Dodaj do ulubionych

GTV nie za moje pieniądze!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:56
To już któryś raz kiedy chcę sobie obejrzeć GTV w internecie kiedy mam chwile.
I znowu przerywa filmiki po jednym newsie. Była chwila spokoju i znowu nie
można ich oglądać. Wydaje się tyle pieniędzy a oni nawet do chol*** nie
potrafią zadbać o stronę. Szanowna pani prezydent niech sobie płaci ze swoich
pieniedzy jak ma czas to ogladac w kablowce, ja chce rano przy kawie obejrzec
sobie wiadomosci, kiedy mam 10 minut i nie mogę.
Obserwuj wątek
    • Gość: gogul Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 14:13
      Mam to samo, spokojnie tego się oglądać nie da! Chodzi o te przerwy w emisji, o
      nudne przydługawe komentarze, nagminne promocje "złotoustej", nonotonię
      tematyczną (wystawy, imprezy, otwarcia z nieodłącznymi nożyczkami),
      tendencyjność w doborze tematów. Coś pominąłem?
      • Gość: przerwa Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 14:42
        To prawda, więcej jest przerw niż programu. Tylko się człowiek
        denerwuje, jak patrzy na takie badziewie. Niech idą na przeszkolenie
        do GórnikTV albo do ZabrzeTV. Szkoda tylko, że tyle kasy się marnuje.
        • Gość: pikuś Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 19:23
          A tam takie samo zrywające sie BADZIEWIE.
    • Gość: pogromca Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 19:41
      A propos GTV tak mi sie jakos skojarzylo, ze niektorzy powinni uwazac na tych od
      tluszczu...:D
      wyborcza.pl/1,75248,7284924,Potwor_z_indianskich_legend_ozyl.html
      • Gość: redaktor Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 09:48
        Strasznie słabe to GTV. Koniecznie trzeba wprowadzić Żenujący żart
        prowadzącego.
        • Gość: Brygida K. z synem kocham GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 20:19
          ja te telewizyjta robieła lat tyle. Ż...jakies z Synaju mi tu tego nie opliwac
          bedom! parchy jedne. pikuś - Kazik powiedz im ty tez! mojea GTV jest to dobrha
          rzech.
          • Gość: niejednemupsuburek Re: kocham GTV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 21:52
            www.istotneinformacje.pl/boleslawiec,a4188.php
            • Gość: maniakTVN GTV to badziewie IP: 188.33.207.* 13.12.09, 21:10
              i co beda znowu to badziewie likwidować na sesji? czy dali sobie spokój, niech
              MMS używa ile wlezie.
              • Gość: zdenerwowany Re: GTV to badziewie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.09, 21:36
                znowu chciałem sobie obejrzeć i znowu przerywa...
                • Gość: nieslyszacy Re: Wiesio wracaj IP: *.stk.vectranet.pl 24.12.09, 00:38
                  Tylko Wieska nie ma i gietevalce zabrano głos.
                  • Gość: trotyl18 Re: Wiesio wracaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 01:02
                    NA stronie filmiki ładują się do połowy na kablowie nie ma glosu...
                    • Gość: kasa Re: Wiesio wracaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 07:39
                      Tyle kasy za takie badziewie.
                      • Gość: wiem:) Re: Wiesio wracaj IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.09, 21:47
                        filmiki ładują się do połowy bo masz lichy sprzęt (słaby przesył czy cóś :P). U
                        mnie zawsze chodzą:) a jeśli chodzi o głos to nie wina gtv tylko vectry
                        (problemy techniczne) - reklamacje zgłaszać do nich :)
                        • Gość: trotyl18 Re: Wiesio wracaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 22:59
                          Mam neostrade 1 mbit na kompie i notebooku w pracy jak i w domu laduja mi sie
                          filmy do polowy? JAKI JA MAM MIEC KU*** transfer zeby mi sie ladowaly filmy z
                          gtv w internecie? Kiedys normalnie to dzialalo. Ten problem nie tylko mnie dotyczy.
                          • Gość: wstyd Re: Wiesio wracaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 10:02
                            Wieś i tyle!
      • modlishque Re: GTV nie za moje pieniądze! 27.12.09, 16:08
        W GTV coś się ostatnio poprawiło!!
        Od 3 dni nadają bez dzwięku. I musze powiedzieć, że od razu lepiej !!
        • Gość: sigmunt Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.stk.vectranet.pl 27.12.09, 22:52
          Wróci Wiesiek i da głos.
        • Gość: mikrus Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.09, 14:33
          gdzie wydarzenia z 30 grudnia :/?
          • Gość: t.z. Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.stk.vectranet.pl 31.12.09, 21:29
            wywiad K.K. z poslami Sekula i Wita to w wydaniu tego drugiego istny
            liban i ciputra.trzeba miec duzo cierpliwosci,zeby tego sluchac.Wita
            narzeka,ze malo mieszkancow odwiedza jego biuro poselskie,a otwarl
            rowniez takowe w Pyskowicach.ciekawe dlaczego akurat te biura
            omijaja?
    • Gość: :) Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.10, 19:34
      to nie był news tylko przegląd prasy. Czytano artykuły napisane przez innych
      dziennikarzy. Tak jak się to robi zawsze. Jeśli ma się pretensje to zgłaszać się
      do autorów. A jeśli coś pominięto to proszę pójść do kiosku i kupić gazetę i
      sobie szerzej poczytać:) bo na tym przegląd polega - żeby zajrzeć do gazety:)
      • Gość: ferdek k. Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.stk.vectranet.pl 19.02.10, 21:54
        czy polprawda jest prawda?
        nie,to gowno prawda!
        • Gość: tyt Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.10, 22:35
          jaka półprawda?? czy coś co zostało przeczytane było półprawdą? Pominięto
          artykuł phi ferdkom podziękujemy
    • Gość: noż kur... Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 13:50
      Chcialem sobie obejrzec ten program radni po sesji i mi znowu w polowie
      przerwało i wróciło do poczatku. Tych filmików sie nie da ogladać... kurde nie
      chce zeby z moich podatkow szła kasa na cos czego sobie nawet w internecie
      poogladac nie moge ... w ogole strasznie nudne to bo kleczka zamiast moderowac
      jakos rozmowe ogranicza sie do zadania pytania i ci gledza i gledza az juz nie
      wiedza co jeszcze powiedziec... żenada i tyle
      • Gość: telewidz Re: GTV nie za moje pieniądze! IP: *.stk.vectranet.pl 20.02.10, 16:41
        każda z prezenterek TVZ zachowuje się jak niewyspana, wygłodniała (prócz Kleczki), wystraszona, zagubiona i zawstydzona, kto ich wybrał do TVZ? poza tym nie pokazują codziennego życia mieszkańców, problemów, zdarzeń, tych większych lub mniejszych, reportaży, a przegląd prasy to kompletna pomyłka, bowiem kto poleca poranną prasę późnym popołudniem, kto chciał to dawno zakupił dany tytuł, czytają wiadomości przedstawione przed chwilą w materiale filmowych więc po co powielać, a co do materiałów to często więcej konkretów napiszą w gazecie niż przedstawią w lakoniczny sposób w TVZ, stacja nadaje się do gruntownej przebudowy
    • Gość: Mira Gtv/TVZ IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.10, 17:24
      A to jednak ktoś ich ogląda. Skoro tyle wpisów tutaj. Pewnie się cieszą że się o
      nich mówi hehe <sami się nakręcacie na tym forum>. Jak wam się nie podoba to
      napiszcie do nich albo odwiedźcie redakcję i zaproponujecie zmiany. Aleee nieee
      to by nie przeszło bo w końcu lepiej anonimowo się powyżywać na forum (żeby
      przypadkiem ktoś mnie nie rozpoznał) niż realnie rozwiązać problem :) Ja ich
      czasem oglądam i drogi telewidzu - nie zauważyłam żeby prezenterki były
      wystraszone, zagubione ... i jak to napisałeś wygłodniałe:) Może ty lepiej
      wyglądasz więc złóż CV do TVZ :)
      • Gość: lol Re: Gtv/TVZ IP: *.stk.vectranet.pl 21.02.10, 19:24
        powiedzmy sobie szczerze, że dziennikarki nie są zbyt ładne w GTV -
        a chude, że aż straszą ...
        • Gość: kaka Re: Gtv/TVZ IP: *.stk.vectranet.pl 21.02.10, 19:37
          nie wszystkie,nie wszystkie.
          • Gość: telewidz Re: Gtv/TVZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 20:03
            Fatalnie wyglądają/szczegolnie ta chuda w potwornym makijażu/Nie ma
            także pojęcia o prawidłowym akcentowaniu nie da się jej
            słuchać.Czytanie gazet na antenie też jest bez sensu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka