Dodaj do ulubionych

Fotelik samochodowy tanio sprzedam

IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 19:22
Fotelik samochodowy dla dziecka 9-18 kg, producent Inter Groclin, mało używany, poczwórne pasy, sprzedam. Pozycja: przodem do kierunku jazdy; mocowany pasami do siedzenia samochodu, jak na zdjęciach. Zdjęcia poślę majlem. Cena sprzedaży: 100 zł. Odbiór osobisty w Zabrzu, ul. Wallek-Walewskiego, po uprzednim umówieniu się.
majl: franek202@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Merry101 Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 12:33
      Ja szukam fotelika dla dziecka 0-18kg które jeszcze nie siedzi samodzielnie...mój mały wyrasta na długość z nosidełka.
      Jakby ktoś miał to chętnie odkupie :)
      Mam nadzieje,że znajdziesz kupca na swoje.
      • Gość: franek Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 09:54
        Są w sklepach dziecięcych bajeranckie foteliki w cenie od 450 do 2000 zł. Szok ! A mój fotelik jest prosty i tani. Po co przepłacać ? Dziecko wyrośnie, to się odsprzeda kolejnemu nabywcy.
        • magdalena33m Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam 18.07.11, 13:34
          tak, tylko zdania sa podzielone odnośnie używanych fotelików, nie kazdy kupi ...prawdopodobnie to nagłosniły firmy produkujące foteliki, ale jednak ziarno zostało zasiane...
          • Gość: Merry101 Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 14:32
            Ja mam nosidełko używane a fotelik chciałabym też kupić używany dlatego,że jakość nosidełka jest super a utrzymane i zadbane...wkońcu dzieci w nich tylko jeżdża :)
            • Gość: franek Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam IP: *.play-internet.pl 18.07.11, 20:19
              Używany, znaczy w bardzo dobrym stanie, chociaż mnie już niepotrzebny. Tapicerkę można zdejmować do prania. Zdjęcia poślę majlem. Polecam.
              • Gość: portalu Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 21:05
                No pewnie że polecasz skoro chcesz sprzedać.
            • Gość: Andrew Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam IP: 195.68.192.* 21.07.11, 13:11
              Jezeli jeszcze jest aktualne to mam taki fotelik do sprzedania za niewielkie pieniądze , mogę do tego dołożyć mate edukacyjną dla dziecka .
              Mam jeszcze łóżeczko turystyczne do sprzedania , karuzelę z firmy Fischer Price , Rainforest .

Zdjęcia mogę podesłać na mail .

Proszę o kontakt : andrew_@onet.pl

Pozdrawiam
              • franek202 Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam 12.08.11, 19:49
                Produkt pełnowartościowy, ale zbędny. W czasie weekendu udzielę bonifikaty 20%.
                • franek202 Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam 14.08.11, 13:34
                  No co jest? Nikt nie chce tanio dobrego fotelika? :)
                  • Gość: Magda Re: Fotelik samochodowy tanio sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 18:42
                    Nikt.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka