Dodaj do ulubionych

Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkuly.

IP: *.stk.vectranet.pl 11.11.10, 20:32
Czy to prawda tylko miro to czuje,jak wygra to Gracjana będzoe fisrt lajdy.
Obserwuj wątek
    • Gość: idąc Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 20:52
      Idąc tym tokiem rozumowania, to można by powiedzieć, ze Bańka ma romans ze swoim kierowcą.
      • Gość: kielonek-online Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.stk.vectranet.pl 11.11.10, 20:57
        Ludzie wiele rzeczy mowią. Kiedyś mówiłem, że wódka jest szkodliwa.
        Zdrówko!
      • Gość: ziupka Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.stk.vectranet.pl 11.11.10, 21:01
        iwan nie jest kierowca banki
        • Gość: tia Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:04
          Chcialaby miec kochankow. Niestety to by byla jedyna okazja, zebysmy w ogole w Zabrzu mieli lejdi - w dodatku first. Na razie to mamy jakiegos Foto-monstera:D

BTW jak juz jestesmy przy tym co ludzie gadaja, to jakos dziwnie wszyscy w otoczeniu sa z tej samej starej lawki. I dochodzilo tam w niej do takich rzeczy, ze nie jeden w pape dostal...
        • Gość: makbet Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:05
          wreszcie bedzie zgrabna first lady
          • Gość: facet Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 21:10
            no Bańki to ja jeszcze w takich szpilkach nie widziałem!
            • Gość: zabrzanin Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: 46.112.3.* 11.11.10, 21:16
              Ludzie, Sekula ma żonę i nie piszcie bzdur bo takimi chwytami na pewno głosów nie zdobędziecie, a jedynie wrogów.
    • Gość: jaro-miro Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.sejm.gov.pl 11.11.10, 21:23
      Dorosły syn pyta ojca: tato, czy to prawda, że mężczyzna po 50 już nie może się kochać z kobietą? Ojciec na to: synu, nieprawda, może - tylko mu się nie chce.
      A ile lat ma już Sekuła?
      • Gość: zabrzanin Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: 46.112.3.* 11.11.10, 21:28
        Sami widzicie, że nie ma nic na rzeczy. Ja wierzę, że first lady będzie pani Sekuła, a nie Jan Sz. czy Gracjana.
        • Gość: kur..ski Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.stk.vectranet.pl 11.11.10, 21:35
          czy ma prawo jazdy?
          • Gość: zabrzanin Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: 46.112.3.* 11.11.10, 21:46
            Patologie w stylu first lady Jan Sz. wożący żonę swoją przełożoną za naszą kasę służbowym wozem na prywatne balangi też już niedługo mogą zniknąć.
            • Gość: Znawca Re: Ludzie mówią że Chojacka jest kochanką Senkul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 22:01
              pani Sekuła to ładna laska!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka