Dodaj do ulubionych

sprzedam klimatyzator

IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 18:22
Sprzedam klimatyzator ścienny Zibro SC1226 do samodzielnego montażu. Cena 1699 zł (wartość rynkowa to 2000 zł).

Klimatyzator posiada zarówno funkcję chłodzenia jak i grzania, a także osuszania.
Jest idealny do pomieszczeń domowych, biurowych lub małych zakładów (np. fryzjerskich).
Nie wymaga żadnych specjalistów do montażu (zbędne dodatkowe koszty), gdyż bezproblemowo można go samodzielnie zainstalować.

tel. 501 952 217
Obserwuj wątek
    • magdalena33m Re: sprzedam klimatyzator 13.06.11, 18:39
      dlaczego sprzedajesz?
      • jaspis-jaspis Re: sprzedam klimatyzator 13.06.11, 21:41
        Zepsuł się, to sprzedaje.
        • amadeo214 Re: sprzedam klimatyzator 13.06.11, 22:10
          Pośrednik w sprzedaży
          www.klimatyzacja-malopolska.pl/cenniki/cennik-promocyjny-klimatyzatorow-zibro/57-cennik-zibro-do-samodzielnego-montau-przenone-i-monobloki.html
      • Gość: mariuszpel Re: sprzedam klimatyzator IP: *.play-internet.pl 14.06.11, 12:01
        Klimatyzator ten kupiłem rok temu, jednakże w ogóle nie był używany! Wyjaśniam sytuację.

Rok temu rozpocząłem działalność gospodarczą i pozyskawszy fundusze europejskie zakupiłem m.in. w/w klimatyzator. Jak się później okazało ze względów technicznych nie mogłem go zainstalować. Instytucja wynajmująca mi pomieszczenie zakazała montażu tłumacząc uszkodzeniem ściany i elewacji budynku (jednostka zewnętrzna). Jako, że wiązała mnie umowa dotycząca przyznanych unijnych środków mówiąca, iż nie mogę sprzedać zakupionych w jej ramach przedmiotów przed upływem roku, klimatyzator stał do tej pory nietknięty w moim mieszkaniu. Właśnie minął rok, więc mogę go odsprzedać.

Jak już wcześniej podkreśliłem klimatyzator jest w idealnym, nietkniętym stanie. Nie było nawet prób montażu, więc nic nie jest zarysowane, ani w najmniejszym stopniu uszkodzone.

Jestem w stanie obniżyć cenę do 1599 zł.
        • Gość: portalu Re: sprzedam klimatyzator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 20:56
          Twoja cena to raptem 20% mniej niż nowego klimatyzatora, to nie jest kwota za rzecz z drugiej ręki.
          • Gość: mariuszpel Re: sprzedam klimatyzator IP: *.play-internet.pl 14.06.11, 21:04
            Zaznaczam, że klimatyzator nie był w ogóle używany. Nie było nawet prób instalacji, więc jest jak nowiuśki.
            Twoim zdaniem jaka powinna być cena (za ile byś go kupił)
    • Gość: mariuszpel Re: sprzedam klimatyzator IP: *.play-internet.pl 17.06.11, 19:18
      Zależy mi na sprzedaży tego klimatyzatora, wiec jeszcze bardziej schodzę z ceny - 1399zł.
      Podkreślam, iż nigdy nie był używany i posiada jeszcze roczną gwarancję.
      • magdalena33m Re: sprzedam klimatyzator 19.06.11, 22:47
        wyjasnienie dośc dobre, pewnie gdybym potrzebowała skusiłabym sie, niestety..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka