Dodaj do ulubionych

Wódka z mlekiem

IP: *.chello.pl 21.08.10, 12:35
Jak smakuje wódka z mlekiem? bez żadnych dodatków sama wódka z mlekiem. Dobre
to w ogóle?
Obserwuj wątek
    • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 21.08.10, 21:13
      Dobre nie jest, ale możliwe do wykonania i wypicia. Pozostaje
      pytanie, w jakim celu?
      • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 22.08.10, 20:41
        z mlekiem...bez przesad, chyba juz lepiej bez nieczego jak dla mnie
        przynajmniej
        • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 22.08.10, 20:53
          Czysta wódka regeneruje intelekt.
          • Gość: pilc Re: Wódka z mlekiem IP: *.stk.vectranet.pl 23.08.10, 17:32
            i potem widac latajace anioly nad pl.Wolnosci w T.Górach
            • chilli-and-vanilla Re: Wódka z mlekiem 23.08.10, 19:22
              wydaje mi się że potem to widać jedynie bystrą wodę w klozecie :)
              • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 23.08.10, 22:10
                Anioły w TG to dla mnie nadal zagadka.
                • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 24.08.10, 21:52
                  Znaczy za mało tej czystej wódki co to rozjaśnia intelekt ? musisz
                  szybko nadrobić to świat nie będzie mial przed Tobą żadnych tajemnic
                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 25.08.10, 09:46
                    Rozjaśniam intelekt od rana.
                    Zdrówko!
                    • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 25.08.10, 22:46
                      Zdrówko w takim razie za jasny umysł!
                      • Gość: gosc Re: Wódka z mlekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 16:04
                        gorzka żołądkowa lub balsam pomorski i mleko - super
                        • Gość: uki Re: Wódka z mlekiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 18:08
                          Super wymioty.
                          • chilli-and-vanilla Re: Wódka z mlekiem 26.08.10, 20:21
                            a tak na poważnie to da się zmieszać mocny alkohol z mlekiem? nigdy nie
                            próbowałam bo zawsze mi było szkoda alkoholu do tego typu eksperymentów
                            • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 26.08.10, 22:06
                              Można, ale po co?
                              • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 27.08.10, 22:16
                                właśnie, po co?
                                • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.stk.vectranet.pl 27.08.10, 22:42
                                  Wodka z mklekiem. Fuj.
                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 28.08.10, 00:01
                                    Zgadzam się, ale w życiu dobrze jest wszystkiego spróbować.
                                    • chilli-and-vanilla Re: Wódka z mlekiem 28.08.10, 09:31
                                      Nie wiem po co. zapytajcie "afika"
                                      • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 28.08.10, 17:54
                                        Pewne rzeczy trzeba wiedzieć.
                                        • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 30.08.10, 22:12
                                          Czyli ktore wg Ciebie?
                                          • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 30.08.10, 22:40
                                            Zasadnicze kochana, zasadnicze.
                                            Nie pytaj mnie jednak o zasady, mam je we krwi i gęby nimi nie
                                            wycieram.
                                            Zdrówko!
                                            • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 01.09.10, 19:24
                                              No to mi zaimponowales.
                                              • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 01.09.10, 22:28
                                                Miło mi z tego powodu.
                                                • Gość: abs Re: Wódka z mlekiem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.10, 22:33
                                                  Ale na lasce zrobiłeś wrażenie!
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 03.09.10, 21:23
                                                    zazdrosny czy jak??
                                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 03.09.10, 21:31
                                                    Nie sądzę, skromnym niezwykle człowiekiem jestem.
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 05.09.10, 17:31
                                                    skromność to pojęcie względne
                                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 05.09.10, 22:34
                                                    Dla mnie bezwzględne.
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 07.09.10, 19:41
                                                    Bezwzględna skromność...interesujące pojęcie
                                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 07.09.10, 21:58
                                                    Skromność nie pozwala mi tego pojęcia wytłumaczyć.
                                                    Wybacz.
                                                  • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.stk.vectranet.pl 08.09.10, 18:37
                                                    Powiem nieskromnie.Tez sie dzisiaj chyba napije ?
                                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 08.09.10, 22:38
                                                    Napiłaś się?
                                                  • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.stk.vectranet.pl 08.09.10, 22:41
                                                    Jeszcze nie. Ciagle zastanawiam sie, czy warto? Moze jednak warto ?
                                                  • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.stk.vectranet.pl 09.09.10, 00:13
                                                    W koncu wypilam bez mleka.
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 10.09.10, 18:19
                                                    Dobry wybór. Też wolę "czyste" zasady.
                                                  • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.stk.vectranet.pl 10.09.10, 18:27
                                                    Ja tez.
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 11.09.10, 20:14
                                                    No patrz jaka zgodność. Wniosek - możemy razem pić :)
                                                  • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.stk.vectranet.pl 11.09.10, 23:04
                                                    Nalezy nad tym zastanowic sie.
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 14.09.10, 19:12
                                                    Zastanow się, bo rózne skutki mają babskie libacje :D
                                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 14.09.10, 23:06
                                                    To prawda.
                                                    Przesada kobiet jest inna, od przesady mężczyzn.
                                                    Zdrówko!
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 15.09.10, 23:30
                                                    O tym własnie mówie, faceci się leją, a kobiety szaleją :)
                                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 15.09.10, 23:39
                                                    Znam i takie panie, które nawet pijąc sporo nie szaleją nigdy.
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 16.09.10, 22:32
                                                    Jak juz napiją się sporo to raczej każdy idzie spać
                                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 16.09.10, 23:33
                                                    Ze spaniem nietrzeźwych kobiet różnie bywa, ale nie będę rozwijał tego tematu.
                                                  • piaf-onli Re: Wódka z mlekiem 17.09.10, 23:56
                                                    I slusznie, ze nie bedziesz.
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 19.09.10, 21:51
                                                    Mowa oczywiście o zasypianiu, nie wiem czy dobrze sprecyzowałam.
                                                  • Gość: kos polecial Re: Wódka z mlekiem IP: *.stk.vectranet.pl 22.09.10, 17:28
                                                    Precyzuj, precyzuj dziewczyno.
                                                  • kielonek-online Re: Wódka z mlekiem 22.09.10, 18:23
                                                    Moim zdaniem nie musi niczego precyzować, sprawa jest jasna.
                                                    Zdrówko!
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 26.09.10, 19:42
                                                    Kolejny raz dziękuję. Zdrówko za zrozumienie!
                                                  • z_rokitnicy Re: Wódka z mlekiem 06.10.10, 00:11
                                                    Fajnie byłoby móc kołysać się z wami przed zaśnięciem...
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Wódka z mlekiem 06.10.10, 09:59
                                                    jakie to romantyczne ;)
                                                  • magdalena33m Re: Wódka z mlekiem 07.10.10, 20:49
                                                    Taaak, prawie się wzruszyłam :)
    • Gość: Goollom Re: Wódka z mlekiem IP: *.ists.pl 22.07.13, 01:57
      Pyszne!

Jak to wódka, bo mleko odpluwam.
      • Gość: Goollom Re: Wódka z mlekiem IP: *.ists.pl 22.07.13, 01:58
        chyba, że z piersi, wtedy nawet czasem zapominam o wódce.
        • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.07.13, 16:17
          Kielonek to już całkiem zapomniał o wódce, zniknął gdzieś.
          Teraz to juz chyba samym mlekiem żyje i dlatego fantazji zabrakło kielonkowi, stąd to milczenie.
          • Gość: ja Re: Wódka z mlekiem IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.07.13, 00:50
            Nooo, kaj ten Kielonek???!!! Proponuję akcję poszukiwania naszego netowego przyjaciela! Bez niego forum nie ma prawa bytu..
            • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.07.13, 14:25
              No właśnie, bez kielonka jakoś smutno się zrobło :(
    • Gość: marek Re: Wódka z mlekiem IP: 91.184.220.* 27.07.13, 17:37
      lepszy przepis to bierzez calego arbuza robisz dzierke i wlewasz wodke sredniej wielkosci arbuz wchlonie pol litra wodki wstawiasz do lodowki na jeden dzien . i czstujesz tesciowa zobaczysz jaka bedzie mila.
      • Gość: ala Re: Wódka z mlekiem IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.07.13, 19:17
        Kielonek zawsze polecał, czystą dobrze schłodzoną.
        "EFEKT TESCIOWEJ" może być podobny.

• Gość: wacki Re: Wódka z mlekiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 15:07
      ja zapijam mlekiem wódkę ... :)

ja nie czuję ognia wódki ... chyba to znaczy, że nie jestem prawdziwy chłop ;)

Ps. ale 2 czy 3 setki tak robię ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka