magdamajewski 07.03.07, 05:01 jak sesja idzie? bo mnie jak krew z nosa... cos mi sie wydaje ze za duzo klas na jeden raz wzielam.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: studentki 07.03.07, 05:08 moja sesja zaczyna sie 12, ucze sie wlasciwie calymi dniami, dom w apaierach, ksiazki sa wszedzie... cale szczescie, ze moje dziecko z tata wyjechalo z nimi w domu nie ma sie jak i kiedy uczyc. a kiedys mialam semestr z 27 kredytami, zaliczylam super, teraz 14 i ledwie daje rade...... Odpowiedz Link
magdamajewski Re: studentki 07.03.07, 05:37 ja mam 12 + full time job i to myslalam ze sobie w miare latwe klasy dobieram i sie przeliczylam u mnie jutro jeden + quiz w poniedzialek drugi 16 trzeci + cpe z rana, 26 ostatni, w miedzyczasie 2 wielkie prace pisemne do oddania, uff ciezko bedzie Odpowiedz Link
kisiulak Re: studentki 07.03.07, 05:53 Dziewczyny a co studiujecie jesli mozna spytac? Odpowiedz Link
mamaagnieszka Re: studentki 07.03.07, 16:01 ja w tym semestrze nie mam sesji per se ale chyba wolalabym serie egazminow niz cotygodniowe reviews, testy, workshops, presentations etc.:( ledwo dycham normalnie:( Na poniedzialek mam napisac nastepne book review a ksiazka jeszcze nawet nie tknieta:( dzisiaj mam workshop z old english, brrrr:( oczywiscie pracuje i zajmuje sie dziecmi w tzw. meantime;( Robie master's z tesol. Odpowiedz Link
magdamajewski Re: studentki 07.03.07, 17:24 ksiagowosc, MUSZE skonczyc do 8/09 bo inaczej nie bede mogla zadwac cpa egzaminu bez master a to kolejne 2 lata.. Odpowiedz Link
jersey.girl Re: studentki 07.03.07, 18:15 U mnie midtermy w przyszlym tygodniu (wyjatkowo tylko 3), a potem jade do Polski na spring break :). Odpowiedz Link
blue_jay Re: studentki 07.03.07, 20:49 ja wlasnie po sesji.. dzisiaj pisalam ostatni egzamin... mam 9 klas+ full time job, wiec jestem nieprzytomna od ciaglego wstawania o 4 rano.. od poniedzialku spring break i tylko do pracy ach ... co za laba bedzie;-) Odpowiedz Link
macsue Re: studentki 08.03.07, 06:03 A ja tydzien temu pisalam dwudniowy bar exam na Florydzie w Orlando i jesli sie udalo to jest to koniec formalnej edukacji jesli o mnie chodzi; niestety na wyniki musze czekac az do 16 kwietnia i nie wiem jak to czekanie przezyje, powodzenia w nauce wszelkiej, miejmy nadzieje ze warto sie meczyc! Odpowiedz Link
magdamajewski Re: studentki 08.03.07, 15:51 ja juz wiem ze jeden zawialilam i to tak klasycznie ze wsciekla jestem okropnie. 2 dni sie do niego uczylam tak porzadnie, wszytko kurna umialam policzyc (corp. finance) i co na prostych i banalnych rzeczach mnie zagial tak ze az wstyd. cala noc mi sie snil ten egaznim, pytanie po pytaniu, masakra! ps. nie cierpie testow gdzie jest tylko 20-25 pytan bo wtedy jeden, 2 bledy i ocena leci w dol:( Odpowiedz Link
emm1 Macsue 17.03.07, 02:03 I jak?Bardzo trudny bar byl?Mam nadzieje, ze sie udalo!Jaka specjalizacje wybralas? Odpowiedz Link
macsue Re: Macsue 19.03.07, 06:14 Bar byl taki sobie, specyfika tego egzaminu jest to ze wychodzac po nim czlowiek nie ma pojecia jak mu poszlo(bo 3/4 egzaminu to multiple choice). Teraz czekam na wyniki (wtedy dopiero dowiem sie jak mi poszlo) i jednoczesnie szukam pracy-jak znajde to opowiem co robie... Odpowiedz Link