Dodaj do ulubionych

Chcę być elegancki.

27.03.10, 16:19
Chcę byc elegancki, mam pieniądze i czas. Gdzie i w co się ubrać?
Poradzicie coś?
Obserwuj wątek
    • Gość: waryniol Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 27.03.10, 17:42
      czerwony kapturek - mikulczyce, tam doradzą
    • Gość: monopol Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 27.03.10, 21:47
      widzialem ladna pelna flaszke w ubranku " Pan Tadeusz "
      • chilli-and-vanilla Re: Chcę być elegancki. 27.03.10, 23:20
        kielonek no proszę cie... jakbyś w gangolu wyglądał pod osiedlowym monopolowym,
        już nie mówiąc że nikt nie chciał by z Toba pić.
        • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 28.03.10, 00:27
          Już mi przeszło, musiałem wypić wcześniej jakieś paskudztwo i dlatego
          taki poroniony pomysł przyszedł mi do głowy.
          • Gość: OHHH Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 00:40
            No kielonek nie załamuj się to nie był poroniony pomysł. Niedługo są wybory i
            możesz startować z komiteciku eleganckiego kulturalnego korkociągu preydenckiego
            gdzie skutecznie są bio degradowane nie tylko puste flaszki ale i worki na
            śmieci. Chłopie głowa do góry jak pokazuje nasz samorząd przed Tobą wielka kariera.
            • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 28.03.10, 12:05
              To niezły pomysł, tytaj trzeba kogoś takiego jak ja.
    • z_rokitnicy Re: Chcę być elegancki. 28.03.10, 20:35
      ale jaja....
      • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 28.03.10, 23:48
        Wypiję jeszcze nieco i podejmę decyzję o kandydowaniu.
        • Gość: Heeee Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 00:00
          Kielonek po tym co widziałem na tej polecanej przez Ciebie stronie spróbuj mi
          tylko nie kandydować. To ci tak flaszą pezyfanzole ze prezydencki korkociąg Ci
          się przed oczami pokaże. Sulikowa wzięła kredytu ponad 200 milionów i coś z nimi
          zrobiła bo chyba nie przepiła? Ty jako ekspert powiedz Ile prezydent może
          przepić przez 4 lata? Jeżeli zadeklarujesz że Ty jako Prezydent przepijesz tylko
          milion to masz mój głos.
          • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 29.03.10, 01:31
            Dobrze, milion na płyny, zagrychę będziemy liczyli osobno.
            • Gość: Pól Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 22:08
              No to jesteś tani w eksploatacji masz mój głos. Tyle to to miasto jeszcze wytrzyma i wszyscy będą wiedzieli kto jest kto bez żadnego farbowania.
              Bo kolejnych rządów skutecznych za kolejne 27 milionów kolejnego zadłużenia to nawet i Ty nie wytrzymasz.
              Dla tego nie upieraj się przy tej zgryszce bo będziesz miał co jeść bo pensyjka ponad 10 tysięcy miesięcznie wystarczy Ci przecież.
              Badż człowiek i startuj w tych wyborach.
              • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 29.03.10, 22:55
                Nie ma sprawy, wystartuję.
                Zagrychę mogę odpuścić, kupię sobie.
                • Gość: walker Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 29.03.10, 23:02
                  pmysle,ze chodz jedna flache postawisz :D
                  • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 29.03.10, 23:10
                    Wszystkim głosującym na mnie postawię, razem się napijemy, całą
                    kadencję będziemy pić.
                    • Gość: Wyborca Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 01:45
                      Brawo!!! To i Gospodarka w mieście wzrośnie bo będą puste flaszki i będzie co do skupu zanieść.
                      Bieda się w mieście zmniejszy-bo ludziska będą mieli kasę za flaszki.

Świetny program wyborczy masz mój głos.
                      • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 01.04.10, 20:25
                        Dziękuję, liczę na kolejne.
                        • chilli-and-vanilla Re: Chcę być elegancki. 01.04.10, 21:24
                          w bytomiu też był taki jeden co to kupował głosy za wódę. prawie mu sie udało
                          • Gość: też kierowca Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 01.04.10, 23:34
                            Nareszcie ktoś z realnym programem! Głosuję na kielonka!
                            • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 01.04.10, 23:38
                              Już jesteś zaproszony do mojego gabinetu na wódkę.
                              • chilli-and-vanilla Re: Chcę być elegancki. 02.04.10, 22:15
                                no to musisz sobie konkretnie duży gabinet stworzyć - ja się też wpraszam
                                • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 03.04.10, 00:00
                                  Wystarczy miejsca dla wszystkich spragnionych, a i tak będę tańszy
                                  od obecnej władzy.
                                  • Gość: irys Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 03.04.10, 13:23
                                    Kielonku, - jak chcesz wyjść na pełny glantz, to maluj jajka.
                                    Drapane też mają swoje walory.

Alleluja
                                    • Gość: Heeee Re: Chcę być elegancki. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.10, 00:56
                                      No.No. I mamy maskotkę"Malowane i drapane jajo" przez IRYSA. Irys co do wyborców
                                      to nie ma sprawy możesz drapać im te jajka i malować ale co z proponujesz Dla
                                      Pań.Ich przecież pominąć nie można? Może Trwała na Baranka?
                                      Alellllluja.
                                      • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 04.04.10, 01:17
                                        Dla Pań zapewnię białą, grzaną kiełbasę.
                                        • marekpiec.zabrze Re: Chcę być elegancki. 06.04.10, 20:35
                                          Na gorąco???
                                          • chilli-and-vanilla Re: Chcę być elegancki. 06.04.10, 22:32
                                            piecowi widać spodobał się pomysł z gorącą białą kiełbaską:)
                                            • kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 07.04.10, 15:49
                                              Na zimno i na gorąco, ważny jest smak w ustach pań.
                                              • Gość: Heeee Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 22:40
                                                No z tą kiełbasą wyborczą w ustach pań to mi na rasizm wygląda? czemu nie będzie
                                                krupnioków? No i czymś żółtym trzeba pamiętać? No a jak tam drapanie jajek celem
                                                zadowolenia różnych mniejszości która jest w większości?
                                                Widzę że kampania pełną parą! Wiwat Kielonek.
                                                • macie-jow Re: Chcę być elegancki. 13.04.10, 20:07
                                                  Jestem pod wrażeniem wieloznaczności multikulturowej krupnioka
    • Gość: roman Re: Chcę być elegancki. IP: *.gwardii.osi.pl 09.04.10, 15:57
      i bądź
    • Gość: zzz Re: Chcę być elegancki. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.10, 20:30
      Kup sobie coś na wyprzedaży w Hugo Boss
    • makbet1 ----------------------------------------- 20.04.10, 08:31
      Co ty z tą elegancją? Zamierzasz zostać dyrektorem sportowym
      jakiegoś klubu czy też może przewodniczącym partyjnego koła
      dzielnicy?
      Robota to głupota, picie - to jest życie !!!
      • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 20.04.10, 10:07
        To prawda, ale władzą też można się upijać.
        Dlatego mam zamiar w przyszłości upijac się jednym i drugim, czyli
        wódką i władzą.
        Kto mnie poprze ten też się nieźle napije.
        • chilli-and-vanilla Re: ----------------------------------------- 20.04.10, 20:34
          nie chcę nic mówić, ale teraz się zwolniło kilka stołków - w tym ten
          najważniejszy (teoretycznie) - może spróbujesz? :)
          • Gość: kurzykot Re: ----------------------------------------- IP: *.stk.vectranet.pl 20.04.10, 21:18
            czy te słynne małpeczki też?
            • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 20.04.10, 23:57
              Interesuje mnie tylko główny stołek, podobnie jak duże butelki.
              Małpki niech panienki w szkolnych kiblach obracają.
              • marekpiec.zabrze Re: ----------------------------------------- 23.04.10, 21:09
                Schodzicie do rynsztoka. Ale tam fajnie bulka i jest ciepło. W sam
                raz dla was
                • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 25.04.10, 22:18
                  Kogo masz na myśli cymbale?
                  • marekpiec.zabrze Re: ----------------------------------------- 09.05.10, 19:39
                    Jeśli ten wpis z cymbałem, to o mnie, to przestaję być fanem komentarzy
                    made in kielonek-online, a przed chwilą zacząłem :-(
                    • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 10.05.10, 00:12
                      Coś ty?
                      Ja szanuję elektorat, cymbał dotyczył oczywiście Henia z Gliwic.
                      • macie-jow Re: ----------------------------------------- 16.05.10, 19:42
                        Jaka zdolność osiągania kompromisu dotknęła nagle nasze forum :)
                        • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 16.05.10, 21:55
                          Kompromis to moja specjalność. Potrafię nawet napić się ciepłej
                          wódki, którą ktoś mi postawi.
                          • mieszkam_w_zabrzu Re: ----------------------------------------- 25.05.10, 19:56
                            No to jest faktycznie consensus ;)
                            • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 25.05.10, 20:40
                              Wolę jednak pić postawioną mi zimną wódkę.
                              • Gość: klasyk Re: ----------------------------------------- IP: *.stk.vectranet.pl 25.05.10, 21:48
                                Kielonku i psie Sabo;nie idżcie tą drogą.
                                • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 25.05.10, 22:53
                                  Zaprawdę powiadam ja tobie, nie idziemy, czołgamy się raczej.
                                • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 25.05.10, 23:09
                                  Nie idziemy, czołgamy się.
                                  • Gość: PRzewałka Re: ----------------------------------------- IP: *.stk.vectranet.pl 26.05.10, 22:45
                                    cos Irasiad nerwowy dzisiaj
                                    • marekpiec.zabrze Re: ----------------------------------------- 22.06.10, 19:35
                                      Tego ostatniego wpisu to nie rozumiem :-(
                                      • kielonek-online Re: ----------------------------------------- 22.06.10, 23:02
                                        Zimny Lech też nie rozumiał.
                                        • onufry-z Re: Nie nadążam 23.06.10, 00:26
                                          Nie przesadzajcie z tą inteligencją.
                                          • kielonek-online Re: Nie nadążam 23.06.10, 12:20
                                            Racja, wypijmy za chłopski rozum.
                                            • mieszkam_w_zabrzu Re: Nie nadążam 04.07.10, 19:44
                                              Ale czy koniecznie tego ZIMNEGO LECHA?! Niesmaczne. Szczególnie, że
                                              dziś wybory
                                              • z_rokitnicy Re: Nie nadążam 14.07.10, 21:25
                                                No i minęły wybory. Minęła żałoba po trumnie zostawionej w ruskim
                                                błocie. LECHA POPROSZĘ, byle zimnego!
                                                • kielonek-online Re: Nie nadążam 14.07.10, 23:37
                                                  Całego?
                                                  Niemożliwe.
                                                  • z_rokitnicy Re: Nie nadążam 26.07.10, 19:52
                                                    Dlaczego całego nie można? Podajecie tylko w ćwiartkach???
                                                  • kielonek-online Re: Nie nadążam 26.07.10, 22:02
                                                    Lech nie jest smaczny, odbija się nim zbyt długo.
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Nie nadążam 03.08.10, 19:40
                                                    Niesmaczne...
                                                  • kielonek-online Re: Nie nadążam 03.08.10, 20:49
                                                    To akurat zależne od sympatii politycznych.
                                                  • z_rokitnicy Re: Nie nadążam 05.08.10, 21:24
                                                    Jedni piją tylko w ćwiartkach, inni w połówkach? O to chodzi???
                                                  • kielonek-online Re: Nie nadążam 05.08.10, 23:09
                                                    Chodzi o zimnego Lecha i krwawą Mary.
                                                  • erwinhasiok Re: Nie nadążam 05.08.10, 23:42
                                                    rama=kielonek=marekpiec=jeszcze inne
                                                    Za 1 flaszke go wydał judasz.
                                                  • kielonek-online Re: Nie nadążam 05.08.10, 23:44
                                                    Myślisz, ze jestem Jezusem?
                                                    To fajnie, pisz nieco szybciej, nie mogę się doczekać co dalej?
                                                  • erwinhasiok Re: Nie nadążam 07.08.10, 20:50
                                                    Twój prowajder cie wydał.
                                                  • kielonek-online Re: Nie nadążam 07.08.10, 22:18
                                                    Trudno, wprawdzie nie wiem co to takiego"prowajder", ale skoro nie
                                                    piszesz, że to coś do picia to pewnie nic ważnego.
                                                    Erwin, dla mnie to ty jesteś prawdziwy..........gość.
                                                    Twoje zdrowie wierny druhu.
                                                  • Gość: abs Re: Nie nadążam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.10, 20:56
                                                    Brawa - z prowajdera szczególnie :)
                                                  • kielonek-online Re: Nie nadążam 14.08.10, 21:30
                                                    Erwin pozostawił sprawę otwartą.
                                                    Erwin to fest gość!
                                                  • Gość: spinka Re: Nie nadążam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 21:22
                                                    Fajnie się to czyta
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Nie nadążam 25.08.10, 21:05
                                                    Weź sobie spinka telewizję pooglądaj, albo książką poczytaj zamiast tych głupot
                                                  • kielonek-online Re: Nie nadążam 25.08.10, 21:20
                                                    A sobie co doradzisz?
                                                  • z_rokitnicy Re: Nie nadążam 03.09.10, 23:22
                                                    Mnie się też "dobrze" czyta
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Nie nadążam 12.09.10, 20:19
                                                    Ja nie mam zdania. Oglądam to i tyle...
                                                  • z_rokitnicy Re: Nie nadążam 18.09.10, 21:27
                                                    Ależ pan panie Marku jest prymitywny...
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Nie nadążam 26.09.10, 20:14
                                                    Wyjątkowo prymitywny jestem. To fakt
                                                  • z_rokitnicy Re: Nie nadążam 06.10.10, 00:10
                                                    Nie można tego prymitywizmu dalej ukrywać. Wygrasz w konkursie na największego prymitywa tego forum!!!!!!
                                                  • Gość: kawa z mlekiem Re: Nie nadążam IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.10, 18:31
                                                    Zgadzam sie . Najwiekszy prymityw, a wydaje mu sie, ze taki dowcipny, hihihihihiiiiii.
                                                  • macie-jow Sekuła też nie nadąża! 12.10.10, 22:23
                                                    Tak przytrafia się ludziom, którzy nie mają dystansu do siebie. Tak właśnie kompromituje Zabrze poseł Sekułą rozsyłając pocztówki z siedzibą NSDAP i mówiąc, że to był najlepszy okres w rozwoju Zabrza! Wstyd!!!
                                                  • Gość: kawa z mlekiem Re: Sekuła też nie nadąża! IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.10, 20:41
                                                    Jak sie ma Twoj post do eleganckego ubioru?
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Sekuła też nie nadąża! 03.12.10, 21:10
                                                    Nijak zapewne, ale to był taki przedwyborczy czas, gdy bojówkarze atakowali! Teraz znowu można pisać o browcach i fajkach!
                                                  • magdalena33m bez polityki 06.12.10, 18:59
                                                    O fajkach to juz teraz tylko pisać bo palić nigdzie juz nie mozna
                                                  • Gość: kielonek-online Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 06.12.10, 20:27
                                                    W mojej piwnicy można, bez problemu.
                                                  • mieszkam_w_zabrzu Re: Jestem już elegancki 06.12.10, 21:07
                                                    Zapalimy?
                                                  • easyrider-net Re: Jestem już elegancki 06.12.10, 21:25
                                                    Mozemy zapalic.
                                                  • Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 06.12.10, 23:05
                                                    Trójkąt?
                                                    Mam obawy.
                                                  • easyrider-net Re: Jestem już elegancki 06.12.10, 23:09
                                                    Nie boj sie, moge nie palic :)
                                                  • magdalena33m Re: Jestem już elegancki 09.12.10, 18:52
                                                    W takim razie ja zapalę :)
                                                  • easyrider-net Re: Jestem już elegancki 09.12.10, 21:58
                                                    Bardzo prosze, zapal :)
                                                    Ja i tak nie pale, tak zostalo napisane, dla zabawy.
                                                  • magdalena33m Re: Jestem już elegancki 11.12.10, 17:29
                                                    dziękuje za pozwolenie:)
                                                  • Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 11.12.10, 20:51
                                                    Zapaliłem się do tej zabawy!
                                                  • magdalena33m Re: Jestem już elegancki 13.12.10, 22:44
                                                    tylko sie nie wypal
                                                  • Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 13.12.10, 23:42
                                                    Mogę się jedynie zapić, ale mam jeszcze przed sobą kilka lat.
                                                  • easyrider-net Re: Jestem już elegancki 13.12.10, 23:57
                                                    Jak bedziesz czul, ze zbliza sie koniec to daj znac, moze ktos przyjdzie, siadzie przy Tobie i za reke Cie potrzyma.

• magdalena33m Re: Jestem już elegancki 17.12.10, 00:08
                                                    cóż za dobroć :)
                                                  • easyrider-net Re: Jestem już elegancki 17.12.10, 22:40
                                                    Zadna nadzwycajna dobroc. Ludzki odruch.
                                                  • Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.10, 23:13
                                                    Zaspokajam ludzki odruch pragnienia, pragnienia wódki.
                                                    Zdrówko!
                                                  • magdalena33m Re: Jestem już elegancki 20.12.10, 23:45
                                                    Rozumiem ze zaspokajsz swoje pragnienie...
                                                  • Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.10, 00:22
                                                    Tak, piję sobie miło.
                                                  • magdalena33m Re: Jestem już elegancki 22.12.10, 17:11
                                                    troche zdrowego egoizmu tez potrzebne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka