Gość: Pippa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.11, 22:43 Drodzy forumowicze, nic nie piszecie o dzisiejszym ślubie Wiliama z Kate. Czyżby się Wam nie podobał. A może chętniej byście podyskutowali o ślubie córki MMS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: papużkanierozłączk Re: Ślub IP: *.stk.vectranet.pl 29.04.11, 22:54 a w Polsce sa juz takie sluby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.no Re: Ślub IP: *.stk.vectranet.pl 29.04.11, 22:57 W tetelewizji i radio już na ten temat tyle mówią, że już nie chce się więcej o tym gadać. Histeria ogólnoświatowa. Jeszcze trochę bedzie jutro na ten temat gadania, a pózniej już tylko beatyfikacja. Ślub córki MMS, to już całkiem mnie nie interesuje. Jieśli kogoś to wiekopomne i sensacyjne wydarzenie interesuje, niech sobiie poplotkuje troche, jak lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Ślub 30.04.11, 17:33 Ludzi ślub bez katolickiego wielebnego i weselisko bez tandetnej kapeli nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.no Re: Ślub IP: *.stk.vectranet.pl 30.04.11, 17:42 Czy Ciebie nie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.no Re: Ślub IP: *.stk.vectranet.pl 30.04.11, 20:43 Mało mnie obchodzi jakiego wyznania byl ksiądz, który udzielał im ślubu, a kapela była lepsza niż na polskim weselu u Dżesiki i wąsatego Mariana, nie było też wodzireja opowiadającego przaśne dowcipy. Młodej parze życzę dużo szczęscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: Ślub 01.05.11, 10:10 Ślub JarKacza przycmi wszystkie sluby 100-tu ,ba nawet 1000-lecia. To mnie ruszy ,a nie tam jakieś "sztuczne" weselisko u Angoli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Ślub IP: *.stk.vectranet.pl 01.05.11, 13:31 zareczyny z Alikiem sa trwale,ale nie zakoncza sie slubem.Kradziony owoc jest smaczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś