Dodaj do ulubionych

Taxi pod Platanem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 12:20
To jest chyba jakieś nieporozumienie. Ja rozumie iż jest tam postój taXI pod platanem a dokładniej obok McDonalda
ale żeby o godzinie 10 stało tam12taxi?? Dla kogo i po co . Przejechać się nie da, postawić auta też nie bo taxi
stają na parkingu a Panowie kierowcy siedz z otwartymi drzwiami żeby tylko przeszkodzić innym kierowcą.
Czy można coś z tym zrobić Tam jest coraz gorzej. A jak zwróci im się uwagę to się głup[okowato uśmiechają i
mówią że to postój. Tylko że przez godzine nie odjechała ani jedna taksówka z postoju!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: taryfiarz Re: Taxi pod Platanem IP: *.212.40.15-internet.zabrze.debacom.pl 02.09.10, 12:50
      mafia trzyma sie dobrze
      • Gość: misiakowa Re: Taxi pod Platanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 13:53
        Mafia ale chyba emerytów i ludzi bez ambicji.
        • Gość: NA STRAŻ MIEJSKA Re: Taxi pod Platanem-zgloś na straż miejsa IP: 83.230.3.* 02.09.10, 14:10
          j.w
          • Gość: misiakowa Re: Taxi pod Platanem-zgloś na straż miejsa IP: *.stk.vectranet.pl 02.09.10, 16:31
            Straż Miejska... dobry żart... Strażnicy miejscy w tym samym czasie wypisywali mandaty ..ale
            taksówkarze bezkarni.
    • Gość: taxi Re: Taxi pod Platanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 16:44
      Ostatnio jechałem taxi...Mówił Pan, że to się nie opłaca... ale auto miał nowe
    • Gość: hansc Re: Taxi pod Platanem IP: *.stk.vectranet.pl 07.09.10, 07:49
      Stoją i patrzą i czekają na swojego dobroczyńce. A są miejsca w Zabrzu gdzie wogóle ich nei ma jak być powinni.
      POD PLATANEM TO SKANDAL CO ONI TAM ROBIĄ!!!!
      • Gość: mirq Re: Taxi pod Platanem IP: *.bigserwis.pl 07.09.10, 15:09
        Coście się tak przyczepili do tego zawodu?:O Zawód jak każdy inny. Jak chcą stać to niech stoją, ich sprawa. Ważne jest jak stoją:)
        Że utrudniają ruch to fakt, też mnie to wkurza. Ale często widząc wśród nich byłego strażnika miejskiego jakoś nie sądzę, że straż coś z tym zrobi.
        • marekpiec.zabrze Re: Taxi pod Platanem 12.09.10, 20:29
          Jeśli jest postój, to chyba taksówki mogą tam stać? A może czegoś nie rozumiem?
          • Gość: ? Re: Taxi pod Platanem IP: 213.5.202.* 12.09.10, 21:00
            to może byś ruszył kiedyś dupsko swoje od komputera i się tam przeszedł i zobaczył o czym się pisze a nie pierdzielił bez sensu???
            • z_rokitnicy Nie wierz tylko własnym oczom 18.09.10, 21:23
              Nie wszystko można zobaczyć na własne oczy. Np. kopulację pantofelka z roztoczem, a trzeba wierzyć, że to się dzieje, bo biolodzy tak mówią...
              • marekpiec.zabrze Re: Nie wierz tylko własnym oczom 26.09.10, 20:16
                Jechałem dziś taksówką z Kopernika. Strasznie stare auto. Czy są nowe wozy jako taxówki???
          • Gość: xxx Re: Taxi pod Platanem IP: *.stk.vectranet.pl 26.09.10, 21:45
            Pod Platanem jest postój na trzy taksówki, a stoi ich ze dwadzieścia ,zajmując miejsca postojowe dla samochodów, ale Straż nie reaguje, bo po pracy w Straży też tam stoi jako taksówkarze, może by się zdecydowali, czy pracują na taksówce, czy w straży Miejskiej ?
            • mieszkam_w_zabrzu Re: Taxi pod Platanem 02.10.10, 20:36
              Napisz nazwiska tych strażników, to może prasa ich zniszczy!
              • kielonek-online Re: Taxi pod Platanem 02.10.10, 22:24
                Nie napisze.
                • kielonek-online Re: Taxi pod Platanem 02.10.10, 22:25
                  Zapewne ich nie zna, lub sprawę sobie wymyślił.
                  • kielonek-online Re: Taxi pod Platanem 02.10.10, 22:26
                    Strażnicy mają jednak numery służbowe.
                    • Gość: misiakowa Re: Taxi pod Platanem IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.10, 20:03

A tam jak stoją tak stoją przejść sie nię da przejechać tym bardziej. BANDA GBURÓW!!!!!!!!
                      • Gość: fantazja Re: Taxi pod Platanem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.10.10, 21:59
                        I ni po twierdziło się, że strażnicy coś złego robili... Albo komuś odwagi cywilnej zabrakło
    • Gość: pati z Gliwic Ceny taksówek IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 15.10.10, 16:39
      Jechałam z Gliwic do centrum Zabrza taksówką z Radio Taxi Lux. Zapłaciłam 34 zł. Ciekawe czy zabrzańską taksówką byłoby z powrotem drożej czy taniej na tej samej trasie??? Nie wiem, bo kolega mnie odwiózł :-)
      • Gość: Mercedes:) Re: Ceny taksówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.10, 16:50
        Chyba podobnie gdzyz ja czasem jade z centrum (z pod platana ) na zaborze i płace 12 zł. Jak nie ma korków ;)
        Jadąc do centrum czy z centrum kwota jest podobna. Rózni się o jakieś 3,4 zł :)
        I zależy tez od kierowcy;)
        • Gość: misiakowa Re: Ceny taksówek IP: *.stk.vectranet.pl 15.10.10, 20:54
          A co maja ceny taksowek do chamstwa pod platanem??
          Jak stali tak stoją i tylko blokują przejazd. Dziś byłam świadkiem jak pan z taxi poganiał Pania z dzieckiem zeby ruszyła dupe bo za wolno idzie a on musi jechac.. TOTALNE chamstwo.
          • Gość: Cennik taxi Re: Ceny taksówek IP: 83.230.3.* 15.10.10, 21:08
            taxi-zabrze.pl/cennik.htm
            Ceny Zabrzańskie Zbliżone są do cen z Gliwic, jednakowe stawki za km!
            • Gość: pati z Gliwic Re: Ceny taksówek IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 20.10.10, 22:18
              Ale w praktyce wiele zależy od taksówkarza. Niektórzy zdzierają skórę z klientów!
              • Gość: Kierowca Re: Ceny taksówek IP: *.chello.pl 20.10.10, 22:34
                A bywa i tak. Są nie raz afery w związku z tym. A co do postoju-to prawda za dużo taksówek na tym postoju. Dzisiaj widziałem ok. 17 jak Straż Miejska kasowała samochody parkujące na drodze równoległej do ul. Mikulczyckiej-prowadzącej do Nadzoru Budowlanego tuż obok Platana. Owszem jest tam zakaz. No ale gdzie kierowcy mają parkować? Taksówkarze zajmują miejsca parkingowe, a pod MC miejsca priv. Nie ma szans by gdziekolwiek stanąć w tej okolicy. Jest tam jakieś info, że ten postój taxi dla 3 samochodów? Jeśli tak to można się tego doczepić.
            • Gość: Nowe stawki cenowe Re: Ceny taksówek IP: 83.230.3.* 24.10.10, 15:26
              www.tele-taxi.zabrze.pl/cennik.html
              Start 6 zł
              I taryfa : 2,40
        • Gość: Kierowca Re: Ceny taksówek IP: *.chello.pl 20.10.10, 22:28
          A co ma korek do stawki? Hmmm. No chyba, że trzeba ominąć coś albo zmienić trasę przejazdu-wtedy jest różnica w cenie.
          • gotti7 Re: Ceny taksówek 21.10.10, 15:17
            ja mam pytanie czy postoj taxi jest po jednej czy obu stronach ? bo faktycznie blokują całą ulicę ! i jeszcze stoją na jezdni obok swoich "fur" i nie przesuną się !
            • Gość: emeryt Re: Ceny taksówek IP: *.stk.vectranet.pl 26.10.10, 22:49
              Zlikwidowac tych szubrawców gdzie jest US. nierby nie dają kwitów , to zlodzieje okradają nasz kraj.
              • Gość: bbb Re: Ceny taksówek IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.10, 00:04
                Prosze zlozyc oficjalne zazalenie, do odpowiednich wladz.
                • marcin_mikulczyce Poseł by się uśmiał 01.11.10, 00:06
                  Nie macie innych problemów. Może jednak napiszecie coś złego o Zabrzu. Poseł jest w potrzebie :-0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka