anusia8965 Re: Prezent dla żony 26.10.15, 14:22 zdrowepiersi.com.pl Oto link pod którym można zamówić bardzo fajny, pożyteczny i ciekawy produkt dla kobiety w niemal każdym wieku. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
scharlottka.wwa Re: Prezent dla żony 26.11.15, 22:10 Ja tam bym wolała złoty naszyjnik dostać lub kolczyki z szafirem niż jakieś półfabrykaty :-P Odpowiedz Link Zgłoś
alamakota63 Re: Prezent dla żony 27.11.15, 20:38 a może jakieś badania ? allegro.pl/pakiet-badan-lab-dla-kobiet-i-mezczyzn-polmed-i5825048170.html Odpowiedz Link Zgłoś
fat-sja Re: Prezent dla żony 07.12.15, 17:51 porządny depilator. ja wybrałam panasonic, bo depiluje delikatnie. używam go pod prysznicem, bólu nie czuję a nogi gładkie jak lodowisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eunice0 Re: Prezent dla żony 12.12.15, 18:05 ja proponuję torbę na ramię :) ale taką oryginalną z rysunkiem śmiesznym. Na pewno się spodoba :) znajdziesz na allegro - torba z nadrukiem z kotem allegro.pl/torba-bawelniana-na-prezent-z-nadrukiem-z-kotami-i5846477517.html są też inne wersje. Ja kupiłam i mi się podoba :) dobra jakość Odpowiedz Link Zgłoś
mareczek08 Re: Prezent dla żony 15.12.16, 15:28 Jeśli chodzi o biżuterię, to specjalnym znawcą nie jestem, ale podpatrzyłem co oglądała moja dziewczyna. Powiedziała, że najbardziej oryginalną biżuterię wyhaczyła na e-zegarek.pl Pytałem czy nic jej się nie pomyliło, bo to strona z zegarkami. A ona, że nie! I faktycznie. Sam sprawdziłem i zamówiłem jej na gwiazdę bransoletki: e-zegarek.pl/dyrbergkern/13757-bransoletka-dyrbergkern.html Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejski01 Re: Prezent dla żony 20.01.20, 10:32 Apropo walentynek, pisałem o tym w wątku nt. prezentów dla dziewczyny, ale tu jest chyba lepsze miejsce, aby kogoś tym zainspirować - chodzi o mężów :) Ja w zeszłym roku na walentynki podarowałem mojej żonie pięknie wydaną książeczkę zatytułowaną "Jak słodka jest miłość". Co ciekawe, tekst tej książeczki powstał na kanwie starożytnej miłosnej księgi Pieśni nad Pieśniami napisanej w IV wieku p.n.e, której autorem był sam król Salomon. Jesteśmy już 16 lat po ślubie i wiele pomysłów przerobiłem. Tym razem nie chciałem iść w prostotę materializmu, gdyż bardziej zależało mi na romantycznym przekazie - tekst książeczki jest wypełniony wyrażaniem uczucia miłości, namiętności, tęsknoty i wierności. Kobiety to doceniają. Moja doceniła to bardzo :) A co więcej uwielbia wracać co jakiś czas do tej lektury, zaś książeczka stała się dla niej czymś na wzór afrodyzjaku :) I taka ciekawostka - niejaki austriacki pisarz, Robert Musil, stwierdził, że nie ma nic piękniejszego od "Pieśni nad Pieśniami". I zapewne na przestrzeni wieków niejeden skryba wyrażał podobny podziw dla tej księgi. Odpowiedz Link Zgłoś
esme0001 Re: Prezent dla żony 30.03.20, 18:43 Moim zdaniem jeżeli wiesz, że sprawia jej to przyjemność to nie ma lepszego pomysłu! I ten w dodatku świadczy o tym jak dobrze ją znasz ;) ---------- rekodzielo-naturalne.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
krysia_1984 Re: Prezent dla żony 30.05.20, 09:00 Dla kobiety to tylko perfumy, perfumy i jeszcze raz. Kobiety w każdym wieku uwielbiają kosmetyki. zdradze Ci pewną tajemnice, kobiety przed wyjście z domu szykują się nie dla facetów tylko dla innych kobiet. Brzmi dziwnie, nic podobnego....Jeżeli chcesz żeby Twoja kobieta poczuła się wyjątkowo to zamów jej kosmetyk z tej strony www.facebook.com/pperfumy/shop/?ref=page_internal Ona poczuje się wyjątkowo, a Ty nie stracisz fortuny.... Polecam bo warto.... Odpowiedz Link Zgłoś
ntka Re: Prezent dla żony 30.06.21, 13:15 Jeśli szukasz cudownego prezentu dla żony to wstąp tutaj--> biżuteria Prana . Tam znajdziesz na pewno coś co się żonie spodoba i nie zbankrutujesz przy tym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia172 Re: Prezent dla żony 16.01.22, 18:59 A może jako dodatek biżuteria np takie serduszko wykonane z drewna i żywicy ? Dostałam kiedyś podobne od męża i noszę do dziś :) projektzywica.pl/naszyjniki/kolekcja-serca/naszyjnik-z-drewna-i-zywicy-turkusowe-serce-srebro.html Odpowiedz Link Zgłoś
sakszuk8 Re: Prezent dla żony 10.02.22, 12:29 Prezent dla żony na rocznicę ślubu na przykład równie dobrze możesz poszukać bardziej kreatywny. Popatrz na prezentokracja.pl/prezent-na-rocznice-slubu-dla-zony Odpowiedz Link Zgłoś
r.komolibio Re: Prezent dla żony 03.04.22, 21:46 Biżuteria oczywiście! Kobiety ją uwielbiają. Zerknij na stronę nubejewels.com/ na pewno coś znajdziesz! Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
orza Re: Prezent dla żony 08.06.22, 12:03 Warto zaglądać na picodi czy sklep z którego zamawiacie nie ma przypadkiem cashbacku ;) Rejestrując się linkiem poniżej dostaniecie 10 zł na start, warto! my.picodi.com/pl/refer/3284fb15-4bf8-47cd-aa43-fd71aefc2a69 Odpowiedz Link Zgłoś