kasz-elek 26.10.09, 15:13 Chciałabym sobie zrobić kurs kasy fiskalnej i komputerowy.Może ktoś wie gdzie można zrobic taki kurs? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzyś Re: kursy IP: *.stk.vectranet.pl 26.10.09, 16:57 Takie kursy organizowane są w Urzędzie Pracy, oczywiście jak nie pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kasz-elek Re: kursy 26.10.09, 19:58 Byłam w urzędzie pracy ale niestety teraz sie trzeba zapisaćąkurs dopiero w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_mikulczyce Re: kursy 27.10.09, 20:21 Lepiej się zapisać. Widzisz co się dzieje przy rozdziale dotacji na e-biznes. Ludzie koczują nocami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: kursy IP: *.centrum.gliwice.pl 16.05.14, 16:05 Na kurs komputerowy możesz się zapisać do Nova Centrum Edukacyjne w Gliwicach na ul. Zwycięstwa 50/2. Ja zapisałam się do nich na kurs księgowości komputerowej i jestem bardzo zadowolona. Kurs odbywa się w godzinach poniedziałku do piątku od 17:00 do 20:45 więc myślę że kurs komputerowy też jest dostępny w tych godzinach. Atmosfera na kursie jest bardzo fajna. Pani która prowadzi kurs odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: kursy IP: *.centrum.gliwice.pl 16.05.14, 16:09 Polecam Nova Centrum edukacyjne robiłem tam kurs komputerowy wszystkie III stopnie. Mają fajnie wyposażona pracownie komputerową. Co jest plusem biorą pod uwagę twoja dyspozycyjność. Jeśli w jakiś dzień nie możesz w czasie trwania kursu być na nim robią dzień wolny od kursu. Odpowiedz Link Zgłoś