Dodaj do ulubionych

remont ulicy De Gaulle’a

IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.10, 16:25
Na stronie UM widnieje ogłoszenie,że od 15 lipca do 22 lipca będzie prowadzony
remont nawierzchni ulicy De Gaulle’a.Tymczasem dzisiaj jest już 19.07 ,a
robotników nie widać,no chyba że remontują pod powierzchnią jezdni żeby nie
utrudniać ruchu-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Hanys Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: 91.188.101.* 19.07.10, 16:30
      zadzwon do UM i zapytaj ;)

powodzenia~
      • Gość: a Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.10, 16:42
        Marku i co chciałeś osiągnąć tym wpisem ?
        • Gość: Adam Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 16:49
          a ty co chciałeś osiągnąć swoim? Bzdurniejszej odpowiedzi nie
          widziałem. Facet zauważył ściemę na temat remontu drogi, więc jeżeli
          nie masz nic do powiedzenia, to milcz.

A swoją drogą, to też mnie interesuje kiedy ruszy ten remont.
          • Gość: ola Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.10, 20:32
            Adasiu cos taki uszczypliwy ,usmiechnij się jutro będzie lepiej
            Pozdrawiam..
    • Gość: Bo Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: 109.243.238.* 19.07.10, 20:04
      Czekają na jesienne słoty albo wczesne przymrozki.Zawsze to później jakaś
      wymówka jak im się przekładka kostki nie uda.
      • Gość: ludziska Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 23.07.10, 22:25
        ludziska mieszkamy w mieście w którym panuje ręka kobieca... co Wy tacy nerwowi
        jesteście... Spokojnie, spokojnie... nie się co co denerwować. Ja tam już na
        taką rękę głosu nie oddam;) NIe wiem jak Wy?
    • Gość: remont Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.10, 21:58
      Remont nawierzchni na De Gaulle'a powinien być sprawą
      priorytetową,bo jest to ważna droga o dużym natężeniu ruchu.
      Widać ślady kilku łat asfaltowych na kostce,ale mam nadzieję że
      drogowcy na tym nie poprzestaną.
      Remontuje się dużym nakładem środków drogi osiedlowe,po których od
      czasu do czasu przejeżdżają samochody,a do remontu ulicy De Gaulle'a
      jakoś trudno się doczekać.
    • Gość: mańka Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.10, 22:42
      przecież postawili znaki ograniczenia prędkości do 30 to o co ci
      choodzi
      • kielonek-online Re: remont ulicy De Gaulle’a 19.07.10, 22:44
        Chodzi mu o to, że remont powinien być zakończony do jutra.
        Takie będą terminy kiedy ja zostanę prezydentem Zabrza.
        • anai-is-me Re: remont ulicy De Gaulle’a 20.07.10, 15:48
          Uderz w stół, a nożyce się odezwą! Wyobraźcie sobie, że naprawiają
          nawierzchnię na De Gaulle’a od mostu do Wolności prawy pas. Przez to
          tworzą się korki. Jak ktoś nie musi tamtędy w dół jechać, to niech
          tego nie robi:)
          • Gość: kierownica Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.10, 22:25
            Dzisiaj około 13.00 wielkim problem był wyjazd z ul Goethego w prawo
            w ul. Gen de Gaulle'a. Sprawę utrudniały autobusy, jeżdzące po 2-
            3 "na raz" i wymuszające skręt w prawo z lewego pasa! Koszmar
            dla "czekających" grzecznie na prawym pasie.
            • erwinhasiok Re: remont ulicy De Gaulle’a 21.07.10, 19:07
              Robią remont, sam widziałem jak jechałem z roboty.
              • kielonek-online Re: remont ulicy De Gaulle’a 21.07.10, 21:47
                Pracujesz?
                Po co?
                • Gość: ferdek k. Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 21.07.10, 21:48
                  widział sam bez świadków,
                  • Gość: ulicznik Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 22.07.10, 22:55
                    Czy na czas tego niby remontu nie można wyłączyc sygnalizacji i
                    postawić jakiegoś mundurowego od Pana Mareczka,oczywiście podwożąc
                    go uprzywilejowanym samochodem służbowym na sygnale.Może Główny
                    Inżynier Miasta by coś wykombinował,bo p.prezydent dojeżdza inną
                    trasą do Urzędu.
                    • Gość: olo Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 15:46
                      zabrzetv.pl/news/wiadomosci/goracy_temat/20100721_Remont_podbudowy_ul__De_Gaulle/
                      • Gość: ja ja Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 23.07.10, 17:31
                        to są jaja i kpina z mieszkańców, tak newralgiczny punkt zakorkowany,
                        bo nie chce się wyłączyć sygnalizacji i postawić regulującego, a na
                        dodatek wszędzie robili by to na trzy zmiany (ewentualnie, ze względu
                        na hałas co najmniej na dwie), a tu się guzdrzą do 16 i jeszcze jeden
                        robi a pięciu patrzy ( pewnie się uczą)
                        • Gość: ja Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 17:46
                          Nie wiem kim jest ten Krzysztof Maciejczyk wypowiadający się w tym
                          filmie, ale mówi, że prace trwają również nocą. Chyba pójdę
                          sprawdzić :)
                          • Gość: bud Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.debacom.pl 23.07.10, 20:02
                            skoro na 3 zmiany to do 22. Jezeli ta godzina to dla tego pana noc, to 1 to dla niego pewnie juz rano/
                          • Gość: ja ja Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 24.07.10, 10:25
                            nie musisz sprawdzać, kłamie w żywe oczy,
                            • Gość: kierowca Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.10, 06:48
                              Czemu nie pracują w sobotę i w niedzielę? Dwa dni zmarnowame, a
                              przecież i ruch mniejszy i pogoda lepsza do takich prac. Wszędzie
                              trąbią o bezrobociu, a tu proszę - robota dosłownie leży i czeka....
                              • Gość: zibi Re: remont ulicy De Gaulle’a IP: *.stk.vectranet.pl 25.07.10, 14:51
                                Pewnie piją z Kielonkiem zamiast robić
                                • Gość: gram --- IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.10, 13:48

"de Gaulle`a" tumoki
                                  • Gość: Hans Re: --- IP: 83.230.51.* 26.07.10, 23:03
                                    bez tych spacji przed i po apostrofie "ynteligencie"
                                    • Gość: adonis Re:3 zmiany IP: *.stk.vectranet.pl 27.07.10, 22:04
                                      Nadal pracują na trzy zmiany ?
                                      • Gość: sztygar Re:3 zmiany IP: *.debacom.pl 28.07.10, 10:17
                                        jak narazie to na pół gwizdka a nie 3 zmiany...
                                        • Gość: źle Re:3 zmiany IP: *.stk.vectranet.pl 28.07.10, 20:07
                                          Przy tej organizacji i tym tempie robót remont De Gaulle' potrwa
                                          kilka lat.Należałoby zamykać na krótki okres odcinki ulicy pomiędzy
                                          skrzyżowaniami i remontować pełną parą.
                                        • Gość: żle Re:3 zmiany IP: *.stk.vectranet.pl 31.07.10, 12:57
                                          Jeszcze niejedno zawieszenie samochodu będzie do remontu,zanim
                                          skończą.Warsztaty mają pracę.
                                          • Gość: szpieg 1 Re:3 zmiany IP: *.stk.vectranet.pl 01.08.10, 18:37
                                            i co .Skończyli ?
                                            • Gość: Nie Re:3 zmiany IP: 83.230.19.* 02.08.10, 07:25
                                              Nie.
                                              • makbet1 ------------------------ 02.08.10, 07:58
                                                Faktycznie pracują na 3 zmiany.
                                                Jest 3 brukarzy. Gdy jeden pracuje dwóch mu kibicuje. Po pół
                                                godzinie zmiana. I tak na 3 zmiany praca wre. :(
                                                • Gość: Nie rozumiem Re: ------------------------ IP: *.stk.vectranet.pl 02.08.10, 20:00
                                                  Nie rozumiem dlaczego na powrót kładą tam kostkę.
                                                  Kostka nadaje się na mniej ruchliwą ulicę.
                                                  Gdy na De Gaulle'a była położona pierwszy raz nie było tyle
                                                  samochodów i takiego ruchu.
                                                  Rozumiem że to zabytek ale,jak to dzieje się w życiu z innymi
                                                  starociami,niepraktyczne zabytki powinny być przenoszone do skansenu
                                                  np.na alejki do jakiegoś parku.
                                                  • kielonek-online Re: ------------------------ 02.08.10, 21:37
                                                    Rozumiesz i nie rozumiesz jednocześnie, trudna sprawa, napij się dla
                                                    jasności.
                                                  • Gość: pytek Re:czas minął IP: *.stk.vectranet.pl 04.08.10, 23:56
                                                    Gotowe?
                                                  • Gość: jak Re:czas minął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.10, 23:57
                                                    Jak Mańka obiecała, że będzie gotowe, to obiecała. Jak zwykle.
                                                  • Gość: którego Re:czas minął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 21:07
                                                    Którego to dzisiaj mamy? Czy to jeszcze lipiec, czy może już nie?
                                                  • Gość: pytek 2 Re: czas minął IP: *.stk.vectranet.pl 10.08.10, 21:19
                                                    a był podany rok zakończenia?
                                                  • Gość: faktycznie Re: czas minął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 09:08
                                                    Faktycznie, chyba nie podano roku.
                                                  • Gość: jak zwykle Re: czas minął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 22:25
                                                    Jak zwykle Mańka tylko potrafi obiecywać, a nic nie robi.
                                                  • kielonek-online Re: czas minął 15.08.10, 23:29
                                                    Tylko nieboszczyk nic nie robi, żywi robią(ja robię rano)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka