Dodaj do ulubionych

Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha

07.02.07, 20:00
Po to ze moze ktoras z Was tez takie potrzebuje (swietne na mrozy), a cena
jest jak na kozuchowe buty dobra. Butki sa wedlug mnie zgrabne i wygodne.
Nie umiem zalozyc linka. Moze ktos to zrobi za mnie i przy okazji powie jak
sie zalacza linki, bo ja zawsze je przepisuje, ale ten jest za dlugi.
Wchodzimy na strone www.llbean.com/sale potem w kategorie "Limited-Time
Savings" "Women's". Otwiera sie strona z ciuchami i butami. Te, o ktorych
mowie nazywaja sie "Pine Ridge Shearling Boots. Pull On".
Kilka moich znajomych juz je zamowilo. Co o nich myslicie? Mam nadzieje, ze
nie zasmiecam znowu forum. Nie widze powodow, dla ktorych na kobiecym forum
nie moglybysmy rozmawiac o ciuchach. Nie sadze zeby kazdego interesowaly
tylko bardzo powazne tematy. Pozdrawiam wszystkich zmarznietych (nie
zmarznietych tez) Ciesze sie na moje nowe butki!
Obserwuj wątek
    • bozena73 Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 07.02.07, 20:19
      Hej;
      Chodzi Ci o te buty? Calkiem fajne..
      www.llbean.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?page=pine-ridge-shearling-boots&categoryId=51008&storeId=1&catalogId=1&langId=-1&parentCategory=501949&cat4=501948
      &shop_method=pp&feat=501949-tn

Wlasnie bylam w czasie lunchu w okolicznych sklepach aby zobaczyc co jest ...wszystko oczywiscie juz
      na wiosne..przeceny sa, ale zostaly tylko takie niedobitki...w Kenneth Cole sa fajne rzeczy..naprawde
      wysokie markdowns..w Zarze kurtki zimowe nawet calkiem OK..przecenione ze $160 na $39.99.. :-))
      Ale chociaz zimno za oknem, nie mam juz ochoty na zimowe zakupy...marzy mi sie juz lato...
      • rhodeisland Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 07.02.07, 20:46
        Tak, te.
        Jak dobrze, ze mozna robic zakupy przez Internet, bo w sklepach jest juz bardzo
        maly wybor zimowych rzeczy. Poza tym, te rzeczy, ktore sa w sklepach na
        wyprzedazach czesto wygladaja okropnie, bo sa wymeczone wielokrotnym
        przymierzaniem i uwazam, ze przez to nie warto je kupowac nawet za obnizona
        cene.
        Nie ma jak Internet: wszystko jest w idealnym stanie, a w razie czego mozna
        odeslac spowrotem i firma potraca tylko pare dolarow.
    • rhodeisland Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 07.02.07, 20:49
      Trwaja wyprzedaze zimowych rzeczy m.in. na www.eddiebauer.com
      www.landsend.com
      To jest swietna strona, gdzie przez caly rok sa wyprzedaze (bo wszystkie rzeczy
      sa po obnizonych cenach)
      www.sierratradingpost.com
      A buty i torebki w oszalamiajacych ilosciach sa na www.zappos.com
      Zna ktos inne strony i co sadzicie o moich butkach?
    • artremi Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 07.02.07, 23:52
      Bardzo lubie tego typu buty, ale uwazam ze sa drogie. A wlasciwie, to przecena
      20% jest za mala. Pomimo tego zimna w tym tygodniu, to w przyszlym miesiacu
      zaczyna sie wiosna. Uwazam ze takie buty powinny byc przecenione o 50% lub wiecej.
      • rhodeisland Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 08.02.07, 04:13
        Nie moglam nigdzie znalezc tanszych, ladnych butow. Widzialam za to duzo
        szkaradnych z dziwacznymi obcasami. Nie jestem tez fanku Ugg.
        Zamierzam te buty nosic przez pare sezonow. Nie kupuje niczego tylko na jeden.
        • aniutek Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 08.02.07, 04:40
          fajne te buty !!!!
          chociaz Bozenka pewnie mnie zaraz opitoli zebym nie kupowala plaskich ;p
          zimno sie zrobilookropnie, futra nie chce nosic bo jak wspominalam zawracaja mi ludzie glowe i chyba
          musze sobie kupic cos cieplego na kark, 3/4 cos.
          widzialyscie cos fajnego?
          tez uwielbviam zakupy internetowe, zappos to moj jedyny ulubiony sklep z butami
          • rhodeisland Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 08.02.07, 04:58
            Czy kobieta musi chodzic tylko na obcasach? Te buty nie sa zreszta takie
            zupelnie plaskie, to nie sa Ugg'i.
            A z czego szukasz to cos cieplego na kark (puch, welna, kozuch lub jego
            imitacja)? Nie wiem jaki styl lubisz. Na www.eddiebauer.com sa fajne
            rzeczy na sale, ale dla niektorych moga sie wydawac za malo eleganckie.
            Wspomniana przeze mnie wczesniej strona www.sierratradingpost.com
            ma duzy wybor przecenionych rzeczy, mniej lub bardziej eleganckich.
            • rogatadusza Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 08.02.07, 05:32
              Buty wygladaja na bardzo cieple i praktyczne , chyba zrobilas udany zakup Rhode.
              • kisiulak Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 08.02.07, 05:55
                Uwazajcie na imitacje :
                www.cnn.com/2007/POLITICS/02/07/dog.fur/index.html
              • rhodeisland Re: Chwale sie moimi nowymi kozakami z kozucha 08.02.07, 16:37
                Dzieki. Podaly mi sie, tej firmie ufam, wielokrtonie od niej kupowalam,
                wszystko wyglada tak, jak na zdjeciach. Latwo tez sie oddaje (nawet po paru
                miesiacach) i potracaja tylko pare dol. z sumy, ktora oddaja na karte.
          • rhodeisland Sprobuj Burlington Coat Factory 08.02.07, 16:45
            Wczoraj gdy juz zasypialam przypomnial mi sie ten sklep (z mysla o Tobie).Nie
            mialam sily zwlec sie z lozka, wiec pisze dzisiaj.
            Maja tez swoja strone www.burlingtoncoatfactory.com gdzie znajdziesz
            m.in. adresy sklepow.
            Mnie szczerze mowiac ten sklep przytlacza (bo jest tak duzy wybor, a ja mam
            problem ze zrobieniem kazdego) Ja w ogole nie cierpie kupowac ciuchow w realu,
            lubie tylko Internetowe zakupy. Jestem jak mezczyzni, ktorych widze
            towarzyszacych z musu kobietom w sklepach: na ich twarzach widac cierpienie.
            Gdy bylam ostatnio w Burlington podobalo mi sie to, ze kurtki i plaszcze sa
            powierzone wedlug dlugosci, materialu z ktorego sa zrobione i koloru. Fajnie to
            wyglada. Oprocz tego sa oczywiscie posegregowane wedlug rozmiarow. Mam
            nadzieje, ze znajdziej cos cieplego, tam albo gdzie indziej.
            • rhodeisland O Burlington jest do aniutek 08.02.07, 16:47
    • rhodeisland Przestrzegam przed tymi kozakami 12.02.07, 03:56
      Czuje, ze powinnam, bo w koncu zachecalam do ich zakupu. Dostalam je wczoraj.
      Ja i moje znajome jestesmy zaszokowane niska jakoscia wykonania. Kawalki
      kozucha odpadaja. Poza tym, maja z boku dosc duze rozczecie i trzeba naprawde
      duzo je wywinac zeby to rozciecie zakryc. Kozaki robia sie po tym wywinieciu
      bardzo krotkie. Dobrze, ze byly na sale, koszt wyslania i odeslania jest do
      przelkniecia. Co za rozczarowanie. Nigdy wczesniej ta firma mnie nie
      roczarowala. Kurtki i ciuchy maja swietnej jakosci. Chyba dostalam nauczke zeby
      nie kupowac butow nie firmowych. Oni maja tez obuwie znanych firm, te kozaki
      byly ich firmy.
      • edytkus Re: Przestrzegam przed tymi kozakami 12.02.07, 05:57
        rhodeisland napisała:

> Czuje, ze powinnam, bo w koncu zachecalam do ich zakupu. Dostalam je wczoraj.

no i widzisz jaka klamczucha jestes? jasno dalas do zrozumeinia ze juz te buty masz:
        "Po to ze moze ktoras z Was tez takie potrzebuje (swietne na mrozy), a cena
        jest jak na kozuchowe buty dobra. Butki sa wedlug mnie zgrabne i wygodne."

> Poza tym, maja z boku dosc duze rozczecie i trzeba naprawde
        > duzo je wywinac zeby to rozciecie zakryc.

przeciez one jakis sznurek z boku maja
        • rhodeisland Re: Przestrzegam przed tymi kozakami 12.02.07, 18:25
          Nie, nie mowilam, ze juz je mam. Opieralam swoje zdanie o nich na
          zdjeciu,reputacji firmy i mojego doswiadczenia z podobnymi butami.
          Maja sznurek, ale rozciecia nie bylo widac na zdjeciu.
          Bardzo sie starasz do mnie przyczepic.
          Wiesz, moglam nie napisac postu odradzajacego zakup tych butow. Moglam
          pomyslec "co mi tak". Ale nie chce zeby ktos sie tak rozczarowal jak ja.
          Odsylam je spowrotem.
          • rhodeisland Re: Przestrzegam przed tymi kozakami 12.02.07, 18:28
            Przeczytalam jeszcze raz moje poprzednie posty o butach i oczywiscie zarzuty
            edytkus sa bezpodstawne.
            • edytkus Re: Przestrzegam przed tymi kozakami 12.02.07, 21:39
              rhodeisland napisała:

> Przeczytalam jeszcze raz moje poprzednie posty o butach i oczywiscie zarzuty
              > edytkus sa bezpodstawne.

napisalas ze sa "WYGODNE" - jak mozna wiedziec czy buty sa wygodne jesli nie mialo sie ich nigdy na
              nogach?!
              • rhodeisland Ciag dalszy obsesji edytkus 13.02.07, 04:09
                Nope, napisalam, ze sa "WEDLUG MNIE zgrabne i wygodne". Taki skrot myslowy "na
                oko wygodne". Osoba inteligentna, za ktora sie podajesz, nie czepia sie kazdego
                slowa. Nigdzie nie napisalam, ze je dostalam (zanim je dostalam), ze w nich
                chodze. Przeciwnie, zakonczylam moj pierwszy post o butach stwierdzeniem, ze
                nie moge sie ich doczekac, czy cos w tym stylu.
                Czy tylko ja uwazam, ze edytkus sie czepia?
                • macsue Re: Ciag dalszy obsesji edytkus 15.02.07, 08:06
                  od poczatku mi sie nie podobaly...zbyt konserwatywne, nie posadzalam
                  eleganckiej i szczuplej rhode o taki konserwatywny gust...
                  • rhodeisland Re: Ciag dalszy obsesji edytkus 15.02.07, 20:28
                    Juz je odeslalam spowrotem.
                    Nie sadzilam, ze sa konserwatywne. Nosze zwykle prostsze kroje butow. Zalacz
                    zdjecia jakis, ktore nie sa wg. Ciebie nie konserwatywne, to moze sie skusze.
                    Ubieram sie w prostym, ponadczasowym stylu, nie sledze trendow.
                    • macsue Re: Ciag dalszy obsesji edytkus 18.02.07, 04:56
                      Rhode, nie mam teraz czasu na zalaczanie zdjec kozaczkow bo mam dosyc wazny
                      egzamin za tydzien, moze niepotrzebnie sie przyczepilam do tych butow i ciebie,
                      ale tak z ciekawosci mam do ciebie pytanie-co to za prace wykonujesz online ze
                      masz czas na takie intensywne uczestniczenie w forum? Bo ja tez mialam kiedys
                      prace online tylko ze jak usiadlam do komputera "do pracy" to okazywalo sie ze
                      4 godzin spedzam na necie a tylko 2 na pracy, wiec jestem ciekawa co ty robisz
                      ze masz takie mozliwosci? Pozdrawiam.
                      • rhodeisland Re: Ciag dalszy obsesji edytkus 20.02.07, 03:38
                        Tez pozdrawiam. Nie uwazam, ze sie do mnie przyczepilas. Jestes ciekawa opinii
                        innych. Smieje sie sama z siebie, ze te kozaki tak mi sie podobaly, ale bylam
                        zdesperowana, bo bylo mi po prostu zimno. Sadzilam, ze beda cieple i zgrabne.
                        Nie uczestnicze w forum az tak bardzo intensywnie, jak niektorzy sadza. Mam
                        bardzo nienormowany czas pracy. Sama decyduje kiedy pracuje i bardzo mi to
                        odpowiada. Moze nie musze naprawde pracowac, bo jestem obrzydliwe bogata i
                        pracuje tylko dlatego, ze lubie?
                        • rhodeisland Zabrzmialo glupio, niezbyt zgrabne tlumaczenie 20.02.07, 03:40
                          okreslenia "filty rich"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka