Dodaj do ulubionych

stop dla korupcji

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.10, 09:52
teraz wszyscy wiemy, że Kaczmarek Huber jako kandydat na prezydenta miała realny program wyborczy działania przeciw korupcji.
Obserwuj wątek
    • Gość: kielonek-online Re: stop dla korupcji IP: *.stk.vectranet.pl 19.12.10, 11:51
      Wiecie?
      Ja tam nie wiem i nie bardzo mnie to interesuje.
      Wódeczka smakuje, to jest ważne!
      • Gość: wisienka Re: stop dla korupcji IP: *.146.255.217.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.12.10, 15:52
        oj kielonek, że spotykam Ciebie na Werecie to rozumiem, bo po fachu.
        ale na Stop Korupcji teg nie rozumię.
        • Gość: kielonek-online Re: stop dla korupcji IP: *.stk.vectranet.pl 19.12.10, 18:00
          Gdzie mnie spotykasz?
          Nieważne, zdrówko!
          • Gość: wisienka Re: stop dla korupcji IP: *.182.102.227.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.10, 04:55
            Kaczmarek-Huber program do walki z korupcją ma co najmniej 10 (dziesięć) lat.
            Okazuje się że ma na tym polu sukcesy.
            Jest Prezesem Obywatelskiego Ruchu Obrony Mieszkańców w Zabrzu i jej programem są potrzeby mieszkańców Zabrza.
            • Gość: rąsiarąsię Re: stop dla korupcji IP: 46.113.79.* 20.12.10, 12:15
              Ale tam, Kaernbachy, Bacie, Popławskie, Kleiny, Makary, Mstudia i Walerjańskie wolały kogoś innego. Trzy, a nawet cztery stanowiska w instytucjach miejskich, firma rozkręcona na zupełnie niepotrzebnych mieszkańcom zleceniach z gminy, dom zbudowany za kasę na projekt unijny czy stołek dyrektorki szkoły dla córki nie są warte poświęcenia dla walki z korupcją.
              • Gość: kielonek-online Re: stop dla korupcji IP: *.stk.vectranet.pl 20.12.10, 16:10
                Plebejskie pojmowanie rzeczywistości jak widzę triumfuje.
                Samopoczucie dzięki temu lepsze?
                • Gość: wisienka Re: stop dla korupcji IP: *.146.127.185.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.10, 18:47
                  kielonek to czemu za to nie wypijesz - zdrówko
                  • Gość: kielonek-online Re: stop dla korupcji IP: *.stk.vectranet.pl 20.12.10, 20:04
                    Mam pić za durnotę?
                    Nie mam takiego obyczaju.
                    • Gość: wisienka Re: stop dla korupcji IP: *.146.131.151.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.12.10, 05:39
                      Kielonku to pij za terażniejszość i przyszłość mówię Ci warto - zdrówko Twoje "cyk"
                      • Gość: gladiator Re: stop dla korupcji IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.10, 15:29
                        Dla jednych picie dla drugich dobro miasta jest najważniejsze popieram wasz ruch "wisienka" i życzę wielu sukcesów .
                        • Gość: kielonek-online Re: stop dla korupcji IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.10, 20:12
                          Dobro miasta?
                          To pustosłowie, wyświechtany slogan rodem z czasów PRL.
                          Ludzie są ważni, nie jakieś miasto.
                          Tylko proszę mi nie pisać, że miasto to ludzie.
                          • Gość: yoker Re: stop dla korupcji IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.10, 21:11
                            I trafileś w sedno sprawy, kielonku.
                            Teraz zdrówko.
              • Gość: och:( Re: stop dla korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 22:10
                wiecznie te same nazwiska. masz rację same układy rodzinno-towarzyskie. niestety huberowa widzi wszędzie korupcję, nawet tam gdzie jej nie ma. wykończyła niejedną naprawdę uczciwą osobę.
                • Gość: ww Re: stop dla korupcji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.12.10, 10:10
                  jaka
                  • Gość: wpływowy Re: stop dla korupcji IP: 188.33.164.* 22.12.10, 11:06
                    ta, yhy, wykończyła samych uczciwych np. Tadzia W. , Józia G. albo Zygmusia H.
                    • Gość: wisienka Re: stop dla korupcji IP: *.147.175.128.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.12.10, 04:08
                      To Sądy skazują za niewinność tylko dlatego że Huberowa doniasła ?!?!?!?!
                      • Gość: oj Re: stop dla korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 08:31
                        nie mówią o osobach skazanych, lub oczekujących w aresztach. Myślicie że nie ma takich w naszym mieście? Mówię o osobach wykończonych psychicznie.
                        • Gość: a Re: stop dla korupcji IP: 94.254.253.* 23.12.10, 11:31
                          to pewnie chodzi o Skuteczną Gosię, ta krytyka uprawiana przez PO, OROM, natrętne media i stąpające po piętach CBA i ABW sprawiają, że od pewnego czasu nie sypia tak spokojnie jak dawniej
                          • Gość: Nanek Re: stop dla korupcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 14:54
                            czy się siedzi, czy się leży to łapówka się należy
                            • Gość: wisienka Re: stop dla korupcji IP: *.147.17.63.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.12.10, 06:10
                              No i ......... kareta magistracka siedzi, ja myślę że dojdą ci co leżą krzyżem i będzie POKER MAGISTRACKI siedział !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka