14.05.10, 14:15
cerfur market de gola .pracuje sie coraz gorzej
Obserwuj wątek
    • Gość: waryniol Re: praca IP: *.stk.vectranet.pl 14.05.10, 17:02
      czyli jak?
      • kielonek-online Re: praca 14.05.10, 18:35
        Wszędzie się źle pracuje, dlatego lepiej nie pracować wcale.
    • marekpiec.zabrze Re: praca 21.05.10, 21:40
      Na forum dobrze jest pisać przed wypiciem 0,7 litra :-)
      • kielonek-online Re: praca 22.05.10, 00:14
        Po wypiciu też nieźle się pisze.
        Ty ile wypiłeś?
    • Gość: UM-owiec Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 20:23
      mnie się dobrze pracuje w UM
      • kielonek-online Re: praca 25.05.10, 20:38
        Nie pracujesz tam, chciałbyś pracować.
        • marekpiec.zabrze Re: praca 05.06.10, 20:51
          Lepiej jest chyba pić przed kompem ;-)
          • ronin301 Re: praca 07.06.10, 15:03
            Pracy jest w cholere tylko ludzie nie chca. prowadze rekrutacje do
            firm ubezpieczeniowych. sam pracuje juz w takiej firmie od kilku lat
            i calkiem nizle sie pracuje. fakt praca nie jest latwa. ale jesli
            ludzie wola siedziec i nic nie robic? co chwila ktos mi mowi : Panie
            ja to bym chcial tak 2000 tys z biureczkiem 8 godzin.
            masakra.wszyscy chca pracowac jak sekretarka.
            • Gość: lucky Re:do Ronin 301 IP: *.stk.vectranet.pl 07.06.10, 16:27
              Nie sprecyzowałeś na czym polega praca w firmach ubezpieczeniowych, a jak
              wiadomo - nazywacie to pięknie:przedstawicielstwo finansowe co w rzeczywistości
              przekłada się na zawracanie głowy przeciętnym obywatelom lub firmom,
              obdzwanianiem ich i nagabywaniem by skorzystali akurat z waszych usług.
              Oczywiście zarobki uzależnione od ilości złapanych w ten sposób klientów, co jak
              wiadomo w czasach ogólnej biedy jest rzadkością i każdy normalny walnie tą
              robotą po max kilku miesiącach. Łażenie w garniturku z walizeczką i czerwonym
              krawatem i robienie z siebie pawiana witającego każdego serdecznym uśmiechem
              klepiąc wyuczone pseudobiznesowe regułki nie jest preztiżem. Mam takie szkolenie
              za sobą i śmieję się z tego do dziś. A na potwierdzenie swoich racji zapraszam
              na jakąkolwiek stronę z ogłoszeniami w sprawie pracy- roji się od ogłoszeń o
              pracę o jakiej piszesz. Gdyby to było zyskowne to tych ofert by tu nie było,
              gdyż każdy z was upchnął by już dawno rodzinę na tych stanowiskach. Szczerze,
              nie liczę na pracę "sekretarki za 2000 zł", wolałbym zapieprzac np w fabryce na
              taśmie uwalony w smarach bo jakoś mam blokadę przed takim dosłownie włażeniem
              komuś w d... A na marginesie - czyżby jakaś firma chciała tu sobie robi
              kryptoreklamę?!
              • Gość: popieram lucky Re:do Ronin 301 IP: *.stk.vectranet.pl 07.06.10, 18:51
                Dobrze napisane!
                • kielonek-online Re:do Ronin 301 07.06.10, 20:43
                  Dlaczego sądzisz, że dobrze?
                  • macie-jow Re:do Ronin 301 19.06.10, 20:10
                    Bo widać, że ten szczęśliwiec przeszedł przez piekło ubezpieczeń
                    • marekpiec.zabrze Re:do Ronin 301 01.07.10, 19:52
                      Ale chyba na własne życzenie, nie?
                      • chilli-and-vanilla Re:do Ronin 301 01.07.10, 21:56
                        lucky - nie każdy nadaje się do takiej pracy, trzeba mieć do niej pewne
                        predyspozycje. poza tym są poważne firmy ubezpieczeniowe i niepoważne firmy
                        ubezpieczeniowe. dobry agent nie włazi w d*** klientom.
                        • Gość: cassandra Re: IP: *.stk.vectranet.pl 01.07.10, 22:37
                          nie kazdy klient nastawia
                          • Gość: marchew Re: IP: *.stk.vectranet.pl 01.07.10, 22:42
                            Nie ważne czy włazi w dupę czy nie, ważne, by zdobyć klienta bo od tego płacą.
                            Jakoś nie uznaję wynagrodzeń prowizyjnych. I popieram luckiego w całej wypowiedzi
                            • chilli-and-vanilla Re: 02.07.10, 18:19
                              a ja nie popieram. ważne żeby coś robić a nie siedzieć na zasiłku i dłubać w
                              nosie. nie każdy się do wszystkiego nadaje, a wynagrodzenie prowizyjne ma swoje
                              plusy i minusy jak wszystko
                            • hurhada Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla 06.07.10, 15:44
                              w zabrzu w cerrfur market panuje mobing .
                              • Gość: babcia mania Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.10, 15:57
                                To skieruj sprawe do Sadu Pracy.
                                • chilli-and-vanilla Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla 06.07.10, 23:55
                                  a na czym polega ten mobbing w carrefourze?
                                  • Gość: taki tam Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla IP: *.stk.vectranet.pl 07.07.10, 08:54
                                    Sluchajcie jezeli w pracy panuje mobing czy inny nielegalny wyzysk
                                    bierzemy do raczek kodeks pracy swoja umowe i jazda. Panie szefie z
                                    umowy jasno wynika ze: cytujemy cytujemy pozatym znajomosc prawa
                                    pracy doprowadza takich idiotow do szeskiej pasji bo sami nigdy nie
                                    mieli tego pieknego kodeksu w rekach :) Ludzie zyjemy w panstwie
                                    prawa nie zapominajcie o tym sady pracy nie wymagaja prawnika
                                    (pelnomocnika) w postaci adwokata czy radcy Wysoki Sad przeprowadzi
                                    was za raczke na rozprawie :)Pozatym Panstwowa Inspekcja Pracy
                                    doskonale robi z takiego "Zlego Szefa" rosline bo jak oni wchodza a
                                    udowowdnicie mobing to kolesia nie ma... Potem sie bedzie o nim
                                    mowilo no byl tu taki i taki ale zrobili PIP mu z tylka jesien i juz
                                    u nas nie pracuje :] Pozdro Cerfurowicze lubie ten sklep :)
                                    • chilli-and-vanilla Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla 07.07.10, 19:58
                                      no ja nie wiem. taki "derektorek" w sklepie wielkopowierzchniowym to dopiero
                                      może dostać ataku furii jak mu pracownik zacznie kodeks cytować... myślę że
                                      skończyło by się to szybkim wypowiedzeniem. lepiej grzecznie porozmawiać,
                                      przedstawic swoje argumenty grzecznie, bez piany i zbędnego unoszenia się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka