Dodaj do ulubionych

Prezent na Dzień Matki

27.04.16, 15:49
Pomyślałam, żeby w tym roku sprezentować mamie jakieś naczynia, chciałabym, żeby miała coś "nowoczesnego", a nie okrągłe talerze w kwiatki :) www.adacor.pl/jadalnia/zastawa/zestawy-obiadowe/serwis-obiadowy-18-el-bialy-na-6-osob-quadrato.html - czy taki zestaw pasuje do kobiety po 60? Wiadomo, jak to mama, najlepiej zwykły talerz z jakimś kwiatowym motywem. Jakie zastawy mają Wasze mamy? Moja nie chce się dać przekonać do kwadratowych talerzy, a o czarnej zastawie nawet nie wspomnę, chciałabym, żeby była zadowolona z prezentu.
Obserwuj wątek
    • basiula8 Re: Prezent na Dzień Matki 18.05.16, 13:51
      Bardzo fajnym pomysłem na prezent może być np fajny zabieg keratynowy na włosy. Ja zafundowałam mamie prostowanie keratyną jabłkową Amazon keratin. mam nigdy sama nie pozwoliłaby sobie na taki zabieg - a tak - dostała w prezencie i konflikt wewnętrzny rozwiązany! ;-)
      • wiolkawiola Re: Prezent na Dzień Matki 09.06.16, 14:19
        O, a ja gdzieś słyszałam o Amazon Keratin. Oni chyba maja fajne kosmetyki do odbudowy włosów. A ta keratyna jabłkowa to jest prostująca włosy? Maja jakiś salon w Warszawie?
    • grazkawi Re: Prezent na Dzień Matki 18.05.16, 15:47
      A ja od jakiegoś czasu kupuję mamie smaczne prezenty. Moja mama uwielbia np przetwory, domowe konfitury, ale sama pracując zawodowo nie ma czasu zajmować się gotowaniem. Więc ja jej kupuje różne zestawy np od Eterno, takie super słoiczki z owocami w syropach, ślicznie to wyglada i mama jest zachwycona. A potem wszyscy mamy ucztę.
    • janinka_k Re: Prezent na Dzień Matki 19.05.16, 11:31
      Moja mama nie lubi wydawać na siebie pieniędzy, zawsze żałuje sobie wszystkiego. W tym roku wymyśliłam, że sprezentuje jej wizytę u fryzjera. Ja chodze do In harmony i są tam super promocje. Można wybrać zabieg modelowania włosów i jeszcze w prezencie dostaje się ampułkę regeneracyjną L?Oreal Professionnel. Moja mama się z pewnością ucieszy. A może pójdziemy we dwie i wtedy będziemy miały zabieg regeneracyjny na włosy. Coś w tym kierunku chce zrobić. :-)
    • karolinakarola1 Re: Prezent na Dzień Matki 20.05.16, 14:25
      Ja w zeszłym roku miałam taki pomysł, żeby kupić mamie kilka zabiegów endermologii. Mama nigdy nie chodziła ani na nmasaże ani do kosmetyczki. Była zachwycona, miała chwilę dla siebie. Zabiegi wykupiłam w klinice Krajewski, mama mieszka niedaleko, na Bukowińskiej. W tym roku chcę jej zafundować kolejne zabiegi - może na twarz.
      • wiolkawiola Re: Prezent na Dzień Matki 15.06.16, 15:21
        O, Bukowińska to niedaleko metra Wilanowska. I mama była zadowolona z tych zabiegów w klinice Krajewski? Bo moja koleżanka robiła tam usta i była zachwycona.
    • kornelia_kornelka Re: Prezent na Dzień Matki 23.05.16, 12:57
      Ja mojej mamie kupuję już drugi raz zabiegi Icoone w Klinice urody i pięknej sylwetki na Bolkowskiej. Z reszta tam mają teraz super pakiety różnych zabiegów, można zaoszczędzić nawet 500 zł w stosunku do ceny wyjściowej. W sumie sama chciałabym dostać taki prezent.
    • luizastel Re: Prezent na Dzień Matki 23.05.16, 13:51
      Polecam wizytę u dobrego fryzjera. Salon Miraflores na Bielanach. Można tam zrobić super zabiegi na skórę głowy. ekologiczna farbę itp. Moim zdaniem to super prezent, bo mamy zazwyczaj sobie żałują..
    • zanetkaptaszyna Re: Prezent na Dzień Matki 23.05.16, 15:30
      Moja mama nigdy nie wydaje na siebie pieniędzy. Ja z kolei bardzo lubie na siebie wydawać. :-) Pomyślałam, ze w tym roku na dzień matki zafunduję mamie i sobie pobyt w Rituals SPA. Kupię jakieś fajne masaże aromaterapeutyczne, zabiegi na dłoni i stopy i tak miło spędzimy sobie razem dzień . :-)
    • marcelinaku Re: Prezent na Dzień Matki 25.05.16, 09:59
      Ja kupiłam mamie zabieg redukcji cieni pod oczami w wellderm. Od dawna się skarżyła, że ma podkrążone oczy, ale finanse jej nie pozwalały. Poza tym moja mama nawet nie wiedziała, że sa takie zabiegi! Jutro dam mamie prezent, mam nadzieję, że się ucieszy!
    • wiolkawiola Re: Prezent na Dzień Matki 15.06.16, 15:01
      Ja mojej mamie kupuję dobre jedzenie, ona to bardzo lubi, ale to juz starsza pani jest. Kupuje jej rózne konfiturki, owocki w syropach (bardzo dobre ma eterno) i soczki. Robię taki kosz prezentowy i mama jest bardzo zadowolona.
      • adrianabell Re: Prezent na Dzień Matki 14.12.21, 21:33
        Kosmetyki są doskonałym prezentem dla kobiet. W wieku C moja mama stała się fanką wszystkiego co naturalne. Doradzam sklep internetowy. dobry wybór koszy upominkowych.Tekst linku Tutaj nie musimy się martwić o przyzwoity skład.
    • honeymilk Re: Prezent na Dzień Matki 14.05.21, 15:08
      W tym roku kupiłam mojej mamie voucher do salonu urody Wellmetime, będzie mogła sama wybrac sobie na co ma ochotę, spory wybór zabiegow pielęgnacyjny lub relaksacyjnych. Jest to salon mobilny, więc może nawet zrobimy sobie we dwie wspólne Spa w domu. Myślę że pomysł jest bardzo dobry, akurat mieszkamy w Warszawie, ale ten są też oni dostępni w Krakowie i na Śląsku.
    • mikolaj9 Re: Prezent na Dzień Matki 14.05.21, 20:55
      Moim zdaniem teraz bardzo dużo osób korzysta z olejek cbd cena i to na pewno jest bardzo dobrze. Z tej oferty naprawdę warto skorzystać.
    • bar.kw Re: Prezent na Dzień Matki 03.06.21, 10:52
      Dzień matki już, ale warto zerknąć na zieleo.pl. Tam znajdziesz szeroki wybór z różnych sklepów. Zerknij do kategorii Olej CBD. Pamiętaj, by wybierać produkty, które są wiadomego pochodzenia oraz posiadają certyfikaty.
    • kidko24 Re: Prezent na Dzień Matki 22.05.22, 20:30
      wpadnijcie na cosmetivo.pl/ Są gotowe zestawy prezentowe dla każdego. dla niej, dla niego, dla dziecka z okazji urodzin. czy praktyczny jaki można wykorzystać np. z okazji baby shower. poza tym są to produkty ekologiczne i naturalne.
    • sparkly11 Re: Prezent na Dzień Matki 06.06.22, 12:31
      Biżuteria to super pomysł! Można sobie zebrać inspiracje na przyszłość i sprezentować mamie najlepszy podarunek. Sama bym teraz postawiła na cudowne wisiorki z pięknymi kamieniami szlachetnymi. Strzał w dziesiątkę :D
    • orza Re: Prezent na Dzień Matki 08.06.22, 12:02
      Warto zaglądać na picodi czy sklep z którego zamawiacie nie ma przypadkiem cashbacku ;)
      Rejestrując się linkiem poniżej dostaniecie 10 zł na start, warto!

my.picodi.com/pl/refer/3284fb15-4bf8-47cd-aa43-fd71aefc2a69

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka