Dodaj do ulubionych

zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!!

IP: 188.33.102.* 24.03.10, 10:47
Witam serdecznie i prosze o pomoc forumowiczow...

wesele mam 4 czerwca 2011 roku, szukam i szukam zespolu i naprawde rece
opadaja... wiekszosc juz ma zajete terminy, wiec jesli mozecie polecic cos
sprawdzonego, fajnego dajcie prosze znac i za rozsadna cene - czyli tak do
3000 tys za jeden dzien

dodatkowo szukam fotografa - ktory obsluzy cale wesele - licze na zdjecia
niestandardowe, artystyczne

slub odbedzie sie w Zabrzu, wesele w Niewiszu nad Plawniowicami

pozdrawiam i z gory dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.10, 16:25
      polecam CI zespol z Biskupic podaje namiar 600121362, ten zespol tez podal mi
      namiar na dobrego fotografa i kamerzyste, goscie i my bylismy bardzo zadowoleni.
      Nowozency2010
    • Gość: kuba rozpruwacz Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: 188.33.54.* 25.03.10, 09:39
      CZESC!

Bardzo polecam zespol 'Drops' pelen sklad, graja nie udaja i niezle im to wychodzi!
      O kamerzyscie nie wspomniales ale tez dam namiary jesli potrzebujesz.
      A fotograf to ja, nie bede czekal az ktos mnie poleci wiec zrobie to sam.

www.kubarozpruwacz.pl

na stronie znajdziesz do mnie kontakt, nawet jesli nie bede odpowiadal a chcesz
      namiawy na zespol lub kamerzyste smialo mozesz sie odzywac, pomoge!

hej
      • kielonek-online Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 25.03.10, 10:17
        A ja tobie żadnego zespołu nie polecam, ale doradzam rezygnację z
        topienia pieniędzy w weselne imprezy.
        Bierz kasę i jedź z żoną gdziekolwiek, to przynajmniej będziecie
        mieli cudowne wspomnienia na całe życie.
        Wesele to naprawdę zbędny wydatek.
    • Gość: bbw Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 25.03.10, 12:39
      Proszę zobaczyć i ewentualnie się skontaktować polecam fotosister.eu lub
      fotosister.flog.pl
    • sebastiankaczorowski Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 25.03.10, 16:17
      Zapraszam do skorzystania z moich usług:
      www.sebfoto.com
      • Gość: Pani młoda Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.stk.vectranet.pl 25.03.10, 17:58
        Zgadzam się z opinią, że wesela to wiejski obyczaj i organizowanie
        takich imprez to obciach.
        • Gość: poprawny Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 20:11
          obciachowa to jest tWÓJ post
    • Gość: Marzenka Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 12:19
      Mogę polecic fotografa i kamerzyste z Zabrza. Sprawdz sobe
      stronkę , bardzo przejrzysta. www.kadr-zabrze.pl. Polecam!!!
      • Gość: PPP Polecam super zespol NICE GUYS z Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 16:30
        niceguys.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjIxNy5odG1s
      • z_rokitnicy Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 17.05.10, 20:41
        A czy ktoś korzystał z usług i może polecić?
    • tfutfu_weddingphotography Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 09.05.10, 14:30
      serdecznie polecam:

www.tfutfu.net
      Dobra Fotografia Ślubna
    • Gość: tomek Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.10, 08:01
      śmiało mogę polecić
      www.slawekstaniek.com, świetny fotograf
    • Gość: Mim Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.energotest.com.pl 27.05.10, 14:21
      Polecam www.foto-suchan.pl/ robił zdjęcia u kuzynki na weselu, zadowolona i u mnie na komunii dziecka więc też ze spokojnym sercem mogę polecić.
      • kielonek-online Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 27.05.10, 21:55
        Koszmarny kicz!!!!
    • erosband Profesjonalny zespół ! 29.05.10, 14:07
      www.erosband.pl

Zapraszamy !
    • Gość: fotofoto Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.centertel.pl 29.05.10, 21:30
      oferia.pl/usluga/item98495-Fotografia-slubna-obsluga-foto-slubu-i-wesela
    • macie-jow Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 10.06.10, 20:02
      Ciekawe czy ktoś kiedyś ogląda te ślubne zdjęcia. Zapychacze szafek
      • kielonek-online Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 10.06.10, 22:37
        Potem walą się po mordach, kradną sobie pieniądze, sypiają z kimś
        innym, ale mają pozowane fotki swojego urojonego szczęścia.
        Naprawdę szkoda pieniędzy, lepiej się napić.
        • mieszkam_w_zabrzu Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 21.06.10, 19:41
          No może opisujesz w sposób zbyt przerysowany, ale... masz trochę racji
          • kielonek-online Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 21.06.10, 19:55
            Trochę?
            Toż to najczystsza, najprawdziwsza, jedyna racja.
    • Gość: inka1508 Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 09:12
      polecam zespół abmix z Sosnowca 2100zł za jeden dzień, są świetni, a
      jeśli chodzi o fotografa to buchta w zabrzu na 3-go maja
      • kielonek-online Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 22.06.10, 22:59
        Za takie pieniądze nawet ja będę śpiewał jak Pavarotti.
    • Gość: mlody pon Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 23:48
      Polecam Ci zespół SWEET GARDEN,a fotografa,Magdalenę z www.fotomakar.pl.Uwierz
      mi córka-uczeń przerosła ojca-mistrza.
      • kielonek-online Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 23.06.10, 23:50
        Nie wierz mu, to kryptoreklama.
      • kielonek-online Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 23.06.10, 23:57
        Nie wierz, to kryptoreklama.
        • marekpiec.zabrze Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 06.07.10, 19:44
          Kielonek, masz czkawkę?
    • senja-photo Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 02.12.10, 22:16
      Witam.
      Jeżeli ogłoszenie jest nadal aktualne proszę o kontakt: ssenjaa@gmail.com

Pozdrawiam serdecznie, Małgorzata Jaworska.

www.senjaphoto.com
    • fototc Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 04.12.10, 21:16
      Witam, zapraszam do fotowspółpracy, pozdrawiam;) www.fototc.pl
      • Gość: kielonek-online Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.stk.vectranet.pl 04.12.10, 21:20
        Jakiś mily czlowiek pozdrawia nas w sobotni wieczór, zapewne zupełnie bezinteresownie.
        Są jeszcze dobrzy ludzie na świecie.
        Może zaprasza do współpracy przy wypróżnieniu flaszki?
    • Gość: robertinio Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.techmedia.com.pl 09.01.11, 10:08
      witam zespol Mix gliwice xapraszamy do zapoznania sie z nasza strona internetowa
      www.mixgliwice.cba.pl
      mamy do niewiesza niedaleko wiec i cena was nie dobijemy;)) a bedziecie zadowoleni
      gramy same swiatowe hity sprawdzone biesiade disco polo muz slaska i zagraniczna
      jest mozliwosc zrobienia zabawy karaoke czy dyskoteki
      wlasny sprzet ktory naglosni impreze do 100osob spokojnie
      sklad 3 osoby 2 wokalistki oraz dj multiinstrumentalista i wodzirej
      polecamy i zachecamy do wybrania nas
      namiary na nas sa na www pozdrawiam
      • net.kielonek Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 09.01.11, 12:19
        Ceną nie dobijecie, gramatyką i proponowanym repertuarem dobijacie.
        Zniecierpliwiony czekam na waszą płytę w przyzwoitym sklepie muzycznym, który odwiedzam czasami zbierając makulaturę.
    • Gość: ADAM Dobry FILM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 12:36
      Polecam www.studiodelfin.pl robili film i foto mojej siostrze i naprawde zupelnie nie ma porownania z tym co widzialem do tej pory .Adam
      • Gość: .... Re: Dobry FILM IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.11, 21:08
        Adaś, a ty kolega fotografa, czy właściciel zakładu fotograficznego?
        • net.kielonek Re: Dobry FILM 31.01.11, 23:05
          Adaś skończył kurs i postanowił zadziwić świat swoimi fotografiami.
          Czekam na wystawę.
    • fotoinspiracje Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 31.03.11, 15:03
      Witam, oferujemy najwięcej za najniższą cenę.

Zapraszamy na www.wDniuSlubu.pl

Pełne pakiety już od 1100 zł z foto księgą i plenerem w dowolnym
      dniu.

Tel. 503 196 896 lub 505 258 538
      GG: 32 87 999 lub 82 71 521

www.wDniuSlubu.pl
    • anika-pl Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 10.04.11, 01:23
      cześć ja tez dj jeszcze nie znalazłam i wciąż szukam ale mam fotografa sprawdzonego
      dam ci stronke www.zaluskistudios.blogspot.com
      może cie zainteresuje
      • Gość: juz po slubie:) Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 12:58
        Polecam fotografa: www.grzegorzgolik.pl, wspolpracuje razem z kamerzysta www.gtstudio.media.pl sa naprawde profesjonalni w tym co robia, nie wiem czy ktos mial okazje ogladac materiały Macheja ale oni moga sie powoli do niego przyrównywać ;)
        pozdrawiam
    • Gość: anonim Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! IP: *.play-internet.pl 15.04.11, 18:10
      Byłam ostatnio na weselu gdzie gral zespol ratoro :) trzech fajnych chłopakow o wspanialych glosach www.ratoro.com Polecam :) na ich stronie jest terminarz. spojrz sobie moze a noz beda wolni :)
      • net.kielonek Re: zespół i fotograf na wesele poszukiwany!!! 15.04.11, 18:13
        Wspaniałe głosy?
        Sama nazwa zespoliku jest kiepska, muzyczki nawet nie chcę sobie wyobrażać.
        Precz z tandetą!
        Kocham wysublimowaną sztukę, kocham jak zimną wódkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka