hepik1 01.04.04, 18:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=8833962&a=11729554 Wykasowałem tylko swoje posty,o ile wszystkie to było ich 51.Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Testament netoholika II 01.04.04, 18:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11729243 Tak,tak... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 01.04.04, 18:54 aj przestań, mam nadzieję, iż to tylko żart primaprilisowy.. bo jak nie, to zaraz Cię udręczę palnąwszy testament mój na kilka stroniczek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 01.04.04, 18:56 poza tym miej na względzie, iż damie się nie odmawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka Re: Testament netoholika 01.04.04, 19:20 zaprzestanie pisania na forum to niegłupi pomysł, ciekawe jakie są stadia netoholizmu.. hyhy, rodzaje upojenia są niezłe, zważywszy na urozmaicenia: 1. na Kopciuszka - przyjsc do domu w jednym bucie 2. na Królewne Sniezke - obudzic sie w lozku z siedmioma facetami 3. na Czerwonego Kapturka - obudzic sie w lozku babci 4. na Spiaca Krolewne - przez 100 lat niczego nie pamietasz 5. na Myszke Miki - opuchniete uszy, biale rekawiczki, ale nie masz fraka 6. na Krzysztofa Kolumba - nie wiesz gdzie jedziesz, jak już przyjedziesz to nie wiesz gdzie jestes, ale za przejazd i tak placi panstwo. 7. na Reksia - obudziles sie w budzie dla psa 8. na Wladce pierscieni - obudziles sie na komisariacie w kajdankach 9. na Ogniem i mieczem - obudziles sie w kotlowni na koksie 10. na W pustyni i w puszczy - obudziles sie w parku miejskim na grzadce z rozami 11. na Rejtana - obudziles sie przed wlasnymi drzwiami z rozdarta koszula 12. na Wakacje z duchami - obudziles sie na strychu zawiniety w przescieradlo 13. i pamietaj - nie jestes naprawde pijany, jezeli jestes w stanie lezec na podlodze bez trzymania!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmilky Re: Testament netoholika 01.04.04, 22:53 ...dobra ...powiem wprost ...ze bedzie mi go brakowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Testament netoholika 02.04.04, 07:40 Mnie bedzie, mimo ze w sprawie Bronka mielismy odmienne zdanie. Aha, zamierzam przywrocic hepikowe posty, bo sa juz one wlasnoscia narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 09:40 znaczy już je przywróciłam i póki co zdjęłam Hepika z funkcji admina, aż mi nie obieca, żiż się ciął nie będzie.. mnie też szkoda, bo go polubiłam.. ale wiecie jak to jest z netoholizmem, pewnie wróci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:32 O, miałaś forum 0 9:40? Bo mi stanęło o 8:20 i wróciło dopiero przed chwilą... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:36 z tego wynika, że tak, potem jakiś czas buntu i oto jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:39 aczkolwiek mam wrażenie, iż wysyłałam posta o Hepiku jaką godzinę wcześniej i zaraz się wyświetlił napis o niedostępności.. znaczy polecenia zostały zapamiętane i wykonane z pewnym opóźnieniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:49 osz Ty! podsiadłeś mnie i zwędziłeś tysiaka! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Testament netoholika 02.04.04, 11:12 Hehe, naprawdę? To dobrze, należało mi się :-))) *** P.S. Mail poranny w odpowiedzi na ofertę doszedł? Bo wysłałem go tuż przed upadkiem portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 11:24 aha, niby za co? mnie się jakowaś należy, za zszarpane na forum nerwy! PS. dotarł po 8.00 nawet czyli wyjątkowo śpiesznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Re: Testament netoholika 02.04.04, 12:11 edzioszka napisała: > aha, niby za co? O, jakiś powód zawsze da się wymyśleć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 12:38 jeśli się już jest stanowiskowym, zaszczyta samemu przydzielić sobie można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Testament netoholika 14.04.04, 19:17 Mając na względzie,że damom się nie odmawia ,oświadczam,że testament był 1 kwietniową fałszywką. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Testament netoholika 14.04.04, 22:35 Przyznaj sie lepiej Hepik, ze tak naprawde nigdzie takiego odlotowego towarzystwa nie znalazles. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Testament netoholika 15.04.04, 04:45 Nie będę ukrywał,że jeszcze w paru innych miejscach na nie wdepnąłem.Za moją decyzją kryjew się jednak rozpacz odmalowana na twarzy edzioszki,choć tak przez nia skrywana.Ja dzięki mojej wrodzonej empatii wyczułem co jest grane i postanowiłem to,co postanowiłem czyli wrócić ,nawet gdyby to bez fanfar i uroczystości powitalnej miało by się odbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Testament netoholika 15.04.04, 07:59 Hepik, jesli spelniasz najskrytsze kobiece marzenia, to moge Ci podyktowac liste, na wypadek gdyby przeczucia Cie zawiodly i chcialbyc przeslac mi tylko kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Testament netoholika 15.04.04, 08:32 aha a ja przez ciebie dostalem od edi bure. ze niby przeze mnie odszedles. a ona byla zadowolona, ze tu pisales. ja tez uwazam: pisz hepiku jak najwiecej - przeciez chodzi glownie o to zeby licznik klupol. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 15.04.04, 09:24 a co ja poradzę, iż Hepika polubiłam - marudzi bo marudzi ale i tak sympatię dlań mam.. aha, ale kwiaty oczywiście wezmę, tradycyjnie chabry z poligonu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Testament netoholika 15.04.04, 20:51 bo ty jestes edzioszko jak swieta jakas - nad kazdym sie pochylisz z troska, nawet nad hepikiem bezkurcyjo. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 15.04.04, 20:53 matkoteresizm mną powoduje.. poza tym spragnionych napoję, głodnych nakarmię, nagich w dom przyjmę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsaty Re: Testament netoholika 15.04.04, 20:57 edzioszka napisała: > nagich w dom przyjmę ;) aha to dlatego ta szafa w duzym pokoju taka wydeptana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Testament netoholika 15.04.04, 21:01 przypominać mi nie musisz o wierności, wyssałam ją z mlekiem matki ;) Odpowiedz Link Zgłoś