27.09.10, 21:10
Po raz drugi Marszałek Śmigielski przyznał swoje nagrody za wybitne osiągnięcia w dziedzinie sportu.
Na 51 osób, które takie wyróżnienie otrzymały jest jedna osoba z Zabrza. Zgadnijcie kto to?
Obserwuj wątek
    • Gość: zagadywać Re: Nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:57
      Marian Rau, w końcu pisał o sporcie w POradzimy teraz skupia się na zabrzańskich faktach. I też trenował...40 lat temu - bez większych sukcesów.
      • makbet1 Re: Nagrody 28.09.10, 08:26
        Tak sobie myślę, że działalność polityczna w biurze poselskim na pewno nie miała absolutnie żadnego wpływu na otrzymaną nagrodę. ;)
        • Gość: za Re: Nagrody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 09:16
          Za to działalność władz miasta miała olbrzymi wpływ na obecne "sukcesy" na niwie sportowej.
          • Gość: pali_kot Re: Nagrody IP: *.stk.vectranet.pl 28.09.10, 21:24
            Kto to jest ten Marian Rau ?
            • kielonek-online Re: Nagrody 28.09.10, 21:26
              To syn starego Raua.
          • Gość: wowa Nauka dla młodzieży IP: 89.108.203.* 28.09.10, 21:25
            Niech mlódź się uczy:
            Nie są ważne wyniki w sporcie.
            Wazna jest przynależność partyjna.
            • kielonek-online Re: Nauka dla młodzieży 28.09.10, 21:33
              Lub wyznaniowa.
              • panorama2010 Re: Nauka dla młodzieży 28.09.10, 21:58
                Tak sobie myślę, że jeżeli to ten Marian, którego mam na myśli, to swoich wyników w sporcienie nie musi się wstydzić. Sądzę, że dały by mu miejsce w tej pięćdziesiątce Marszałka.
                Z tego co wiem, to po zakończeniu kariery był także sędzią międzynarodowym w lekkiej atletyce, trenerem,komentatorem sportowym i specjalistą w rehabilitacji ruchowej. Jako zawodnik przez dziesięć lat startował na poziomie ekstraklasy uzyskując całkiem przyzwoite rezultaty. Ukończył także uczelnię sportową. Biorąc powyższe pod uwagę, to myśle, że pojęcie o sporcie ma większe niż różne kielonki, pali_koty i tym podobni wielbiciele Orła Brzeziny.
                • kielonek-online Re: Nauka dla młodzieży 28.09.10, 22:10
                  Możesz sobie myśleć, ale nie ma obowiązku zgadzania się z tobą.
                • erwinhasiok Re: Nauka dla młodzieży 29.09.10, 16:29
                  Te, panie - rama 2900 zdecyduj sie w końcu jakiego logina używasz. W innym watku obicałeś ze bedziesz zbierać psie gówna. haha
                  • Gość: Marian Re: Nauka dla młodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.10, 19:38
                    MARIAN na PREZYDENTA.
                    • piaf-onli Re: Nauka dla młodzieży 30.09.10, 22:26
                      Erwinek wszystko wie.
    • Gość: Pawcio Re: Nagrody IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.13, 23:33
      Świetny konkurs dla ludzi szukającym mieszkania do wynajęcia. Portal dom.gradka.pl organizuje konkurs w którym można wygrać aż 30000 na wynajem. wynajmij.dom.gratka.pl/zasady
      • Gość: Fredie Re: Nagrody IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.13, 00:55
        @ wynajmij.dom.gratka.pl - Super konkursik :) Myślę, że nagram jakiś film i zawalcze o 30 tys. zł :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka