kisiulak 16.07.07, 23:41 Czy ktos wie cos na temat Hoodia? Chodzi mi raczej czy ktos tego probowal i jakie mial rezultaty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artremi Re: Hoodia 17.07.07, 01:18 Kiedys byl interesujacy segment na 60 Minutes o hoodii. Sama roslina to chyba dziala - tzn powstrzymuje poczucie glodu. Jedyny problem, to znalezc tabletki ktore zawieraja odpowiednia ilosc wyciagu z tej rosliny. Jest tylu producentow i prawdopodobnie wielu z nich jest niewiele warta. Moze jest gdzies website gdzie robili testy roznych producentow? Odpowiedz Link
edytkus Re: Hoodia 17.07.07, 01:25 www.hoodia-facts.com/?r=gfbh&google=hoodia&gclid=CNiVuKibrY0CFQIpFQodyR280A - wierzyc czy nie sama ocen www.godietpills.com/hoodia.htm Odpowiedz Link
rhodeisland Probowalam, dzialalo, ale przestalam brac, bo 17.07.07, 02:29 ja nie jem tylko z glodu. Mam problem z "emotional eating", wiec w moim przypadku branie hoodii nie mialo sensu. Ja wlasnie musze czuc glod, zeby nauczyc sie odrozniac kiedy powinnam jesc, a kiedy nie. Odpowiedz Link
tamsin Re: Hoodia 17.07.07, 04:05 ja jestem w trakcie...niestety mam okropny bol gardla i katar (!!) wiec jedzenie w ogole mi nie podchodzi. Moze niepotrzebnie marnue te tabletki. Aha, jest tylko pare firm ktore sprzedaja ten stem z hoodie a nie jakies mieszaniny, wiec uwazaj co kupujesz. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Hoodia 17.07.07, 04:43 Kupilam Hooditrim z www.hooditrim.com/ Kolezanka w 3 tygodnie schudla 13 lb, wiec dlatego kupilam. Zobaczymy. Narazie 2 dzien. Odpowiedz Link
kisiulak Re: Hoodia 24.07.07, 23:18 Jak narazie nie bardzo... ;( Ale moze zla kupilam. Odpowiedz Link
ny.aga Re: Hoodia 25.07.07, 16:44 Moze byla zla... Ja tez szukam "magic pill" ale jak na razie to szczescia nie mam;-)) Nie jest zle ale gdybym mogla schudnac te 15lbs to byloby super! PS Wiem ze tylko ciezka praca dojdzie sie do celu... tak...tak ...ale ja tak lubie jesc... Odpowiedz Link
rhodeisland Kisiulak, a czy kolezanka zamierza cale zycie 25.07.07, 00:32 brac Hoodie? Co bedzie jesli przestanie? Zawsze gdy czytam, ze ktos schudl, to zastanawia mnie, CO ta osoba stracila? Moze jest odwodniona i stracila mase miesniowa? Chyba kazdemu zalezy na utracie nadmiernej tkanki tluszczowej, chociaz wiele kobiet patrzy tylko na kilogramy/funty. Odpowiedz Link
muttie Re: Hoodia 26.07.07, 22:25 piszcie jakie efekty, no i czy robicie cos jeszcze poza spozywaniem hoodii? Odpowiedz Link