buszar 25.10.07, 08:22 Bozenka, dziekuje za przyjecie do forum. Jestem 30 letnim gay guy. Od 15 lat mieszkam w New Jersey.Uwielbiam czytac to forum.Pozdrawiam wszystkich uczestnikow. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homerowy-beret Re: Chcialbym sie przedstawic. 25.10.07, 12:33 Witaj Rhodeislad w nowym wcieleniu. Zmien charakter pisma ;) Odpowiedz Link
beatamc Re: Chcialbym sie przedstawic. 25.10.07, 13:16 ooo f. Jakie przegiecie, za to cie naprawde powinni wywalic. Mialam nadzieje, ze jednak jestes reformowalna, lub nie jest z Toba az tak zle... zalamka. Odpowiedz Link
rhodeisland b. nie mozesz wytlumaczyc tych slow 26.10.07, 04:58 inaczej ("przegiece", "za to powinni cie wywalic") Czuje obrzydzenie w Twoim glosie. Odpowiedz Link
bozena73 Re: Chcialbym sie przedstawic. 25.10.07, 14:15 Witamy w naszym gronie! Mam nadzieje ze bedziesz tu czesto pisac! Pozdrawiam! Bozenka PS> A do pan powyzej..to chyba troche przesadzacie z tymi wcieleniami RI..juz jestem tym zmeczona..czy kazda nowa osoba w Waszym mniemaniu to RI?? przesadzacie dziewczyny.. Odpowiedz Link
beatamc Re: Chcialbym sie przedstawic. 25.10.07, 14:45 Masz racje, mamy paranoje. Witam cie buszar, Bozena ma racje pisz tu czesto :) Odpowiedz Link
artremi Re: Chcialbym sie przedstawic. 25.10.07, 16:18 Ja tez witam pana lubiacego panow na naszym babskim forum!! Ciekawa jestem ktore watki uwielbiasz najbardziej? Odpowiedz Link
bella1978 Re: Chcialbym sie przedstawic. 25.10.07, 22:53 Witamy witamy, jak pan lubi to forum i czyta czesto to chyba sie nie obrazi? :) Odpowiedz Link
artremi Re: Chcialbym sie przedstawic. 25.10.07, 22:57 Dlaczego to ten pan ma sie obrazic? Dolaczyl sie do forum kobiet i w pierwszym zdaniu mowi ze woli mezczyzn. To my sie mozemy obrazic!! Odpowiedz Link
rhodeisland Nie jestem przekonana, ze ten rzekomy gay 26.10.07, 01:10 naprawde istnieje. Jesli tak, to jest to chyba najlepsze forum, na ktorym moze otwarcie napisac o sobie. Wyobrazacie sobie reakcje na podobna szczerosc na forum Polonia? Ciarki mnie przechodza gdy sobie to probuje wyobrazic. Odpowiedz Link
beatamc Re: Nie jestem przekonana, ze ten rzekomy gay 26.10.07, 17:53 Re: Nie jestem przekonana, ze ten rzekomy gay naprawde istnieje. Zaloze sie, ze wlasnie TY najlepiej o tym wiesz. Odpowiedz Link
artremi Re: Nie jestem przekonana, ze ten rzekomy gay 26.10.07, 18:30 To prawda ze tylko ten pan/pani wie kim naprawde jest. Kilku autorow na tym forum ma ludzaco podobny styl pisania - buszar, zosiunia53, dr james, ciekawe2, itp.... Odpowiadasz na: beatamc napisała: > Re: Nie jestem przekonana, ze ten rzekomy gay naprawde istnieje. Odpowiedz Link
lucy58 Re: Chcialbym sie przedstawic. 26.10.07, 04:09 buszar napisał: > Bozenka, dziekuje za przyjecie do forum. Jestem 30 letnim gay guy. > Od 15 lat mieszkam w New Jersey.Uwielbiam czytac to forum.Pozdrawiam > wszystkich uczestnikow. Gay Guy. Uwielbiasz czytac te forum. . I mieszkasz w NJ. I co? I oswiadczasz wszem i wobec,ze lubisz panow w lozku. Och. Jak sie milo czyta tych wyzwolonych prosto z zamnknietych szaf polskich homoseksualistow. Zwlaszcza jak ktos w to wierzy. I ktos dalej lubuje sie w kreowanie roznych wirtualnych postaci. Moze to jest czasami zabawne. Ale pod warunkiem,ze kreowana postac jest czysto fikcyjna. Niech ten domniemany Gay Gay napisze cos osobie lub troszke swoich pogladow. Poczytamy. Moze dowiemy sie czegos nowego? ZAPISALES sie GAY chlopaku na forum- to napisz cos. Lucy Odpowiedz Link
rhodeisland Tez jestem ciekawa czy napisze cos co nie ma 26.10.07, 05:05 zwiazku z byciem gay. Czyjas seksualnosc mnie nie obchodzi, nie oceniam ludzi wedlug tego, co robia w lozku. Nudza mnie jednak osoby, ktore glownie o tym mowia. Czy kobiety piszace po raz pierwszy na forum zaczynaja od tego, ze sa heteroseksualne? A moze ktoras woli kobiety albo jest bi? Czy to jest forum, na ktorym szukamy partnerow? Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Tez jestem ciekawa czy napisze cos co nie ma 27.10.07, 17:38 jak by to powiedzieli starozytni rosjanie: dobrze gada, dac jej wodki :o) a po naszemu: z ust mi to wyjelas! Odpowiedz Link
buszar Re: Chcialbym sie przedstawic. 26.10.07, 11:42 Jeszcze raz dziekuje za przyjecie do forum. Chce wszystkich zapewnic , ze nie jestem RI. Powod dlaczego od razu oswiadczylem, ze jestem gay jest prosty.To jest forum "Polki w Stanach".Jak juz mowilem ...lubie czytac to forum i lubie damskie towarzystwo.Dlatego wybralem to forum. Ciekawilo mnie tez jak zostanie to przyjete do wiadomosci( ile uszczypliwych uwag).Niestety wiekszosc Polakow nie jest zbyt tolerancyjna na homoseksualizm...a przykro. Z drugiej strony sie nie dziwie...moze i ja bylbym taki narrow- minded gdybym nie byl gay. Uwiezcie, ja jestem normalna osoba ktora codziennie chodzi do pracyjak inni. Mam nadzieje, ze bedziemy spedzac mile chwile na forum dyskutujac na rozne tematy.Pozdrawiam Cie RI, nie wiem dlaczego niektorzy mysleli , ze buszar to ty. Odpowiedz Link
buszar Re: Chcialbym sie przedstawic. 26.10.07, 11:57 Mialo byc UwieRZcie, a nie uwiezcie. Lucy prosila , zebym napisal cos o sobie. Jak juz mowilem, mieszkam w NJ. Pracuje dla jednego ze szpitali w billing department jako patient accounts manager.RI, nie zapisalem sie do forum , zeby rozmawiac caly czas o homoseksualizmie i nie mam zamiaru tutaj nikogo znalezc dla zadnych lozkowych historii. Milego weekendu. Odpowiedz Link
majenkir Witamy :) 26.10.07, 21:01 buszar napisał: > nie mam zamiaru tutaj > nikogo znalezc dla zadnych lozkowych historii. Hehe, faktycznie w tym przypadku byloby to niemozliwe ;)). Jak rozumiem buszar przedstawil sie tak z grubej rury, zeby od razu postawic sprawe jasno, czemu to facet chce poplotkowac z kobitkami :P. W koncu nie czesto sie to zdarza :)). Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Witamy :) 27.10.07, 17:40 a co na to nasz meski Marek od lat z nami plotkujacy :o) majenkir napisała: > Jak rozumiem buszar przedstawil sie tak z grubej rury, zeby od razu > postawic sprawe jasno, czemu to facet chce poplotkowac z > kobitkami :P. W koncu nie czesto sie to zdarza :)). Odpowiedz Link
lucy58 Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 02:47 buszar napisał: > nie zapisalem sie do forum , zeby > rozmawiac caly czas o homoseksualizmie i nie mam zamiaru tutaj > nikogo znalezc dla zadnych lozkowych historii. > Milego weekendu. No to moze porozmawiamy .... o czym? jesli chodzi o wybor torebek pasujacych do bucikow - nie musiales sie ujawniac, zeby o tym rozmawiac. Niech sobie panna da spoko i przestanie sie wyglupiac. Lucy Odpowiedz Link
beatamc Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 15:52 buszar napisał: > Jeszcze raz dziekuje za przyjecie do forum. Chce wszystkich > zapewnic , ze nie jestem RI. > Powod dlaczego od razu oswiadczylem, ze jestem gay jest prosty.To > jest forum "Polki w Stanach".Jak juz mowilem ...lubie czytac to > forum i lubie damskie towarzystwo.Dlatego wybralem to forum. -------To zaraz, oswiadczyles, ze jestes gejejm, bo to jest forum "Polki w Stanach?? aaaha Tiaa dobry powod. > Ciekawilo mnie tez jak zostanie to przyjete do wiadomosci( ile > uszczypliwych uwag). -- Odpowiedz Link
piesfafik Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 17:55 Dziwewczyny, czego chcecie od czlowieka? Moze przyjmijmy najpierw ze pisze prawde - to dosc logiczne ze wyjasnia dlaczego jako facet zapisuje sie na forum Polki w Stanach. I dlaczego mysliscie ze jak ktos jest gejem to nie lubi kobiet? Moze nie chce z nimi spac, ale dlaczego nie gadac? Moja corka ma kilku kolegow gejow i wszyscy przyjaznia sie z dziewczynami i lubia przebywac w ich towarzystwie. Witaj buszar Odpowiedz Link
beatamc Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 18:19 Logiczne dla mnie by bylo, zeby rzeczywiscie z nami dyskutowal.Gdzie sa jego wypowiedzi na te tematy co je czyta od dawna i go interesuja? Ja nie twierdze, ze jak ktos jest gejem to nie lubi kobiet. Sa rozne typy gejow. Ja mam paru znajomych gejow i wydaje mi sie, ze mnie lubia -z wzajemnoscia zreszta. Ja bardzo lubie towarzystwo gejow, bo zazwyczaj sa blyskotliwi i maja bardzo mi odpowiadajace poczucie humoru. I Przede wszystkim nie musze sie bac, ze mnie za pare dni bedzie meczyl, zebym z nim na randke wyszla. Jak mam ochote z nim wyjsc to nie musze sie obawac, ze on to dwuznacznie odczyta itp. Odpowiedz Link
tamsin Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 19:02 nigdy jeszcze sie nie spotkalam aby ktos rozpoczynal znajomosc od "czesc jestem gay guy", a akurat mam barddzo duzo _bliskich_ znajomych oraz przyjaciol (obojga plci), ktorzy sa orientacji homoseksualnej.. Czy jestesmy hetero czy homo, odkrywamy jako naturalny czynnik znajomosci lub / i przyjazni, gdy rozmowy wkarczaja w terrytorium rodzinno-zwiazkowe. Nie dziwie sie wiec, ze ludzie potraktowali ten post jako prowokacje trolla, szczegolnie ze tematyka forum nie ma nic wspolnego ze zwiazkami. Nie mniej jednak witam buszara i czekam co ma do powiedzenia, gdyz na pewno cos ma, skoro znajomosc na forum rozpoczal w taki a nie inny sposob. Odpowiedz Link
beatamc Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 19:10 mi by do glowy nie przyszlo takie powitanie :).. Oczywiscie, ze prowokacje mial na mysli. Sam sie do tego przyznal. "Ciekawilo mnie tez jak zostanie to przyjete do wiadomosci( ile uszczypliwych uwag)." Odpowiedz Link
artremi Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 19:48 Uwazam ze najwyzszy czas zeby wszystkie uczestniczki tego forum (plus Marek oczywiscie!!) wyznaly swoja orientacje seksualna!! Odpowiedz Link
beatamc Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 21:38 brunetki blądynki ja wszystkie was dziewczynki ... chce ;) Czasami tez meza :) Odpowiedz Link
artremi Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 22:58 Strasznie jestes zachlanna!! To chyba jakas nowa kategoria!! :-) Odpowiedz Link
lucy58 Re: Chcialbym sie przedstawic. 29.10.07, 00:59 beatamc napisała: > brunetki blądynki ja wszystkie was dziewczynki ... chce ;) > Czasami tez meza :) O cie sune!!! A na rude nie masz czasem ochoty.? :) Lucy Odpowiedz Link
edytkus Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 23:34 artremi napisała: > Uwazam ze najwyzszy czas zeby wszystkie uczestniczki tego forum (plus Marek > oczywiscie!!) wyznaly swoja orientacje seksualna!! no to sie Ertes i Takietam za te "uczestniczki" obraza, a niech Cie ;))))) Odpowiedz Link
polishbellydancer Re: Chcialbym sie przedstawic. 28.10.07, 08:21 ale ja sie wstydze :o) Odpowiedz Link
buszar Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 23:35 Piesfafik....dziekuje za dobra wypowiedz Odpowiedz Link
buszar Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 23:34 Lucy58 i Beatamc....obydwie skoczylyscie na mnie jakbym nie wiadomo co Wam zrobil i lapiecie mnie za slowka komentujac kazde zdanie napisane przeze mnie. Odpowiedz Link
lucy58 Re: Chcialbym sie przedstawic. 29.10.07, 01:11 buszar napisał: > Lucy58 i Beatamc....obydwie skoczylyscie na mnie jakbym nie wiadomo > co Wam zrobil i lapiecie mnie za slowka komentujac kazde zdanie > napisane przeze mnie. Najpierw napisz COS, cobysmy rzeczywiscie mogly skoczyc na Ciebie (nie doslownie; poki co indianskie pozycje mi w zupelnosci odpowiadaja). Wiec OK. Zalozmy, ze jestes polak-gay. I co masz w zwiazku z tym do powiedzenia? Jakies nowe spojrzenie na wybor bialych bluzeczek ? Czy jakies nowe perspektywy na temat pani lezacej w szpitalu z fatalnymi odlezynami? A moze cos na temat zycia polaka-gaya w NJ.? A moze w ogole COKOLWIEK???? Jak panienka nie ma nic do powiedzenia na te tematy - to niech panienka zmieni screen name. Lucy Odpowiedz Link
edytkus Re: Chcialbym sie przedstawic. 27.10.07, 23:36 ja lubie gejow, szczegolnie w serialu Will & Grace :)) Odpowiedz Link
piesfafik Re: Chcialbym sie przedstawic. 29.10.07, 01:25 Lucy, O ile mi wiadomo etykieta forum nie wymaga od nikogo wypowiedzi na kazdy temat. Zapisal sie, przedstawil, nikogo nie obrazil - wiec na moje oko jest OK. A ogolnie i tak nie wiemy kto kim jest. Marek moze byc kilkunastoletnia panienka, aniutek starszym panem a RI zielonym ludzikiem z antenkami. Dopoki wymiana zdan jest kulturalna nie widze problemu Odpowiedz Link
lucy58 Re: Chcialbym sie przedstawic. 29.10.07, 01:58 piesfafik napisała: > Lucy, > O ile mi wiadomo etykieta forum nie wymaga od nikogo wypowiedzi na kazdy temat. > Zapisal sie, przedstawil, nikogo nie obrazil - wiec na moje oko jest OK. A > ogolnie i tak nie wiemy kto kim jest. Marek moze byc kilkunastoletnia panienka, > aniutek starszym panem a RI zielonym ludzikiem z antenkami. Dopoki wymiana zda > n > jest kulturalna nie widze problemu No i pieknie. Tylko jaka wymiana zdan! Ja tu nie widze zadnej wymiany zdan. Ten caly bushar - gay czy nie - do tej pory napisal tylko wlasciwie jedno zdanie (w roznych wariacjach) ze jest homo. Mieszka w NJ, i jest jakims tam urzednikiem. I co? No i dobrze. jestes facet homo? masz jakies tematy do poruszenia? No to napisz. Nikt nie musi przedstawiac na forum jaka ma orientacje seksualna. I jak znam zycie - nikt tego nie robi. Zwlaszcza w takiej formie. Hej. Panie. Dajcie spokoj. Nie wiem kto robi sobie jaja, ale ja sie na to nie lapie. Kropka. Lucy Odpowiedz Link
marcysiaw1 Witaj gay gey-u! 29.10.07, 04:41 nie wiem rzeczywsicie czemu kolezanki tak na Ciebie naskoczyly, moze sa troche przewrazliwione no coz...ale jesli nawet jestes RI to pisz i baw sie dobrze a i tak predzej czy pozniej sie sypnie, jesli nie jestes RI zapraszamy do pisania i do udzielania sie. zaczynam wierzyc, ze jestes soba bo nie odpowiadasz sam sobie na swoje posty ,no, jak robi to wlasnie RI! I dosc rzadko sie udzielasz pozdrawiam marta Odpowiedz Link
rhodeisland marcysiu nie odpowiadam na swoje posty 30.10.07, 02:41 dopisuje do nich rzeczy, ktore mi sie przypominaja, a to nie to samo, co pisanie do siebie Odpowiedz Link
rhodeisland e. co to znaczy "lubie gejow"? Jak mozna opierac 30.10.07, 02:43 swoja sympatie do kogos w zaleznosci od jego orientacji seksualnej? Odpowiedz Link
rhodeisland To ja sie przedstawie. Jestem kobieta 30.10.07, 18:46 ktora seks nie interesuje i dobrze mi z tym! Nie jestem hetero ani gay, ale kobitka jest ze mnie atrakcyjna. Odpowiedz Link
marcysiaw1 Re: To ja sie przedstawie. Jestem kobieta 01.11.07, 05:34 ta daj jakas fote w koncu na fotoforum...a i wlasnie o tym mowilam, ktos 1 odpowiedz a Ty 3! najpierw pomysl co chesz napisac zamiast wtsawiac po 10 wypowiedzi pozdrawiam marta Odpowiedz Link
rhodeisland marcysiu foto niczego nie udowadnia, bo nie 01.11.07, 17:51 musi byc prawdziwe, tzn. nie musi byc nasze, a nawet jesli jest nasze, to kazda fotografie mozna zmienic, makijem i retuszem Odpowiedz Link