a-neetka 14.10.10, 07:40 tak tu cicho...czy "matka dyrektorka" taka zajęta? czy w inne fora wpadła?? czy wogóle jak? inne regionalne fora pekają w szwach a ślązaczki vel zabrzanki to coś nie chcą opowiadać o kupkach i innych.szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adddaaa Re: feelicity 14.10.10, 19:50 ja zapraszam na forum babyboom /sląsk/zabrze :) tam jest na troszzkę wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka Re: feelicity 14.10.10, 21:55 a wiesz że dziś przeglądałam to forum i tak się zastanawiałam,że ten nick addaa to chyba tu widziałam i czy to przypadkiem ;-) co mi zostało?pewnie zajrzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
feelicity Re: feelicity 16.10.10, 21:08 Cześć Dziewczyny, Ciągle tu zaglądam, ale niestety na pisanie nie mam czasami po prostu czasu. W tygodniu to rzadko mi się uda siąść do komputera, jedynie pozostają weekendy. Ale dlaczego głównie ja mam pisać i zakładać nowe wątki?! Mam nadzieję, że jednak zabrzańskie mamy się trochę zmobilizują i zaczną odzywać. Do a-neetka: uśmiałam się straszliwie z tego określenia "matka założycielka". Świetne po prostu! I oświdczam, że nie wpadłam w inne fora, tylko po prostu czasu brak. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka Re: feelicity 29.10.10, 10:24 >>Ale dlaczego głównie ja mam pisać i zakładać nowe wątki?! no widzisz moja droga, nie tylko Ty, nie...ale.... bycie matką dyrektorką;-) trochę zobowiazuje ;-) przydałaby się "córka dyrektorka" ale....kto ma czas?i ochotę?i wene?i zacięcie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka Re: feelicity 29.10.10, 10:33 aaaaaa i nigdy nie zrozumiem...dlaczego kobity wolą szukać kolezanek matek na forach po caaaałej Polsce niż we własnym podwórku?jestem inna ale przedwszystkim czułabym sie związana z matkami z Rudy śląskiej bo to moje podwórko, a potem im dalej geograficznie tym luźniej;-) ogólnie wszystkie matki dzieciaczków w wieku syna uwielbiam ale te z własnego podwórka faworyzuje;-) i strasznie szkoda że mamuśki z Rudy Ślaskiej też nie potrafią jakoś forum "utrzymać" :-( Odpowiedz Link Zgłoś
goja2i Re: feelicity 29.10.10, 14:35 A ja tam nie mam problemu z podwórkami - jeśli mnie na którymś chcą to wstępuję. Równie dobrze mogłabym napisać, że blisko mi do Rudy, Knurowa i Gliwic tak samo jak do Zabrza (bo w tych miejscowościach mieszkałam) ... teraz niestety brak czasu na "real" i spotkania, więc choć na necie szukamy przyjaźni. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
a-neetka Re: feelicity 01.03.11, 07:37 co tam Feelicity u Ciebie? oprócz "nowych linków"?? w zasadzie to oszczędna w słowa o sobie jesteś;-) a ja na przykład jestem Ciekawa kim jest , co robi,ile ma dzieci,co lubi jesc, gdzie się bawi, i którędy chodzi po zabrzu...masza matka dyrektora;-))) specjalista od wyszukiwania czego wczesniej/jeszcze nie znalazłam;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś