Dodaj do ulubionych

Nadal brak @...

10.07.06, 11:13
Dziś już 36 dc. Od 8 miesięcy po uregulowaniu ziołami najdłuższy był 34 dni, najkrótszy 27. Ale wczoraj bolał mnie brzuch tak jak na @...bo wcześniej pobolewał i kuł, ale inaczej niż normalnie. No i nie powiększyły mi się w ogóle piersi tak jak zawsze przed @. Nie nakręcam się kochane bo boję się kolejnego zawodu....Ale jak się uda będę najszczęśliwsza na świecie smile
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • azi77 Re: Nadal brak @... 10.07.06, 11:24
      Trzymam kciuki! Bądź dobrej myśli. Pa!
    • calineczka793 Re: Nadal brak @... 10.07.06, 11:24
      pełna nadzieji zrób teścik, a może nadzieja okaże się rzeczywistością, czego z
      całego serca Ci życzęsmile
      • pelnanadzieii Re: Nadal brak @... 10.07.06, 11:34
        Dzieki za wsparcie smile Test zrobię z czwrtek, jeśli nie przyjdzie, a mam nadzieję, że tak właśnie będzie....Ostatnio jestem pół przytomna...często czegoś zapominam i nie mogę w ogóle się wyspać. Ale może to przez tą pogodę? Wiem, że napiszecie żebym zrobiła test, ale ja się tyle razy zawiodłam i jeszcze przytulanko było tylko 13dc przy ostatnim 30 dniowym....więc jakoś nie bardzo wierzę...
    • pelnanadzieii Re: Nadal brak @... 10.07.06, 12:56
      Aha i jeszcze jedno. Jak próbowałam sprawdzac sluz (szyjka byla caly czas nisko???), tzn było tam bardzo ciasno. Nie jestem specjalistka od szyjki, wiec tak to opisuję. Co to znaczy?
    • pelnanadzieii Re: Nadal brak @... 11.07.06, 10:01
      Dziś 37 dc...w ciągu ostatnich 8 najdłuższy był 34. Jeszcze się nie nakręcam, brzuch cały czas pobolewa, teraz tak jak na @, ale się nie nakręcam jeszcze. Na razie daję sobie trochę luzu, bo oszalejesmile Odstawiłam tylko zioła, tak jak zalecił zielarz w przypadku zatrzymania @. Nie wiem co myśleć...brzuch niby boli, ale piersi tak jak zwykle przed @ nie powiększają się. Plecy też mnie bolały i teraz też, tyle, że 2 tyg. temu. Więc czekam...na co jeszcze nie wiemsmile, ale na pewno napiszę jak przyjdzie @, albo stanie się cudsmile
    • emkz Re: Nadal brak @... 11.07.06, 10:40
      Trzymam kciuki!!wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka