rama29 27.09.10, 21:10 Po raz drugi Marszałek Śmigielski przyznał swoje nagrody za wybitne osiągnięcia w dziedzinie sportu. Na 51 osób, które takie wyróżnienie otrzymały jest jedna osoba z Zabrza. Zgadnijcie kto to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zagadywać Re: Nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:57 Marian Rau, w końcu pisał o sporcie w POradzimy teraz skupia się na zabrzańskich faktach. I też trenował...40 lat temu - bez większych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
makbet1 Re: Nagrody 28.09.10, 08:26 Tak sobie myślę, że działalność polityczna w biurze poselskim na pewno nie miała absolutnie żadnego wpływu na otrzymaną nagrodę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za Re: Nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 09:16 Za to działalność władz miasta miała olbrzymi wpływ na obecne "sukcesy" na niwie sportowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pali_kot Re: Nagrody IP: *.stk.vectranet.pl 28.09.10, 21:24 Kto to jest ten Marian Rau ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Nauka dla młodzieży IP: 89.108.203.* 28.09.10, 21:25 Niech mlódź się uczy: Nie są ważne wyniki w sporcie. Wazna jest przynależność partyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
panorama2010 Re: Nauka dla młodzieży 28.09.10, 21:58 Tak sobie myślę, że jeżeli to ten Marian, którego mam na myśli, to swoich wyników w sporcienie nie musi się wstydzić. Sądzę, że dały by mu miejsce w tej pięćdziesiątce Marszałka. Z tego co wiem, to po zakończeniu kariery był także sędzią międzynarodowym w lekkiej atletyce, trenerem,komentatorem sportowym i specjalistą w rehabilitacji ruchowej. Jako zawodnik przez dziesięć lat startował na poziomie ekstraklasy uzyskując całkiem przyzwoite rezultaty. Ukończył także uczelnię sportową. Biorąc powyższe pod uwagę, to myśle, że pojęcie o sporcie ma większe niż różne kielonki, pali_koty i tym podobni wielbiciele Orła Brzeziny. Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Nauka dla młodzieży 28.09.10, 22:10 Możesz sobie myśleć, ale nie ma obowiązku zgadzania się z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
erwinhasiok Re: Nauka dla młodzieży 29.09.10, 16:29 Te, panie - rama 2900 zdecyduj sie w końcu jakiego logina używasz. W innym watku obicałeś ze bedziesz zbierać psie gówna. haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Nauka dla młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:38 MARIAN na PREZYDENTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: Nagrody IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.13, 23:33 Świetny konkurs dla ludzi szukającym mieszkania do wynajęcia. Portal dom.gradka.pl organizuje konkurs w którym można wygrać aż 30000 na wynajem. wynajmij.dom.gratka.pl/zasady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredie Re: Nagrody IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.13, 00:55 @ wynajmij.dom.gratka.pl - Super konkursik :) Myślę, że nagram jakiś film i zawalcze o 30 tys. zł :) Odpowiedz Link Zgłoś