy PO weszli w faze obrażania wszystkich - lewicy,
        PIS. Okazuje sie, że PiS może być, ale bez 5 tajemniczych osób.

Pozdro
        Krzysztof
        • debest3 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:58
          kriss67 napisał:

> Można powiedziec tak: psy szczekają, karawana jedzie dalej. PiS miał duże
          > poparcie i póki co - utrzymuje je. Widocznie jest społeczne zapotrzebowanie na
          > rządu w stylu Prawa i Sprawiedliwości.
          >
          > A główny konkurent do rządu dusz - PO, chyba coraz bardziej gubi sie na rynku
          > politycznym. Teraz przywódcy PO weszli w faze obrażania wszystkich - lewicy,
          > PIS. Okazuje sie, że PiS może być, ale bez 5 tajemniczych osób.
          >
          > Pozdro
          > Krzysztof
          >
          >
          czy 30% z 30% procent uważasz za duże poparcie?ja raczej uważam to za objaw
          duzego zniechęcenia i obrzydzenia obywateli polityką i tymi pajacami na których
          kaze im sie głosowac,jezeli byś powiedział że ta banda wygrała dzieki niskiej
          frekwencji to tu bym się z toba zgodził...
      • sibeliuss Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:46
        magdajeden napisała:

> rwanie włosów na głowie,

No trudno, żeby rwać inne włosy.
        • magdajeden Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:57
          sibeliuss napisał:

> magdajeden napisała:
          >
          > > rwanie włosów na głowie,
          >
          > No trudno, żeby rwać inne włosy.

tak sądzisz? a myslałam, że w desperacji to możesz i włosy na nogach rwać tongue_out
          • sibeliuss Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 12:00
            Jak na bruneta mam wyjątkowo "łyse" ręce i nogi big_grin
            • magdajeden Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 12:06
              sibeliuss napisał:

> Jak na bruneta mam wyjątkowo "łyse" ręce i nogi big_grin

szczesciarz.

ale nie każ mi tłumaczyć co jeszcze możesz sobie rwać.
              zostańmy jednak przy tej głowie tongue_out
      • debest3 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 11:55
        magdajeden napisała:

> co za bzdura. wybory były? były. takich sobie wybraliśmy? no to są a nastepnym
        > razem moze lepiej wybierzemy.
        > to jest demokracja. piwo sobie nawarzyliśmy

tak faktycznie ,takich sobie wybraliście,ciekawe ze jest dużo takich osób którzy
        wszystkich wkładają do jednego worka"moze lepiej wybierzemy?"ale spośród kogo ja
        sie pytam,czy chodzenie na wybory dla samej frekwencji to jest jakis wybór?czy
        mam głosowac na kogoś ,czy przeciw komuś?czyli mam wybierać mniejsze zło?a które
        to jest właściwie to mniejsze?o jakiej demokracji ty mówisz?to jest dyktatura
        większości a nie demokracja
        • magdajeden Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 12:05
          nie "wybraliście" tylko "wybraliśmy". nawet nie idąc do wyborów.
          własnie cały problem jest chyba w tym, że najczesciej głosujemy na "mniejsze
          zło", bo >nasz kandydat "od serca" i tak nie ma szans<, wiec głosujemy na jedną
          z dwóch opcji przodujących w sondażach. a jakby tak wreszcie raz zagłosowac
          zgodnie z głosem serca a nie rozsądku.
          • debest3 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 14:16
            magdajeden napisała:

> nie "wybraliście" tylko "wybraliśmy". nawet nie idąc do wyborów.
            > własnie cały problem jest chyba w tym, że najczesciej głosujemy na "mniejsze
            > zło", bo >nasz kandydat "od serca" i tak nie ma szans<, wiec głosujemy
            > na jedną
            > z dwóch opcji przodujących w sondażach. a jakby tak wreszcie raz zagłosowac
            > zgodnie z głosem serca a nie rozsądku.

ja jednak zachowuję postawę jak to mówia te gadające głowy z tv
            "nieobywatelską" i przestałem chodzić na wybory,mam już dość tych samych
            obrzydliwych kreatur które z kandydowania i posłowania zrobiły sobie
            zawód,przecież od 1990 roku tylko w kółka Kaczory ,Tusk ,Rokita,Miller itd.itd.
            nauczyli sie spiewac pod publikę i tyle,mnie ta ich gładka mowa i pozory walki o
            rodaków nie przekonują ,moze jestem zgorzkniały ale do tego doprowadziło mnie
            nie własne widzimisię ale brudna polityka uprawiana przez kolejne ekipy,a czy to
            dużo ?jeżeli człowiek chce żyć w normalnym kraju gdzie np.takie cwaniaki jak
            Lepper i Kaczyńścy siedzą w więzieniach?
            • tomek854 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 18:41
              Ale nie chodząc na wybory wcale nie zwalniasz się od odpowiedzialności. Ona
              ciąży na nas wszystkich - i na tych chodzących i na tych nie chodzących - w
              równym stopniu. A do tego, jak kiedyś widziałem na plakacie: nie głosowałeś? NIe
              masz prawa narzekać!
      • tomek854 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 18:39
        I znowu magdajeden pisze dokladnie to, co chcialem sam napisac. Gdzie oni byli
        na wyborach?

To ja jak glupi lecialem ze Szkocji zeby zdazyc glosowac na kogo trzeba a tym
        sie nie chcialo?
        • debest3 Re: Internauci chcą końca rządów PiS 07.06.07, 19:38
          takie ble ble ,nie głosowałeś ,nie masz prawa narzekać,ale jak głosowałeś to też
          nie masz prawa bo przecież na nich głosowałeś,to kto ma prawo narzekać?taka
          ordynarna socjotechnika zmierzająca do tego żeby ludziom zamknąć usta,szczerze
          gratuluję że leciałeś ze Szkocji żeby głosować,pewnie jesteś tam w celach
          turystycznych?śmieszne,ktoś kto ucieka za granicę bo tu mu źle poucza mnie który
          tu próbuje jakoś przezyć,dla mnie jest to taka sama paranoja jak czołobitność
          wobec pana Nowaka-Jeziorańskiego który całe życie siedział na emigracji a potem
          wrócił już do "wolnej Polski" aby pouczać tych którzy musieli tu żyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka