14.10.10, 07:40
tak tu cicho...czy "matka dyrektorka" taka zajęta? czy w inne fora wpadła?? czy wogóle jak?
inne regionalne fora pekają w szwach a ślązaczki vel zabrzanki to coś nie chcą opowiadać o kupkach i innych.szkoda
Obserwuj wątek
    • adddaaa Re: feelicity 14.10.10, 19:50
      ja zapraszam na forum babyboom /sląsk/zabrze :) tam jest na troszzkę wiecej
      • a-neetka Re: feelicity 14.10.10, 21:55
        a wiesz że dziś przeglądałam to forum i tak się zastanawiałam,że ten nick addaa to chyba tu widziałam i czy to przypadkiem ;-)
        co mi zostało?pewnie zajrzę :-)
    • feelicity Re: feelicity 16.10.10, 21:08
      Cześć Dziewczyny,
      Ciągle tu zaglądam, ale niestety na pisanie nie mam czasami po prostu czasu. W tygodniu to rzadko mi się uda siąść do komputera, jedynie pozostają weekendy.
      Ale dlaczego głównie ja mam pisać i zakładać nowe wątki?! Mam nadzieję, że jednak zabrzańskie mamy się trochę zmobilizują i zaczną odzywać.
      Do a-neetka: uśmiałam się straszliwie z tego określenia "matka założycielka". Świetne po prostu! I oświdczam, że nie wpadłam w inne fora, tylko po prostu czasu brak.
      Pozdrawiam.
      • a-neetka Re: feelicity 29.10.10, 10:24
        >>Ale dlaczego głównie ja mam pisać i zakładać nowe wątki?!

no widzisz moja droga, nie tylko Ty, nie...ale.... bycie matką dyrektorką;-) trochę zobowiazuje ;-) przydałaby się "córka dyrektorka" ale....kto ma czas?i ochotę?i wene?i zacięcie;-)
        • a-neetka Re: feelicity 29.10.10, 10:33
          aaaaaa i nigdy nie zrozumiem...dlaczego kobity wolą szukać kolezanek matek na forach po caaaałej Polsce niż we własnym podwórku?jestem inna ale przedwszystkim czułabym sie związana z matkami z Rudy śląskiej bo to moje podwórko, a potem im dalej geograficznie tym luźniej;-) ogólnie wszystkie matki dzieciaczków w wieku syna uwielbiam ale te z własnego podwórka faworyzuje;-)
          i strasznie szkoda że mamuśki z Rudy Ślaskiej też nie potrafią jakoś forum "utrzymać" :-(
          • goja2i Re: feelicity 29.10.10, 14:35
            A ja tam nie mam problemu z podwórkami - jeśli mnie na którymś chcą to wstępuję.
            Równie dobrze mogłabym napisać, że blisko mi do Rudy, Knurowa i Gliwic tak samo jak do Zabrza (bo w tych miejscowościach mieszkałam) ... teraz niestety brak czasu na "real" i spotkania, więc choć na necie szukamy przyjaźni.
            Pozdrawiam:)
    • a-neetka Re: feelicity 01.03.11, 07:37
      co tam Feelicity u Ciebie? oprócz "nowych linków"??
      w zasadzie to oszczędna w słowa o sobie jesteś;-)
      a ja na przykład jestem Ciekawa kim jest , co robi,ile ma dzieci,co lubi jesc, gdzie się bawi, i którędy chodzi po zabrzu...masza matka dyrektora;-)))
      specjalista od wyszukiwania czego wczesniej/jeszcze nie znalazłam;-) :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka