kielonek-online 27.03.10, 16:19 Chcę byc elegancki, mam pieniądze i czas. Gdzie i w co się ubrać? Poradzicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waryniol Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 27.03.10, 17:42 czerwony kapturek - mikulczyce, tam doradzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopol Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 27.03.10, 21:47 widzialem ladna pelna flaszke w ubranku " Pan Tadeusz " Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Chcę być elegancki. 27.03.10, 23:20 kielonek no proszę cie... jakbyś w gangolu wyglądał pod osiedlowym monopolowym, już nie mówiąc że nikt nie chciał by z Toba pić. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 28.03.10, 00:27 Już mi przeszło, musiałem wypić wcześniej jakieś paskudztwo i dlatego taki poroniony pomysł przyszedł mi do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OHHH Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 00:40 No kielonek nie załamuj się to nie był poroniony pomysł. Niedługo są wybory i możesz startować z komiteciku eleganckiego kulturalnego korkociągu preydenckiego gdzie skutecznie są bio degradowane nie tylko puste flaszki ale i worki na śmieci. Chłopie głowa do góry jak pokazuje nasz samorząd przed Tobą wielka kariera. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 28.03.10, 12:05 To niezły pomysł, tytaj trzeba kogoś takiego jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 28.03.10, 23:48 Wypiję jeszcze nieco i podejmę decyzję o kandydowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heeee Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 00:00 Kielonek po tym co widziałem na tej polecanej przez Ciebie stronie spróbuj mi tylko nie kandydować. To ci tak flaszą pezyfanzole ze prezydencki korkociąg Ci się przed oczami pokaże. Sulikowa wzięła kredytu ponad 200 milionów i coś z nimi zrobiła bo chyba nie przepiła? Ty jako ekspert powiedz Ile prezydent może przepić przez 4 lata? Jeżeli zadeklarujesz że Ty jako Prezydent przepijesz tylko milion to masz mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 29.03.10, 01:31 Dobrze, milion na płyny, zagrychę będziemy liczyli osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pól Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 22:08 No to jesteś tani w eksploatacji masz mój głos. Tyle to to miasto jeszcze wytrzyma i wszyscy będą wiedzieli kto jest kto bez żadnego farbowania. Bo kolejnych rządów skutecznych za kolejne 27 milionów kolejnego zadłużenia to nawet i Ty nie wytrzymasz. Dla tego nie upieraj się przy tej zgryszce bo będziesz miał co jeść bo pensyjka ponad 10 tysięcy miesięcznie wystarczy Ci przecież. Badż człowiek i startuj w tych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 29.03.10, 22:55 Nie ma sprawy, wystartuję. Zagrychę mogę odpuścić, kupię sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walker Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 29.03.10, 23:02 pmysle,ze chodz jedna flache postawisz :D Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 29.03.10, 23:10 Wszystkim głosującym na mnie postawię, razem się napijemy, całą kadencję będziemy pić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 01:45 Brawo!!! To i Gospodarka w mieście wzrośnie bo będą puste flaszki i będzie co do skupu zanieść. Bieda się w mieście zmniejszy-bo ludziska będą mieli kasę za flaszki. Świetny program wyborczy masz mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 01.04.10, 20:25 Dziękuję, liczę na kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Chcę być elegancki. 01.04.10, 21:24 w bytomiu też był taki jeden co to kupował głosy za wódę. prawie mu sie udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 01.04.10, 23:34 Nareszcie ktoś z realnym programem! Głosuję na kielonka! Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 01.04.10, 23:38 Już jesteś zaproszony do mojego gabinetu na wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Chcę być elegancki. 02.04.10, 22:15 no to musisz sobie konkretnie duży gabinet stworzyć - ja się też wpraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 03.04.10, 00:00 Wystarczy miejsca dla wszystkich spragnionych, a i tak będę tańszy od obecnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: Chcę być elegancki. IP: *.stk.vectranet.pl 03.04.10, 13:23 Kielonku, - jak chcesz wyjść na pełny glantz, to maluj jajka. Drapane też mają swoje walory. Alleluja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heeee Re: Chcę być elegancki. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.04.10, 00:56 No.No. I mamy maskotkę"Malowane i drapane jajo" przez IRYSA. Irys co do wyborców to nie ma sprawy możesz drapać im te jajka i malować ale co z proponujesz Dla Pań.Ich przecież pominąć nie można? Może Trwała na Baranka? Alellllluja. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 04.04.10, 01:17 Dla Pań zapewnię białą, grzaną kiełbasę. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Chcę być elegancki. 06.04.10, 22:32 piecowi widać spodobał się pomysł z gorącą białą kiełbaską:) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Chcę być elegancki. 07.04.10, 15:49 Na zimno i na gorąco, ważny jest smak w ustach pań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heeee Re: Chcę być elegancki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 22:40 No z tą kiełbasą wyborczą w ustach pań to mi na rasizm wygląda? czemu nie będzie krupnioków? No i czymś żółtym trzeba pamiętać? No a jak tam drapanie jajek celem zadowolenia różnych mniejszości która jest w większości? Widzę że kampania pełną parą! Wiwat Kielonek. Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Chcę być elegancki. 13.04.10, 20:07 Jestem pod wrażeniem wieloznaczności multikulturowej krupnioka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Chcę być elegancki. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.04.10, 20:30 Kup sobie coś na wyprzedaży w Hugo Boss Odpowiedz Link Zgłoś
makbet1 ----------------------------------------- 20.04.10, 08:31 Co ty z tą elegancją? Zamierzasz zostać dyrektorem sportowym jakiegoś klubu czy też może przewodniczącym partyjnego koła dzielnicy? Robota to głupota, picie - to jest życie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 20.04.10, 10:07 To prawda, ale władzą też można się upijać. Dlatego mam zamiar w przyszłości upijac się jednym i drugim, czyli wódką i władzą. Kto mnie poprze ten też się nieźle napije. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: ----------------------------------------- 20.04.10, 20:34 nie chcę nic mówić, ale teraz się zwolniło kilka stołków - w tym ten najważniejszy (teoretycznie) - może spróbujesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurzykot Re: ----------------------------------------- IP: *.stk.vectranet.pl 20.04.10, 21:18 czy te słynne małpeczki też? Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 20.04.10, 23:57 Interesuje mnie tylko główny stołek, podobnie jak duże butelki. Małpki niech panienki w szkolnych kiblach obracają. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: ----------------------------------------- 23.04.10, 21:09 Schodzicie do rynsztoka. Ale tam fajnie bulka i jest ciepło. W sam raz dla was Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 25.04.10, 22:18 Kogo masz na myśli cymbale? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: ----------------------------------------- 09.05.10, 19:39 Jeśli ten wpis z cymbałem, to o mnie, to przestaję być fanem komentarzy made in kielonek-online, a przed chwilą zacząłem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 10.05.10, 00:12 Coś ty? Ja szanuję elektorat, cymbał dotyczył oczywiście Henia z Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: ----------------------------------------- 16.05.10, 19:42 Jaka zdolność osiągania kompromisu dotknęła nagle nasze forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 16.05.10, 21:55 Kompromis to moja specjalność. Potrafię nawet napić się ciepłej wódki, którą ktoś mi postawi. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkam_w_zabrzu Re: ----------------------------------------- 25.05.10, 19:56 No to jest faktycznie consensus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 25.05.10, 20:40 Wolę jednak pić postawioną mi zimną wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyk Re: ----------------------------------------- IP: *.stk.vectranet.pl 25.05.10, 21:48 Kielonku i psie Sabo;nie idżcie tą drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 25.05.10, 22:53 Zaprawdę powiadam ja tobie, nie idziemy, czołgamy się raczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 25.05.10, 23:09 Nie idziemy, czołgamy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRzewałka Re: ----------------------------------------- IP: *.stk.vectranet.pl 26.05.10, 22:45 cos Irasiad nerwowy dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: ----------------------------------------- 22.06.10, 19:35 Tego ostatniego wpisu to nie rozumiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: ----------------------------------------- 22.06.10, 23:02 Zimny Lech też nie rozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Nie nadążam 23.06.10, 12:20 Racja, wypijmy za chłopski rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkam_w_zabrzu Re: Nie nadążam 04.07.10, 19:44 Ale czy koniecznie tego ZIMNEGO LECHA?! Niesmaczne. Szczególnie, że dziś wybory Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Nie nadążam 14.07.10, 21:25 No i minęły wybory. Minęła żałoba po trumnie zostawionej w ruskim błocie. LECHA POPROSZĘ, byle zimnego! Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Nie nadążam 26.07.10, 19:52 Dlaczego całego nie można? Podajecie tylko w ćwiartkach??? Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Nie nadążam 26.07.10, 22:02 Lech nie jest smaczny, odbija się nim zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Nie nadążam 03.08.10, 20:49 To akurat zależne od sympatii politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Nie nadążam 05.08.10, 21:24 Jedni piją tylko w ćwiartkach, inni w połówkach? O to chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Nie nadążam 05.08.10, 23:09 Chodzi o zimnego Lecha i krwawą Mary. Odpowiedz Link Zgłoś
erwinhasiok Re: Nie nadążam 05.08.10, 23:42 rama=kielonek=marekpiec=jeszcze inne Za 1 flaszke go wydał judasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Nie nadążam 05.08.10, 23:44 Myślisz, ze jestem Jezusem? To fajnie, pisz nieco szybciej, nie mogę się doczekać co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Nie nadążam 07.08.10, 22:18 Trudno, wprawdzie nie wiem co to takiego"prowajder", ale skoro nie piszesz, że to coś do picia to pewnie nic ważnego. Erwin, dla mnie to ty jesteś prawdziwy..........gość. Twoje zdrowie wierny druhu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abs Re: Nie nadążam IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.10, 20:56 Brawa - z prowajdera szczególnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Nie nadążam 14.08.10, 21:30 Erwin pozostawił sprawę otwartą. Erwin to fest gość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: Nie nadążam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 21:22 Fajnie się to czyta Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Nie nadążam 25.08.10, 21:05 Weź sobie spinka telewizję pooglądaj, albo książką poczytaj zamiast tych głupot Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Nie nadążam 12.09.10, 20:19 Ja nie mam zdania. Oglądam to i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Nie nadążam 18.09.10, 21:27 Ależ pan panie Marku jest prymitywny... Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Nie nadążam 26.09.10, 20:14 Wyjątkowo prymitywny jestem. To fakt Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Nie nadążam 06.10.10, 00:10 Nie można tego prymitywizmu dalej ukrywać. Wygrasz w konkursie na największego prymitywa tego forum!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa z mlekiem Re: Nie nadążam IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.10, 18:31 Zgadzam sie . Najwiekszy prymityw, a wydaje mu sie, ze taki dowcipny, hihihihihiiiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Sekuła też nie nadąża! 12.10.10, 22:23 Tak przytrafia się ludziom, którzy nie mają dystansu do siebie. Tak właśnie kompromituje Zabrze poseł Sekułą rozsyłając pocztówki z siedzibą NSDAP i mówiąc, że to był najlepszy okres w rozwoju Zabrza! Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa z mlekiem Re: Sekuła też nie nadąża! IP: *.stk.vectranet.pl 18.10.10, 20:41 Jak sie ma Twoj post do eleganckego ubioru? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Sekuła też nie nadąża! 03.12.10, 21:10 Nijak zapewne, ale to był taki przedwyborczy czas, gdy bojówkarze atakowali! Teraz znowu można pisać o browcach i fajkach! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m bez polityki 06.12.10, 18:59 O fajkach to juz teraz tylko pisać bo palić nigdzie juz nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek-online Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 06.12.10, 20:27 W mojej piwnicy można, bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 06.12.10, 23:05 Trójkąt? Mam obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
easyrider-net Re: Jestem już elegancki 06.12.10, 23:09 Nie boj sie, moge nie palic :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Jestem już elegancki 09.12.10, 18:52 W takim razie ja zapalę :) Odpowiedz Link Zgłoś
easyrider-net Re: Jestem już elegancki 09.12.10, 21:58 Bardzo prosze, zapal :) Ja i tak nie pale, tak zostalo napisane, dla zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 11.12.10, 20:51 Zapaliłem się do tej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 13.12.10, 23:42 Mogę się jedynie zapić, ale mam jeszcze przed sobą kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
easyrider-net Re: Jestem już elegancki 13.12.10, 23:57 Jak bedziesz czul, ze zbliza sie koniec to daj znac, moze ktos przyjdzie, siadzie przy Tobie i za reke Cie potrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
easyrider-net Re: Jestem już elegancki 17.12.10, 22:40 Zadna nadzwycajna dobroc. Ludzki odruch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.10, 23:13 Zaspokajam ludzki odruch pragnienia, pragnienia wódki. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Jestem już elegancki 20.12.10, 23:45 Rozumiem ze zaspokajsz swoje pragnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielonek-online Re: Jestem już elegancki IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.10, 00:22 Tak, piję sobie miło. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Jestem już elegancki 22.12.10, 17:11 troche zdrowego egoizmu tez potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś