Dodaj do ulubionych

Prezent dla dziewczyny

20.08.15, 13:29
Cześć, szukam prezentu dla dziewczyny ...znalazłem taki piękny pojemniczek na branzoletki i nne rzeczy.... www.jegomosc.com/20-pomyslow-na-trafiony-prezent-dla-dziewczyny/

dziewczyny - ucieszylibyście się z takiego upominku ?
Obserwuj wątek
    • 7patricia Re: Prezent dla dziewczyny 21.08.15, 13:43
      www.magicznyblask.pl/bransoletki/srebrne-bransoletki/bransoletka-71871.html
    • agusska3 Re: Prezent dla dziewczyny 03.09.15, 09:57
      lepiej kup jej bielizne www.sklep-biustonosze.pl/ ;)
    • ewicja19 Re: Prezent dla dziewczyny 08.09.15, 10:54
      jest wiele mozliwości ale ostnio kupujemy praktycznie z kazdej okazji artykulik w gazecie !
      za każdym razem frajda telefony od obdarowanych itd. i wierzcie z kazdej okazji sie sprawdza!!!!!!! ha ha
      olx.pl/oferta/prezent-na-kazda-okazje-dedykowany-artykul-w-gazecie-CID628-IDbAM5h.html#255ead283c
    • allegro_mikenn Re: Prezent dla dziewczyny 18.09.15, 21:11
      www.fajnyzegarek.eu na pewno coś fajnego wybierzesz
    • chabry_i_maki Re: Prezent dla dziewczyny 19.09.15, 19:52
      ciekawy prezent, ja kupowałam przyjaciołce w sierpniu komplecik bursztynowy:
      www.ambertic.pl/pl/p/Bursztynowe-kolczyki-w-trzech-kolorach/1461
      www.ambertic.pl/pl/p/Wisiorek-z-zielonym%2C-koniakowym-i-cytrynowym-bursztynem/1463
    • nata-li-a Re: Prezent dla dziewczyny 08.10.15, 10:09
      Może futrzany brelok? dziewczyny uwielbiają takie dodatki :) Ja mam marki francomorenzo.com/ nie są drogie, a porządnie zrobione
    • tadeuus Re: Prezent dla dziewczyny 19.10.15, 14:52
      Szczerze to myślę, że nie :) :) powiem, Ci, że w prezentach zwłaszcza dla dziewczyn najważniejsza jest ich wyjątkowość.... poszukaj w googlach albo na wyjątkowy prezent i tam na pewno coś znajdziesz albo przynajmniej jakiejść inspiracji dostaniesz ;) pozdro
    • limak91 Re: Prezent dla dziewczyny 23.10.15, 14:26
      Ja mogę polecić ten sklep hasztagbizuteria.pl/ znajdziesz tu kilka bardzo ciekawych propozycji np. celebrytka (bardzo modna i pasuje do wszystkiego) z serduszkiem :)
    • diabelskipomiot Re: Prezent dla dziewczyny 26.10.15, 02:37
      Dziewczynę to Ty powinieneś znać najlepiej i wiedzieć co lubi, a nie ktoś za Ciebie. Ale biżuteria czy bielizna to dość oklepane pomysły. A prezent powinien być w pierwszej kolejności wyjątkowy. Zabierz ją na kolację w ciemności czy seans w grocie solnej. Jak dziewczyna jest śmielsza to może być też np. indywidualna lekcja tańca na rurze - na tym nie tylko dziewczyna skorzysta, ale i Ty również ;)
    • wiolkawiola Re: Prezent dla dziewczyny 07.06.16, 10:25
      Ja jednak wolałabym coś dla urody. Np zabieg z kwasem hialuronowym na usta. Ja sobie zrobiłam w Welldermie i byłam bardzo zadowolona. Może cos takiego zachwyci Twoja dziewczynę?
    • anula991a Re: Prezent dla dziewczyny 07.06.16, 15:22
      może śmieszny kubek? Polecam kubek z jakimś fajnym/śmiesznym nadrukiem - allegro.pl/smieszny-kubek-z-nadrukiem-memy-kibica-cytaty-i6233321538.html
    • ewka444 Re: Prezent dla dziewczyny 08.06.16, 10:54
      Super prezentem będzie Power Bank :) Bo nie będzie musieć martwić się o ładowanie telefonu np. w podróży :) Mnie udało się wygrać taki :D na stronie: www.cieplozklasa.pl/glosuj. Wystarczy, że zgłosicie do konkursu/ oddacie głos na waszą szkołę :) Power Bank jest naprawdę bardzo fajny :) i bateria długo działa :) :)
    • zanetkaptaszyna Re: Prezent dla dziewczyny 20.06.16, 15:34
      Proponuję jakiś luksusowy zabieg kosmetyczny w eleganckim miejscu. Polecam lifting termiczny Zaffiro. Nieinwazyjny, odpowiedni w każdym wieku (dla dojrzałej cery przyda się seria).
    • milenalee Re: Prezent dla dziewczyny 23.06.16, 12:34
      To fajny pomysł. Ale może lepiej byłoby zafundowac dziewczynie wizytę w profesjonalnym salonie medycyny estetycznej, polecam zwłaszcza klinike na Bukowińskiej. Maja tam super zabiegi dla młodych dziewczyn i dojrzałych kobiet.
    • katii_e Re: Prezent dla dziewczyny 18.08.16, 15:50
      Mam zawsze chaos w biżuterii :) także ja bardzo bym się ucieszyła z takiego prezentu!! :) Jakbyś chciał jeszcze coś wrzucić do tego pojemniczka to zajrzyj tutaj: bizuteriaplus.pl/bransoletki/bransoletki-dla-dziewczyny/ :)
      Sama mam stąd bransoletkę i jestem bardzo zadowolona! ;)
    • mareczek08 Re: Prezent dla dziewczyny 15.12.16, 12:54
      Na stronie e-zegarek.pl jest super wyprzedaż markowych zegarków. Ceny są naprawdę super! Masz możliwość zwrotu w ciągu 14 dni, darmową dostawę i gwarancję. Zobacz tak tylko poglądowo na taki:
      e-zegarek.pl/outlet/8423-fossil.html

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka