Dodaj do ulubionych

Zabrze w czołowce

IP: *.play-internet.pl 05.07.11, 15:18
Pragnę donieść ,ze Zabrze znowu awansowało!
-teraz jesteśmy między Krakowem a Wrocławiem.BRAWO!!

www.tvn24.pl/-1,1709409,0,1,cel-odzyskac-kontrole-nad-panstwem,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: waldi Re: Zabrze w czołowce IP: *.stk.vectranet.pl 05.07.11, 16:03
      najlepiej niech ich zaprosi Mańka na przechadzkę na osiedle wyzwolenia , żeby zobaczyli jak się Zabrze rozwija i na poczęstunek do pabu nabil vel pianka. A...i jeszcze przypiąć medal za promocję!
      • Gość: Merry101 Re: Zabrze w czołowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 15:38
        co chcesz od nabila? lokal ze specyficznym klimacikiem :)
        • Gość: dziwne Re: Zabrze w czołowce IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.11, 18:04
          mamciu, bywasz w takich ciekawych miejscach i jeszcze masz czas na opiekowanie się maleńkim dzieckiem. podziwu godne.
          • Gość: Merry101 Re: Zabrze w czołowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 19:31
            wyobraź sobie,że dziecko mam od 2 miesięcy a wcześniej bywałam w różnych miejscach chyba,że to coś niestosownego wychodzić po zmierzchu w wieku 28lat? zawsze to lepiej spotkać się ze znajomymi w pubie np u nabila jak siedzieć i marudzić na władzę na forum i tworzyć monotematyczne wątki o MMS.
            Pozdrawiam mamuśki i uśmiechniętych forumowiczów bez kompleksów MMS :)
            • Gość: dziwne Re: Zabrze w czołowce IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.11, 20:09
              Pozdrawiam bez kompleksów z uśmiechem na twarzy :)
              O MMS nie tworzę żadnych wątków, co nie zmienia faktu, ze rządy tej pani ani trochę mnie nie zachwycają.
            • Gość: Cyc Re: Zabrze w czołowce IP: *.unknown.vectranet.pl 07.07.11, 08:10
              U Nabila przesiaduję głównie nieletnia młodzież. Nawalone trzynastki to normalka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka