Gość: super-hiper IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 15:18 Pragnę donieść ,ze Zabrze znowu awansowało! -teraz jesteśmy między Krakowem a Wrocławiem.BRAWO!! www.tvn24.pl/-1,1709409,0,1,cel-odzyskac-kontrole-nad-panstwem,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldi Re: Zabrze w czołowce IP: *.stk.vectranet.pl 05.07.11, 16:03 najlepiej niech ich zaprosi Mańka na przechadzkę na osiedle wyzwolenia , żeby zobaczyli jak się Zabrze rozwija i na poczęstunek do pabu nabil vel pianka. A...i jeszcze przypiąć medal za promocję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Zabrze w czołowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 15:38 co chcesz od nabila? lokal ze specyficznym klimacikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: Zabrze w czołowce IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.11, 18:04 mamciu, bywasz w takich ciekawych miejscach i jeszcze masz czas na opiekowanie się maleńkim dzieckiem. podziwu godne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Zabrze w czołowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 19:31 wyobraź sobie,że dziecko mam od 2 miesięcy a wcześniej bywałam w różnych miejscach chyba,że to coś niestosownego wychodzić po zmierzchu w wieku 28lat? zawsze to lepiej spotkać się ze znajomymi w pubie np u nabila jak siedzieć i marudzić na władzę na forum i tworzyć monotematyczne wątki o MMS. Pozdrawiam mamuśki i uśmiechniętych forumowiczów bez kompleksów MMS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwne Re: Zabrze w czołowce IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.11, 20:09 Pozdrawiam bez kompleksów z uśmiechem na twarzy :) O MMS nie tworzę żadnych wątków, co nie zmienia faktu, ze rządy tej pani ani trochę mnie nie zachwycają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyc Re: Zabrze w czołowce IP: *.unknown.vectranet.pl 07.07.11, 08:10 U Nabila przesiaduję głównie nieletnia młodzież. Nawalone trzynastki to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś