Dodaj do ulubionych

Prezent uniwersalny − jakieś pomysły?

12.01.17, 07:32
Nie jestem zbyt wymagający, ale po ostatnich świętach naszła mnie refleksja na temat prezentów. Obserwując rodzinę (jest spora) i reakcje na dary, doszedłem do wniosku, że prezenty dzielą się na nieosiągalne i nietrafione, czyli skarpetki. W sytuacjach kiedy wypada dać prezent, a brak czasu, chciałbym mieć żelazną pozycję. Takiego czarnego konia. Na urodziny i na rocznicę ślubu. Dla dziadków i szefa z pracy. Mam kilka typów, z których faworytem jest program do tworzenia foto kompozycji. Dla zainteresowanych, żeby nie gadać jak o kolorach − www.colorland.pl/.
Liczę na inne podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • iza.237 Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 02.08.17, 11:40
      Nie jestem pewna, czy jakikolwiek prezent może być całkowicie uniwersalny, ale jeśli potrzebujesz czegoś, co sprawdzi się niemal na każdą okazję, myślę, że pokazy-iluzji.pl/ to miejsce dla Ciebie. Wbrew pozorom występ iluzjonisty to świetna rozrywka dla każdego, niezależnie od wieku, która (na szczęście) nie pochłania całej miesięcznej pensji :)
    • nik-ita13 Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 20.08.17, 21:15
      Czasami dobrze jest wcześniej pomyśleć o prezencie , dla bliskiej Ci osoby dobrym prezentem będzie zegarek. Może być klasyczny model lub sportowy w zależności od upodobań i zainteresowań osoby obdarowywanej. Polecam Ci odwiedźić www.zegarkowy.pl/.
    • makak00 Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 21.10.17, 14:29
      Nie ma czegoś takiego jak prezent uniwersalny. Każdy ma inny niepowtarzalny gust inne przyzwyczajenia, pasje itd. Znalazłam kiedyś stronę youpibag Nie ma tu co prawdy czegoś uniwersalnego ale za to każdy produkt możesz dokładnie spersonalizować wybierając kolory dodają zdjęcia nawet własne i inne dodatki. Dzięki temu zawsze trafisz w gusta osoby obdarowywanej.
    • kasiakasiulkaa Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 23.10.17, 09:20
      Każdy lubi coś innego i wiadomo , że jednak do tego trzeba się dostosować. Ja staram się dawać mało oklepane prezenty. Czasami rejestruje to co ktoś gdzieś powie o czym marzy itd. Moja siostra powiedziała, że chciałaby dostać lot w tunelu aerodynamicznym i latała w wielkopolsce. jak otwierała kopertę i zobaczyła voucher to miała naprawdę była zaskoczona.
    • pawel.marcz Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 25.10.17, 13:21
      Moim zdaniem najlepiej jest dawać prezenty, typu vouchery na coś, np lot w tunelu aerodynamicznym tak jak napisała kasia czy jakiś wypad. W zeszłym roku wykupiłem żonie ekskluzywny weekend w Kotlinie kłodzkiej dla dwóch osób. Oczywiście zaznaczyłem, że nie musi mnie zabierać ze sobą i że lepiej jakby wzięła koleżanke albo naszą córe. Wprawdzie droga impreza taki prezen, a to tylko dla żony, a jeszcze dzieci, rodzice teściowie. Zawsze mam jakąs kase zaoszczędzoną na święta + zawsze premia wpada, ale voucher kupowałem o wiele wcześniej, bo wiedziałem że moge zapomnieć potem. problem był, bo kasy jeszcze wtedy nie miałem, no ale od czego jest feniko ;d Żona pojechała w końcu z córą i bardzo im się podobało
    • 25gosiaczek Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 31.10.17, 15:06
      Moim zdaniem najbardziej uniwersalnym prezentem wszechczasów jest zegarek. Na przykład takiej brylant.net/zegarki-adriatica szwajcarskiej marki. Raz dany prezent będzie służył przez wiele lat i o nas przypominał osobie obdarowanej.
    • iza206 Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 15.01.18, 08:12
      No to może kamera sportowa, elektronika bądź jakieś akcesoria do telefonu? Możesz jeszcze zobaczyć co w ofercie ma sklep internetowy www.aze.com.pl ponieważ jeżeli chodzi o wspomniane przeze mnie rzeczy to możesz znaleźć właśnie u nich. Ja ostatnio dla syna na urodziny sprawiłam kamerę sportową, ponieważ właśnie za tydzień wyjeżdża na snowboard i będzie mógł nagrywać swoje wyczyny a później pochwalić się nam i znajomym po powrocie :)
    • kdylewska05 Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 18.01.18, 21:44
      Uważam,że dla swojej mamy powinnaś kupić tę o to różę allegro.pl/zlota-roza-prezent-walentynki-24k-gratis-i7141454168.html jest to praktyczny i rzadko spotykany prezent z pewnością się nią zachwyci :)
    • presentoria Re: Prezent uniwersalny − jakieś pomysły? 16.02.18, 16:30
      Pomysł świeżutki- wystarczy że wiesz gdzie obdarowany lubi spędzać wolny czas lub jakie zdjęcia widać w jego albumie ze zdjęciami, możesz też wybrać po zainteresowaniach tej osoby- polecam Presentorię oryginalne prezenty z różnych rejonów Polski.
      Jesteś nad morzem- tęsknisz za Tatrami - zajrzyj do nas...

www.presentoria.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka