magdalena33m 19.09.11, 15:33 Gracie? namiętnie ( czyt. nałogowo), bądź od czasu do czasu a może wcale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie-gracz Re: Kto gra w lotto IP: *.unknown.vectranet.pl 19.09.11, 15:48 Lotto - to podatek od głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto gra w lotto 19.09.11, 22:54 Ja czasami jakiś zakładzik za 1.25(mini L)posyłam i oczywiście nie wygrywam. Jestem przekonany, że przedmówca niejeden zakład w życiu wysyłał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Kto gra w lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 10:27 Każdy chyba kiedyś chociaż jeden zakładzik kupił...ja tam mam raczej pecha w grach i max trafienie to 3 więc pozostane przy pracy :) ale w sumie jest coś w tym zwłaszcza przy kumulacjach ,że każdy chciałby pomóc szczęściu :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Kto gra w lotto 20.09.11, 20:29 najbardziej mnie zawsze podobały sie pomysły ludzi, co zrobią z pieniedzmi jak wygrają :) co byscie zrobili?3/4 społeczenstwa obstawia zawsze " nie ide jutro do pracy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto gra w lotto 20.09.11, 20:32 Robię to bez wygranej. Jutro też nie idę do pracy. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Kto gra w lotto IP: 193.43.77.* 21.09.11, 08:47 Kielonku jak Ty to robisz że zawsze masz czas i kasę na życie nie wychodząc domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Kto gra w lotto IP: *.torservers.net 21.09.11, 09:45 Przecież go mamusia utrzymuje. Czasami chłopczyk ma szlaban na kompa - co przekłada się na jego aktywność na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto gra w lotto 21.09.11, 10:35 O mamie już pisałem,że nieboszczka w niebie już od dawna, ale jeżeli lubisz wywoływać duchy to baw się dalej, ale nie sądzę aby ciebie odwiedziła i opowiedziała jakie skarpetki ma bozia. Jak to robię ktos pyta, że czas mam i pieniądze? Nie mam pieniędzy, czasami złomu trochę sprzedam i coś napiszę, nic ponad to. Kolega(login) stara się mi dokuczyć i zapomina, ze jestem nieobrażalny oraz przyzwyczajony forumowo(i nie tylko) do wszelkiego rodzaju inwektyw, nawet tych inteligentniej napisanych, czy powiedzianych. Durnota mnie śmieszy, nie denerwuje, "kolega" mnie nawet nie śmieszy. Ani ziębi, ani grzeje, luźno zwisa. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Kto gra w lotto 22.09.11, 20:10 Juz sie tak nie denerwujcie chłopaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto gra w lotto 22.09.11, 20:44 Jasne, w kupon się trzeba dzisiaj też wpatrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Kto gra w lotto IP: *.stk.vectranet.pl 24.09.11, 09:39 czyli dzisiaj ciąg dalszy zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
leotti Re: Kto gra w lotto 25.09.11, 09:07 Ktoś, nie pamiętam kto, powiedzial że lotto to najwieksza orkiestra na swiecie bo jest jeden dyrygent co tym wszystkim kieruje i tysiace cymbałów ktorzy graja:).Nie ukrywam ze parę razy tez kupilem los, ale dalem sobie spokój .Widac ze muzyk ze mnie do bani:) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto gra w lotto 25.09.11, 20:11 Za to poeta wyśmienity. Cóż za metafory! Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Kto gra w lotto 25.09.11, 21:14 dokładnie:) a wiecie że we wtorek 50 mln do wygrania? Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto gra w lotto 26.09.11, 20:47 Dlaczego od razu głupi? Jeżeli ktoś gra za swoje pieniądze, lubi grać i go to cieszy, jego sprawa, jego zabawa. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Kto gra w lotto 26.09.11, 21:18 aktyntasza napisał: > kto głupi ten zagra Jak miło pomarzyć przez chwilę, ze wygrało się te pieniądze :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Kto gra w lotto 26.09.11, 21:52 Żeby wygrać, trzeba grać, mnie marzenie starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
leotti Re: Kto gra w lotto 26.09.11, 22:36 Ponoć udowodniono ze wszystkie fotuny wygrane w lotto po dwóch , trzech latach bywaja roztrwonione i po pieniądzach śladu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Kto gra w lotto 26.09.11, 22:52 Ale sama przyjemność(teoretycznego nawet) trwonienia fortuny jest warta gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Kto gra w lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 00:42 nie bede ukrywac...jutro puszcze zaklad na trafil.....a moze cos bedzie... :) Jesli tak to pojde rozdac 100.000zl na ulicy dla "zebrakow" i 1 mln wplacec na dzieci i bezdomnych - do odpowiednich fundacji. Moja zona penie czesc kasy bedzie chciala zagospodarowac zeby stworzyc schronisko - z prawdziwego zdazenia dla zwierzakow - w czym jej pomoge. Jakas kaska na remont/wyposazenie/splate dlugow. Wieksza czesc na konto zebysmy mogli przynajmniej rachunki placic z odsetek. Kolejna czesc na rozruch firmy....I tak te 30mln (50 - podatek) bedzie rozdysponowane...a no..zapomnialem 1mln na fundusz dla corki.... :) Aha....no i pierwszego dnia a wlasciie nocy kiedy sie dowiem o tym....po prostu nawale sie :))))) piiiiiwo duuuuuuzo piwa + ewentuanie szampan..............tzn wino musujace marki dorato :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Kto gra w lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 13:16 Nooo nic dodać ...nic ująć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr. no Re: Kto gra w lotto IP: *.stk.vectranet.pl 27.09.11, 15:55 Do godz. 22,15 wszyscy jesteśmy milionerami i szastamy pieniędzmi na lewo i prawo :) Trwonimy fortunę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotek Re: Kto gra w lotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 20:33 podatek wyniesie 5 mln zł a nie 20 45 mln włożone na nędzne 6 % rocznie(po podatku Belki) na lokatę da 225 tys miesięcznie,starczy chyba na więcej niż opłacenie rachunków :) Odpowiedz Link Zgłoś
simka.simka Re: Kto gra w lotto 27.09.11, 20:57 Kupiłam dziś pierwszy raz los od...nie pamiętam od kiedy :) Stracony pieniądz :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Kto gra w lotto 27.09.11, 22:14 Większość wstrzymuje oddech w oczekiwaniu na........miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Kto gra w lotto 27.09.11, 22:52 Poszła w ruch i wszedzie piszą, że wylosowała : 14, 15, 25, 27, 37, 40. Może szczęsliwiec jest wśród nas ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Kto gra w lotto 27.09.11, 23:22 Ale i tak nie wiadomo, czy ktoś z nas ? Jeśli tak? Nie przyzna się i ma rację. Ale,ale ja jeszcze nie sprawdziłam kuponu. Moze ................... kto wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena33m Re: Kto gra w lotto 28.09.11, 22:44 to jak? kto dzis nie poszedł do pracy, bo musiał zrealizowac kupon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmicznymichaś Re: Kto gra w lotto IP: *.free.aero2.net.pl 12.11.15, 00:23 Nie grasz nie wygrasz. Mój znajomy, co każde losowanie obstawiał kuponem w końcu po latach wygrał gdy był bezrobotny i nawet na chatę nie miał. Taka kasa bardzo mu się przydała i to wtedy kiedy potrzebował. Lubię grać w lotka na lottomania.com.pl/. Zawsze jakaś nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś