Dodaj do ulubionych

Testament netoholika

01.04.04, 18:43
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=176&w=8833962&a=11729554
Wykasowałem tylko swoje posty,o ile wszystkie to było ich 51.Sorry.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Testament netoholika II 01.04.04, 18:48
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=11729243
      Tak,tak...
    • edzioszka Re: Testament netoholika 01.04.04, 18:54
      aj przestań, mam nadzieję, iż to tylko żart primaprilisowy.. bo jak nie, to
      zaraz Cię udręczę palnąwszy testament mój na kilka stroniczek ;)
      • edzioszka Re: Testament netoholika 01.04.04, 18:56
        poza tym miej na względzie, iż damie się nie odmawia ;)
        • slovianecka Re: Testament netoholika 01.04.04, 19:20
          zaprzestanie pisania na forum to niegłupi pomysł, ciekawe jakie są stadia
          netoholizmu.. hyhy, rodzaje upojenia są niezłe, zważywszy na urozmaicenia:

1. na Kopciuszka - przyjsc do domu w jednym bucie
          2. na Królewne Sniezke - obudzic sie w lozku z siedmioma facetami
          3. na Czerwonego Kapturka - obudzic sie w lozku babci
          4. na Spiaca Krolewne - przez 100 lat niczego nie pamietasz
          5. na Myszke Miki - opuchniete uszy, biale rekawiczki, ale nie masz fraka
          6. na Krzysztofa Kolumba - nie wiesz gdzie jedziesz, jak już przyjedziesz
          to nie wiesz gdzie jestes, ale za przejazd i tak placi panstwo.
          7. na Reksia - obudziles sie w budzie dla psa
          8. na Wladce pierscieni - obudziles sie na komisariacie w kajdankach
          9. na Ogniem i mieczem - obudziles sie w kotlowni na koksie
          10. na W pustyni i w puszczy - obudziles sie w parku miejskim na grzadce
          z rozami
          11. na Rejtana - obudziles sie przed wlasnymi drzwiami z rozdarta koszula
          12. na Wakacje z duchami - obudziles sie na strychu zawiniety w
          przescieradlo
          13. i pamietaj - nie jestes naprawde pijany, jezeli jestes w stanie lezec na
          podlodze bez trzymania!!!

;)
          • mmilky Re: Testament netoholika 01.04.04, 22:53
            ...dobra ...powiem wprost ...ze bedzie mi go brakowalo...
            • miltonia Re: Testament netoholika 02.04.04, 07:40
              Mnie bedzie, mimo ze w sprawie Bronka mielismy odmienne zdanie.
              Aha, zamierzam przywrocic hepikowe posty, bo sa juz one wlasnoscia narodu.
              • edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 09:40
                znaczy już je przywróciłam i póki co zdjęłam Hepika z funkcji admina, aż mi nie
                obieca, żiż się ciął nie będzie.. mnie też szkoda, bo go polubiłam.. ale wiecie
                jak to jest z netoholizmem, pewnie wróci ;)
                • sqh Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:32
                  O, miałaś forum 0 9:40? Bo mi stanęło o 8:20 i wróciło dopiero przed chwilą...
                  • edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:36
                    z tego wynika, że tak, potem jakiś czas buntu i oto jestem ;)
                    • edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:39
                      aczkolwiek mam wrażenie, iż wysyłałam posta o Hepiku jaką godzinę wcześniej i
                      zaraz się wyświetlił napis o niedostępności.. znaczy polecenia zostały
                      zapamiętane i wykonane z pewnym opóźnieniem ;)
                      • sqh Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:46
                        Masz chody, znaczy.
                        • edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 10:49
                          osz Ty! podsiadłeś mnie i zwędziłeś tysiaka! ;)
                          • sqh Re: Testament netoholika 02.04.04, 11:12
                            Hehe, naprawdę? To dobrze, należało mi się :-)))

P.S. Mail poranny w odpowiedzi na ofertę doszedł? Bo wysłałem go tuż przed
                            upadkiem portalu?
                            • edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 11:24
                              aha, niby za co? mnie się jakowaś należy, za zszarpane na forum nerwy!

PS. dotarł po 8.00 nawet czyli wyjątkowo śpiesznie ;)
                              • sqh Re: Testament netoholika 02.04.04, 12:11
                                edzioszka napisała:

> aha, niby za co?

O, jakiś powód zawsze da się wymyśleć ;-)
                                • edzioszka Re: Testament netoholika 02.04.04, 12:38
                                  jeśli się już jest stanowiskowym, zaszczyta samemu przydzielić sobie można ;)
                                  • hepik1 Re: Testament netoholika 14.04.04, 19:17
                                    Mając na względzie,że damom się nie odmawia ,oświadczam,że testament był 1
                                    kwietniową fałszywką.
                                    • miltonia Re: Testament netoholika 14.04.04, 22:35
                                      Przyznaj sie lepiej Hepik, ze tak naprawde nigdzie takiego odlotowego
                                      towarzystwa nie znalazles.
                                      • hepik1 Re: Testament netoholika 15.04.04, 04:45
                                        Nie będę ukrywał,że jeszcze w paru innych miejscach na nie wdepnąłem.Za moją
                                        decyzją kryjew się jednak rozpacz odmalowana na twarzy edzioszki,choć tak przez
                                        nia skrywana.Ja dzięki mojej wrodzonej empatii wyczułem co jest grane i
                                        postanowiłem to,co postanowiłem czyli wrócić ,nawet gdyby to bez fanfar i
                                        uroczystości powitalnej miało by się odbyć.
                                        • miltonia Re: Testament netoholika 15.04.04, 07:59
                                          Hepik, jesli spelniasz najskrytsze kobiece marzenia, to moge Ci podyktowac
                                          liste, na wypadek gdyby przeczucia Cie zawiodly i chcialbyc przeslac mi tylko
                                          kwiaty.
                                        • pejsaty Re: Testament netoholika 15.04.04, 08:32
                                          aha a ja przez ciebie dostalem od edi bure. ze niby przeze mnie odszedles. a
                                          ona byla zadowolona, ze tu pisales. ja tez uwazam: pisz hepiku jak najwiecej -
                                          przeciez chodzi glownie o to zeby licznik klupol. ;)
                                          • edzioszka Re: Testament netoholika 15.04.04, 09:24
                                            a co ja poradzę, iż Hepika polubiłam - marudzi bo marudzi ale i tak sympatię
                                            dlań mam.. aha, ale kwiaty oczywiście wezmę, tradycyjnie chabry z poligonu ;)
                                            • pejsaty Re: Testament netoholika 15.04.04, 20:51
                                              bo ty jestes edzioszko jak swieta jakas - nad kazdym sie pochylisz z troska,
                                              nawet nad hepikiem bezkurcyjo.
                                              • edzioszka Re: Testament netoholika 15.04.04, 20:53
                                                matkoteresizm mną powoduje.. poza tym spragnionych napoję, głodnych nakarmię,
                                                nagich w dom przyjmę ;)
                                                • pejsaty Re: Testament netoholika 15.04.04, 20:57
                                                  edzioszka napisała:

> nagich w dom przyjmę ;)

aha to dlatego ta szafa w duzym pokoju taka wydeptana. :)
                                                  • edzioszka Re: Testament netoholika 15.04.04, 21:01
                                                    przypominać mi nie musisz o wierności, wyssałam ją z mlekiem matki ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka