Dodaj do ulubionych

Bardzo ostro o Sekule

IP: *.stk.vectranet.pl 09.08.10, 22:55
fronda.pl/news/czytaj/kompromitacja_na_potrzeby_partii
Kolejna bardzo ostra wypowiedź. Jest mi bardzo przykro, że ten pan
jeszcze publicznie głosi, że ma szanse być prezydentem Zabrza. Obraża w
ten sposób nas wszystkich.
Obserwuj wątek
    • Gość: ad niestety IP: *.gl.digi.pl 09.08.10, 23:08
      Tak jak ten pan prowadzil obrady komisji hazardowej? Mistrzostwo swiata? Brawo,
      idealny kandydat na prezydenta Zabrza. To dopiero bedzie sie dzialo. Nic tylko
      dopuscic ich do wladzy w Zabrzu: www.youtube.com/watch?v=U344F9N-Vmk
    • Gość: alojz Re: Bardzo ostro o Sekule IP: *.stk.vectranet.pl 09.08.10, 23:58
      Ja tam wcale obrażony się nie czuję... Nie siej gościu propagandy.
      • Gość: aks Re: Bardzo ostro o Sekule IP: *.gl.digi.pl 10.08.10, 17:36
        twoj problem
        • Gość: anty pisek Re: Bardzo ostro o Sekule IP: *.stk.vectranet.pl 10.08.10, 18:38
          ja myślę, że to problem zwolenników jaśnie panujących w mieście PIS-owców i stąd
          cała ta propaganda... Kadencja mija a kobiecej ręki nie widać...
          • Gość: aja Re: Bardzo ostro o Sekule IP: *.gl.digi.pl 11.08.10, 13:19
            uff
    • Gość: Też go nie widzę Re: Bardzo ostro o Sekule IP: *.stk.vectranet.pl 10.08.10, 19:14
      Jako prezydent naszego miasta wykpił by się z każdych zarzutów o
      nieprawidłowościach w działaniu władzy(przykład z komisji),wszyscy
      wiemy że w aferze hazardowej były nieprawidłowości komisja wykazała
      że nie było.
    • Gość: Popeye Re: Bardzo ostro o Sekule IP: 109.243.10.* 10.08.10, 20:13
      Moherowa propaganda. Wszyscy mogli wysłuchać Drzewieckiego,
      Chlebowskiego i Schetyny i wyszło, że nie ma podstaw do postawienia
      zarzutów tylko dlatego, że pomagali swoim wyborcom. Pisowskie
      poglądy pani Kempy na pewne sprawy są archaiczne i nie przystają do
      rzeczywistości, a jej wrzaski były po prostu nie do zniesienia.
      • Gość: kaktus8 Re: Bardzo ostro o Sekule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 20:17
        Już widzę naszego Prezydenta Mirka gadającego do pustych krzeseł na
        sesji.
        • Gość: waryniol Re: Bardzo ostro o Sekule IP: *.stk.vectranet.pl 10.08.10, 20:44
          precz z Sekułą, wstyd i hańba
          wyborca PO
          • Gość: przynajmniej brawo Sekuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.10, 20:51
            Sekuła przynajmniej by chodził na sesje w odróżnieniu od Szulikowej,
            która je olewa.
            • Gość: Ex-fan skutecznyc Re: brawo Sekuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 16:09
              A ja na Pana posła Sekułę zagłosuję mimo różnych bełkotliwych
              artykułów miernot dziennikarskich i wpisów przydupasów Jaśnie
              Panującej.
              Gorzej niż obecnie to już się chyba nie da rządzic Zabrzem więc
              wybór pana Posła jest jakąs nadzieją na zmiany. Na nowe zakłady w
              Zabrzu, nowe miejsca pracy.
              Towarzystwo Skutecznych zadbało przede wszyskich o swoje interesy.
              • Gość: Ala Re: brawo Sekuła IP: 212.106.160.* 13.08.10, 21:33
                peype na jakie profity liczysz ?
              • Gość: olek Re: brawo Sekuła IP: 212.106.160.* 17.08.10, 15:57
                Ex-Fan na jakie apanarze liczysz ,chyba jestes takim samym typem .
            • Gość: ala Re: brawo Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 11.08.10, 16:17
              Dyspozycyjny,nudny,safandula nie moze byc prezydentem naszego
              miasta.Tez glosowalam na PO, ale tego pana nie akceptuje, chociaz
              jest predstawicielem tej partii.Nie oddam na niego swojego glosu.
              • Gość: nikt Re: brawo Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 11.08.10, 20:08
                To nie oddawaj najważniejsze, że inni oddadzą i pokonamy komunę!
                • Gość: ala Re: brawo Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 11.08.10, 21:03
                  Nie oddam, a z komuna mam tyle wspolnego, ile Ty z wyprawa na
                  Ksiezyc. Dziwne,ze niektorzy jak sie ma odmienne zdanie od nich, to
                  zaraz wszystko musza sprowadzac do komuny.Zauwazylam,ze przeciwko
                  komunie najgloswniej gardluja, ci co mieli z komuna najwiecej
                  wspolnego.To jest chyba taki sposob na odkupienie win.
                • Gość: HAHA Re: brawo Sekuła IP: *.gl.digi.pl 12.08.10, 08:37
                  Jaka komune pokonacie. Przeciez ta eipa rzadzi non stop od 1989 roku w tym
                  kraju. Oni zawsze byli w jednej druzynie: SLD, PSL czyli dawny ZSL, Unia
                  Demokratyczna, KLD Tuska, Unia Wolnosci, AWS a teraz PO, GW z tymi mediami,
                  ktore przejeli calkowicie w tym czasie. Zawlaszczyli wszystko. I pan Sekula
                  razem z nimi. Te wszystkie srodowiska: postkomuchy z SLD, solidaruchy grubej
                  krechy z UW, UD, PD, AWS Buzka, elektryk, liberaly Tuska z KLD i te postkomusze
                  chlopy Pawlaka ZSL przefarbowane w PSL - zawsze mieliscie zdecydowana wiekszosc
                  w parlamencie i wszystkie media przejete po 89 roku i co za tym idzie
                  gigantyczna przewage- zawsze graliscie w jednej druzynie.
                  • Gość: ala Re: brawo Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 09:40
                    Jeden post i tyle frustracji.Zacznijcie wreszcie zyc przyszloscia, a
                    przeszlosci niech ucza w szkolach na lekcji historii,Kiedy wreszcie
                    skonczy sie rozdrapywanie ran? Moja rodzina tez zostala skrzywdzona
                    przez komune, ale ja patrze w przyszlosc. Wybaczylam i zycie stalo
                    sie piekniejsze.Swoja droga dla wielu komuna, to dobra sprawa, bo
                    mozna wszystkie swoje niepowodzenia, zle wybory zyciowe i wogole
                    wszystko zwalic na nia.Komuny nie lubilam, ale dosc juz tego
                    lamentowania.
                    • Gość: haha Re: brawo Sekuła IP: *.gl.digi.pl 12.08.10, 11:07
                      Zadnych frustracji i zali. Czysta prawda. Jakbym mial zwracac uwage na wasze
                      seriale nienawisci, zale , frustracje, manipulacje medialne to by mi na nic
                      innego czasu nie starczylo. Wystarczy tych waszych rzadow. Wystarczy tych
                      radnych, ktorzy tam siedza juz od 4 kadencji. I to jest ta wasza opcja w glownej
                      mierze, tak samo jak w kraju.
                      • Gość: ala Re: brawo Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 14:40
                        Jaka wasza?Czy uwazasz, ze moja tez? Nie napinaj sie tak bardzo, bo
                        nigdy nie bylam, nie jestem komuchem. Piszesz tak jabys mnie
                        zaliczal do nich.Pewno musze sie zgadzac z twoim zdaniem zeby nie
                        byc komuchem.Zdeklarowanych komuchow tez nie chce,ale
                        przykoscielnych tak samo nie chce.Chce zeby miastem rzadzili
                        normalni ludzie,bez odchylen w prawo lub lewo.
                        • Gość: nikt Re: brawo Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 21:35
                          Niestety trzeciej drogi nie ma albo lewa strona albo prawa to po pierwsze
                          a po drugie nie każdy ma chęć wybaczać i również w takim "stanie" można
                          budować przyszłość, nawet trzeba bo z byłymi aparatczykami to nowoczesnego
                          i rozwijającego miasta nie zbudujesz. Prawda jest taka, że tylko na
                          otwartym konflikcie można budować bo wtedy trzba się starać a nie jak
                          teraz zasrane układy, które niszczą Zabrze! Precz z komuną! Precz z
                          układami!
                          • Gość: ala Re: brawo Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 22:21
                            Na pana Sekule nie zaglosuje i jak sie tak komus podoba niech sobie
                            mysli o mnie''komuch''Nie jestem nim. Nie zaglosuje na tego
                            czlowieka, bo juz wspolrzadzil miastem i nie popisal sie.Nie bede
                            kolejny raz pisala co zrobil, bo chyba wszyscy znaja dramat jaki
                            ludzie przezyli przez niego.Nie moge sobie tez przypomniec zeby ten
                            Pan mial jakies osiagniecia bedac zastepca P.Urbanczyka.Moze ktos
                            przypomni mi, moze mial w tatmtym czasie jakies suksecy o ktorych
                            nie wiem.Bede obsrwowala uwaznie kandydatow i bede starala sie
                            wybrac czlowieka, ktory wreszcie da szanse naszemu miastu na nowe
                            zycie, bedzie sie staral zeby Zabrze przestalo byc tylko nudna
                            sypialnia.A jednak wole wybaczyc, niz ciagle rozdrapywac rany i
                            pielegnowac wspomnienia po doznanych krzywdach Bycie zawzietym, to
                            tez paskudna cecha.
                            • Gość: Ola Re: brawo Sekuła IP: 109.243.111.* 12.08.10, 22:39
                              Alu czy podobny wpis zmieścisz odnośnie pani Mańki? czy też masz problem z
                              wymienieniem jej sukcesów?
                              • Gość: waryniol Re: porażka Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 23:39
                                ala ma rację, nie pozwólmy z Zabrza zrobić cyrku, a więc kategoryczne NIE dl a Sekuły, drugiego Frankiewicza nie potrzeba
                              • Gość: ala Re: brawo Sekuła IP: *.stk.vectranet.pl 12.08.10, 23:48
                                Rozmawiamy o P.Sekule nie o P.Mance. Jak bedziemy rozmawiac o tej
                                Pani wowczas wypowiem swoje zdanie i bedziesz mogla je poznac, Olu.
                                • Gość: Norbert Re: brawo Sekuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 00:09
                                  Jeśli nie pan Sekuła to kto ma zostac prezydentem Zabrza ? Przecież
                                  ta pani jest beznadziejna.
                                  • onufry-z Re: brawo Sekuła 13.08.10, 00:51
                                    Małgosia beznadziejna, Mirek miernota, inni w ogóle się nie liczą czyli zero.
                                    Biedna Ala udowadnia, że miernota to gorzej niż beznadzieja - mniej niż zero.
                                    Jakże prorocze może być kreowanie się kielonka na prezydenta. Kto wie, może
                                    lepszy byłby ktoś, kto stracił kontakt z rzeczywistością niż pyszałki poniżej
                                    skali ocen.
                                    • Gość: aka Czy pan Sekula? IP: *.gl.digi.pl 13.08.10, 08:55
                                      Byl zastepca Urbanczyka w czasie jego prezydentury? Przeciez to kompromitacja!
                                      • Gość: Witek Re: Czy pan Sekula? IP: 83.230.51.* 13.08.10, 10:28
                                        Ala nie powiesz złego słowa o Mańce-Szulik? w tej dyskusji udowadniasz, że
                                        Sekuła jest be, a o Mańce dyskutować nie chcesz i nie będziesz, bo to nie ten
                                        wątek. tez mi wytłumaczenie. pokaż, że nie warto na Sekułę czy Weretę głosować,
                                        bo Mańka jest lepsza. atakujesz kontrkandydatów pod płaszczykiem niezależności?
                                        • kielonek-online Re: Czy pan Sekula? 13.08.10, 10:47
                                          Ważne, że mnie nie atakuje, najlepszego z kandydatów.
                                        • Gość: ala Re: Czy pan Sekula? IP: *.stk.vectranet.pl 13.08.10, 15:48
                                          Zrob troche wysilku i poszukaj w innych tematach. Pisalam rownez na
                                          temat MMS, a dowiesz sie, ze do jej fanow nie naleze.Pisalam tez, ze
                                          nie zaglosuje na wyborach ani na te pania ani na tego pana. Na kogo
                                          bede glosowala, jescze nie wiem. Zdecyduje jak poznam kandydatow na
                                          rezydenta, moze znajdzie sie ktos sensowny.Czy moja odpowiedz jest
                                          dosc wyczerpujaca na wasze ataki?Sadze ,ze bardzo boicie sie, ze
                                          pani MMS moze przepasc w wyborach i macie jakies powody o ktorych wy
                                          wiecie, a ja moge sie tylko domyslac.
                                          • Gość: As Re: Czy pan Sekula? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 17:54
                                            Ala - zrób se kupę, w kupie siła
                                            • Gość: ala Re: Czy pan Sekula? IP: *.stk.vectranet.pl 13.08.10, 21:24
                                              AS,szczerze podziwiam,Twoja wypowiedz, to wybuch inteligencji i
                                              swiadectwo niebywalej kultury. Tez Cie lubie.
                                            • Gość: nikt Re: Czy pan Sekula? IP: *.stk.vectranet.pl 13.08.10, 21:28
                                              waryniol piszesz Frankiewicz? A gdzie pracujesz? Pewnie w Gliwicach heheh.
                                              Witek o p. Werecie to nawet nie wspominaj, zresztą popytaj ludzi, którzy
                                              zamieszkali w "słonecznej dolinie". Teraz biedny tow. Ladziński musi
                                              wszystko odkręcać.
                                              • Gość: cba Re: Czy pan Sekula? IP: *.stk.vectranet.pl 13.08.10, 21:39
                                                tow.Ladzinski byl,jest i bedzie
                                            • Gość: ????? Re: Czy pan Sekula? IP: *.stk.vectranet.pl 16.08.10, 00:15
                                              As jak lubisz babrac sie w g.... to zrobie taka kupe zeby cie
                                              nakryla, az po czubek glowy.HIhihihiiiiiii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka