Gość: samum IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.11, 19:57 poszukuje autokarow na wesele , koniec sierpnia. Mozecie mi kogos polecic i jakie koszta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadeo214 Re: autokar wesele 19.07.11, 20:21 Nie sądze, że wesele na kilka autokarów i raptem koszta wynajmu takie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: autokar wesele IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.11, 20:41 Jak zwykle amadeo wtrąca swoje trzy grosze! Człowieku, jak nie potrafisz pomóc to nie zabieraj głosu!!! Twoje idiotyczne teksty drażnią jedynie ludzi chcących pomóc innym. Co cię obchodzi durniu jeden, że ktoś liczy się z cenami wynajmu. To chyba normalne, że ktoś chce wiedzieć ile kosztują takie usługi, i chciałby jak najtaniej zapłacić. Samum - proponuję podjechać na zajezdnię autobusową do PKM Gliwice. Mają całkiem przystępne ceny a i z kierowcą możesz się dogadać. Ja swego czasu wynajmowałem i byłem zadowolony. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: autokar wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 21:14 pkm gliwice tel 3304635 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samum Re: autokar wesele IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.11, 21:15 kierowca a jakie to autokary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: autokar wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 09:22 Solarisy,volo ja takie widziałam z PKM pod kościołami. Ale jak masz telefon to zadzwoń i zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samum Re: autokar wesele IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.11, 20:59 amadeo odpusc bo jestes tepakiem wszedzie sie wpieprzasz a gowno wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: autokar wesele 19.07.11, 21:17 "Ktos" -co to znaczy ze z kierowcą mozna się dogadac ? Umowa z firmą, a co ma kierowca do tego ? Co do reszty Waszych inwektyw , cóż sądzicie w/g siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnynemo Re: autokar wesele 20.07.11, 14:12 www.pkm-gliwice.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: autokar wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 14:26 nooo i wkońcu fachowy link :) cześć czarnynemo :) Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: autokar wesele 20.07.11, 14:35 Ale tam nie ma ani słowa o tym, ze z kierowcą mozna sie dogadac . Odpowiedz Link Zgłoś
czarnynemo Re: autokar wesele 20.07.11, 15:27 amadeo214 kierowca ci tylko napisał a gadasz z zarządzie masz tam telegon więc o co ci chodzi księdzem sobie pogadaj ile bierze klasy za ślub:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samum Re: autokar wesele IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.11, 17:54 dzieki wszystkim za pomoc, jednak wybralem firme z zabrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: autokar wesele IP: *.centertel.pl 20.07.11, 19:27 Polecam firme Speed Travel z Zabrza najtaniej to może nie ale napewno solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: autokar wesele 20.07.11, 20:57 Chlanie na weselu, ludyczność, zgroza i konanie. To jest dopiero uciecha! zdrówko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: autokar wesele IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.11, 21:16 Uciecha jak uciecha. Witamy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: autokar wesele 20.07.11, 21:33 Już są tacy, co ciśnienie im się dzwigło z .............powitania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: autokar wesele IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.11, 21:47 Tacy będą zawsze. Mam radę dla nich, niech uważają na skoki cisnienia. Takie skoki mogą dla nich zle się skończyć. O zdrówko dbać muszą. Koniecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: autokar wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 07:31 Oooo :) Kielonek...gdzieś był jak Cię nie było :) my tu tacy spragnieni...i nie było komu polewać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: autokar wesele IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.11, 21:37 samum - to podziel się z innymi - jaka to firma? Może ktoś zechce podobnie jak Ty skorzystać z ich usług...? Odpowiedz Link Zgłoś
gobus.pl Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości 27.07.11, 17:30 Polecam GoBus.pl - szybko i skutecznie łączy Cię z przewoźnikami z okolicy, oferującymi wynajem busa autokar autobus przewóz gości na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tehh Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 02:07 Na swoim weselu mialam taki autokar. Bdb to wspominam. Transport sprawny i szybki a goscie nie narzekali wcale. Wyszlo to profesjonalnie. Zamawialam autokar z firmy manifold, maja oni strone autokary-mikrobusy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.zabrze.vectranet.pl 31.01.14, 06:22 ja mialem zabrzanski expres - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina45 Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.14, 23:38 Manifold z małopolski to dobra firma i godna polecenia wlasnie na takie przewozy. Ich mikrobusy sa super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konarka Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.14, 22:02 a jakiego typu byly to busy z Manifolda? pomiescili sie ludzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friend Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.14, 20:02 postaram sie niedlugo doszperac na ich stronie, bo pamietam ze mieli taki fajny spis calej floty. Wszystkie dane na temat kazdego z pojazdow. BEdziesz mogla sprawdzic. Wydaje mi sie tez ze najwieszy znich moze zabrac okolo 60 osob. Ale jak mowile do potwierdzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: friend Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 22:28 mam i potwierdzam, że najwieksza jednostka w floce AM Manifoldu to MERCEDES TOURISMO 17. Zabiera 61 osób :) pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willpay Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 23:00 ostatnio poszperalem na ich stronie na FB www.facebook.com/photo.php?fbid=485340668237625&set=pcb.485340764904282&type=1&theater i znalazlem info, ze na narty tez dowaza tzn maja busy przystosowane do pzrewozu sprzetu itd. Czasami to lepsze i bardziej ekonomiczne niz dojazd wlazsnym autem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cozzy Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 23:17 a polandtranfser obadywaliscie? he? fajne znizki dla duzych grup maja. ale musialabym sie jeszcze dowiedziec jakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idsat Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.14, 15:44 nie poland transfer jeszcze nie obadywalem, ale zbadam. na krakow beda jezdzic prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masa Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.14, 20:43 Z Krakowa na bank jeżdżą. Mają to na stronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellous Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.14, 17:45 A ja ostatnio wynająłem ze znajomymi takiego vana: autokary-mikrobusy.pl/pl/20/2/3/Mercedes-Vito Jechaliśmy razem na wakacje nad jezioro i idealnie nam starczyło miejsca. Zaarówno na bagaże jak i na nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edioma Re: Wynajem busa autokar na wesele przewóz gości IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.14, 22:23 To fakt, mają sporą flotę czym się chwalą. To chyba słusznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isia Re: autokar wesele IP: 83.230.127.* 18.06.14, 07:06 Pytanie o autokar zostało zadane w 2011 roku!! Mam nadzieję, że pytająca jest już od 3 lat szczęśliwą mężatką! Odpowiedz Link Zgłoś
remoskolhasos Re: autokar wesele 18.08.14, 23:08 tak tylko, że słszałem, że ludzie dalej biora wesela ( tak jak ja niedawno ) w sumie pomaga się im wrzucajć AKTUALNE informacje. Moich gości woził Manifold. Nie patrzylem wyżej czy ktoś juz ich nie polecał, więc jak tak to sorry, najwyżej cegiełka pójdzie dodatkowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
busomat.pl Re: autokar wesele 19.08.14, 16:39 Autokar można tanio wynająć przez serwis BUSOMAT.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzbanek Re: autokar wesele IP: *.olsztyn.mm.pl 31.08.14, 18:10 Może i tak, ale ludzie cały czas się żenią i cały czas potrzebują autokarów/busów do przewozu gości :D dla wszystkich polecam autokary-mikrobusy, korzystam z ich usług w organizacji wyjazdów integracyjnych, ale znajoma wynajęła tam busa na wesele i była więcej niż zadowolona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jowkakotka Re: autokar wesele 09.10.16, 21:44 Ja wynajmowałam autobus na moje wesele, trasa ok. 20 km w okolicach poznania, firma heratrans. Fajne było to że powrotny autokar odjeżdżał trzy razy o różnych godzinach, tak żeby każdy mógł wrócić o której godzinie chce, bo nie wszyscy lubią się bawić do 6 nad ranem :) Odpowiedz Link Zgłoś