Dodaj do ulubionych

prezent dla Pary Młodej

08.10.13, 09:59
Co zazwyczaj dajecie Parze Młodej podczas składania życzeń? Czy stawiacie na tradycyjne rozwiązania takie jak kwiaty czy wino, czy na bardziej nietypowe np. kupony lotto? Czy spotkaliście się z nietypowymi prezentami? Jeśli tak to jakimi. Dziękuję za opinie.
    • mmarku Re: prezent dla Pary Młodej 09.10.13, 08:02
      Zdecydowanie fajnie jets się wyróżnić. Ja dawałem 2 świnki skarbonki i zamiast koperty właśnie w świniach była kasa :) Bardzo fajnie to wygląda i jest mocno nietuzinkowe. A młoda para może sobie później coś do skarbonek jeszcze dorzucać :)

A jak nie to jakiś gadżet może? Zobacz sobie np. kramikmariana.pl albo toys 4 boys i masz duuuużo pomysłów :D
    • Gość: wacław Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.13, 20:27
      Sporo oryginalnych prezentów, zdrowych, ekologicznych i modnych na Tekst linka. Do takiego miodowego zestawu z nadrukiem na skrzynce dobrze pasuje koperta z paroma stówkami :)
      • Gość: dzidka Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.13, 21:27
        Dawałam już różne prezenty ślubne, ale nigdy pieniądze. Były kwiaty, alkohol, pobyt w spa, komplet pościeli, robot kuchenny, meble.
    • Gość: ewa Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.13, 01:02
      Ja nie daję pieniędzy, bo wychodzę z założenia, że wydadzą i zapomną. Staram się kupić młodym to, czego nie kupiliby sobie sami. Ostatnio dwa razy dałam voucher na pobyt w SPA. Sama chciałabym taki dostać :-)
      W zależności od tego ile chcemy przeznaczyć na pewno znajdziemy ofertę na każdą kieszeń.
      Z fajniejszych SPA, w górach mogę polecić hotel Piwniczna w Piwnicznej Zdrój, bardzo pięknie położony i niezwykle romantyczny, a do tego z cudowną strefą spa.
    • madziasr Re: prezent dla Pary Młodej 18.10.13, 10:56
      polecam coś z wyposażenia i dekoracji do domu: www.net-ranking.pl/10174-wyposazenie-i-dekoracje.html
    • Gość: Adam Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 16:48
      Teraz coraz częściej pary młode same sobie w zaproszeniach wskazują co akurat chcą dostać, uważam że to dobry pomysł.
    • annika.7 Re: prezent dla Pary Młodej 22.10.13, 16:07
      U mnie standardem jest dawanie kwiatka w doniczce.
    • pati.mama Re: prezent dla Pary Młodej 30.10.13, 13:27
      Kwiaty :) najlepiej doniczkowe. kupony lotto zawsze okazują się być stratą pieniędzy (niestety ;))
    • Gość: miśka Re: prezent dla Pary Młodej IP: *.torun.mm.pl 30.10.13, 20:44
      Ja na przykład zamiast kwiatów dla swojej kuzynki zamówiłam karykaturę a raczej "śmieszny portret". Okazało się, że była zachwycona i ze 160 gości tylko mój prezent pamiętała :D

Rysowniczka u której zamawiałam (polecam) Pani Kasia - Phantasia-art pracownia artystyczna.
      Rysunek na bardzo wysokim poziomie, bardziej przypominał ilustrację niż taki typowy rysunek z deptaku na starówce. Zresztą nie ma co porównywać tych prac bo różnica jest kolosalna.

Polecam jeśli zależy Wam aby to Wasz prezent był zapamiętany i zachowany na dłuuugie lata :)
    • zofianka25 Re: prezent dla Pary Młodej 08.11.13, 19:44
      ja ostatnio podarowałam młodej parze jedwabną pościel, cudeńko , byli zachwyceni.
      Zobacz a na pewno się zdecydujesz .
      Jedwab to tkanina bardzo wyjątkowa i bardzo trwała, nawet do 100 lat.
      sama bym chciała dostać taki(:
    • barbiello1 Re: prezent dla Pary Młodej 12.01.15, 13:37
      takim niecodziennym prezentem byłby na pewno ekskluzywny zestaw herbat The Royal Five - są pięknie zapakowane, w drewnianych lakierowanych pudełkach, które są także ozdobą kuchni czy pokoju. Ceny od 140zł. Polecam! www.theroyalfive.com
    • ostatni_m_ohikanin Re: prezent dla Pary Młodej 13.01.15, 14:56
      A może fotoobraz i fotokalendarz? W szczególności gdy się nie idzie na wesele, tylko pod sam kościół jest to dobre rozwiązanie, bo jest to prezent bardzo osobisty, który para młoda na pewno zapamięta :)
      Jak znalazłam takie produkty tutaj: www.fotobook.pl/fotoobraz.html, to pomyślała, że to naprawdę fajny i niepowtarzalny pomysł :)
    • adelasmakoszka Re: prezent dla Pary Młodej 08.01.22, 02:05
      Często, jeśli chodzi o kupowanie prezentów, korzystam z tej strony poświęconej gift boxom.
    • rczarny5 Re: prezent dla Pary Młodej 08.11.22, 13:26
      Dostaliśmy z żoną na prezent ślubny bon na sesję ciążową w Rzeszowie monikaparadysz.pl/oferta/sesja-ciazowa/ i muszę przyznać, że uroczo wyglądają zdjęcia z sesji narzeczeńskiej, małżeńskiej i ciążowej nad telewizorem w salonie.. :)
    • gosc9997 Re: prezent dla Pary Młodej 17.02.23, 09:39
      Często spotykam się z koszami prezentowymi np. www.napu.pl/prezent-na-rocznice-slubu/ moim zdaniem to super pomysł, jest duży wybór takich koszy na każdą okazję, także myślę, że każdy znajdzie tam idealny pomysł na prezent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka