hurhada 14.05.10, 14:15 cerfur market de gola .pracuje sie coraz gorzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kielonek-online Re: praca 14.05.10, 18:35 Wszędzie się źle pracuje, dlatego lepiej nie pracować wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca 21.05.10, 21:40 Na forum dobrze jest pisać przed wypiciem 0,7 litra :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: praca 22.05.10, 00:14 Po wypiciu też nieźle się pisze. Ty ile wypiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UM-owiec Re: praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 20:23 mnie się dobrze pracuje w UM Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: praca 25.05.10, 20:38 Nie pracujesz tam, chciałbyś pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: praca 05.06.10, 20:51 Lepiej jest chyba pić przed kompem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ronin301 Re: praca 07.06.10, 15:03 Pracy jest w cholere tylko ludzie nie chca. prowadze rekrutacje do firm ubezpieczeniowych. sam pracuje juz w takiej firmie od kilku lat i calkiem nizle sie pracuje. fakt praca nie jest latwa. ale jesli ludzie wola siedziec i nic nie robic? co chwila ktos mi mowi : Panie ja to bym chcial tak 2000 tys z biureczkiem 8 godzin. masakra.wszyscy chca pracowac jak sekretarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re:do Ronin 301 IP: *.stk.vectranet.pl 07.06.10, 16:27 Nie sprecyzowałeś na czym polega praca w firmach ubezpieczeniowych, a jak wiadomo - nazywacie to pięknie:przedstawicielstwo finansowe co w rzeczywistości przekłada się na zawracanie głowy przeciętnym obywatelom lub firmom, obdzwanianiem ich i nagabywaniem by skorzystali akurat z waszych usług. Oczywiście zarobki uzależnione od ilości złapanych w ten sposób klientów, co jak wiadomo w czasach ogólnej biedy jest rzadkością i każdy normalny walnie tą robotą po max kilku miesiącach. Łażenie w garniturku z walizeczką i czerwonym krawatem i robienie z siebie pawiana witającego każdego serdecznym uśmiechem klepiąc wyuczone pseudobiznesowe regułki nie jest preztiżem. Mam takie szkolenie za sobą i śmieję się z tego do dziś. A na potwierdzenie swoich racji zapraszam na jakąkolwiek stronę z ogłoszeniami w sprawie pracy- roji się od ogłoszeń o pracę o jakiej piszesz. Gdyby to było zyskowne to tych ofert by tu nie było, gdyż każdy z was upchnął by już dawno rodzinę na tych stanowiskach. Szczerze, nie liczę na pracę "sekretarki za 2000 zł", wolałbym zapieprzac np w fabryce na taśmie uwalony w smarach bo jakoś mam blokadę przed takim dosłownie włażeniem komuś w d... A na marginesie - czyżby jakaś firma chciała tu sobie robi kryptoreklamę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popieram lucky Re:do Ronin 301 IP: *.stk.vectranet.pl 07.06.10, 18:51 Dobrze napisane! Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re:do Ronin 301 19.06.10, 20:10 Bo widać, że ten szczęśliwiec przeszedł przez piekło ubezpieczeń Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re:do Ronin 301 01.07.10, 19:52 Ale chyba na własne życzenie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re:do Ronin 301 01.07.10, 21:56 lucky - nie każdy nadaje się do takiej pracy, trzeba mieć do niej pewne predyspozycje. poza tym są poważne firmy ubezpieczeniowe i niepoważne firmy ubezpieczeniowe. dobry agent nie włazi w d*** klientom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassandra Re: IP: *.stk.vectranet.pl 01.07.10, 22:37 nie kazdy klient nastawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchew Re: IP: *.stk.vectranet.pl 01.07.10, 22:42 Nie ważne czy włazi w dupę czy nie, ważne, by zdobyć klienta bo od tego płacą. Jakoś nie uznaję wynagrodzeń prowizyjnych. I popieram luckiego w całej wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: 02.07.10, 18:19 a ja nie popieram. ważne żeby coś robić a nie siedzieć na zasiłku i dłubać w nosie. nie każdy się do wszystkiego nadaje, a wynagrodzenie prowizyjne ma swoje plusy i minusy jak wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
hurhada Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla 06.07.10, 15:44 w zabrzu w cerrfur market panuje mobing . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia mania Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.10, 15:57 To skieruj sprawe do Sadu Pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla 06.07.10, 23:55 a na czym polega ten mobbing w carrefourze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla IP: *.stk.vectranet.pl 07.07.10, 08:54 Sluchajcie jezeli w pracy panuje mobing czy inny nielegalny wyzysk bierzemy do raczek kodeks pracy swoja umowe i jazda. Panie szefie z umowy jasno wynika ze: cytujemy cytujemy pozatym znajomosc prawa pracy doprowadza takich idiotow do szeskiej pasji bo sami nigdy nie mieli tego pieknego kodeksu w rekach :) Ludzie zyjemy w panstwie prawa nie zapominajcie o tym sady pracy nie wymagaja prawnika (pelnomocnika) w postaci adwokata czy radcy Wysoki Sad przeprowadzi was za raczke na rozprawie :)Pozatym Panstwowa Inspekcja Pracy doskonale robi z takiego "Zlego Szefa" rosline bo jak oni wchodza a udowowdnicie mobing to kolesia nie ma... Potem sie bedzie o nim mowilo no byl tu taki i taki ale zrobili PIP mu z tylka jesien i juz u nas nie pracuje :] Pozdro Cerfurowicze lubie ten sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re:mobing w pracy cerffur zabrze de golla 07.07.10, 19:58 no ja nie wiem. taki "derektorek" w sklepie wielkopowierzchniowym to dopiero może dostać ataku furii jak mu pracownik zacznie kodeks cytować... myślę że skończyło by się to szybkim wypowiedzeniem. lepiej grzecznie porozmawiać, przedstawic swoje argumenty grzecznie, bez piany i zbędnego unoszenia się Odpowiedz Link Zgłoś