Dodaj do ulubionych

Internet w Zabrzu

IP: *.devs.futuro.pl 07.12.11, 10:10
Witam serdecznie. Chciałbym poprosić was o poradę. Kolega chciał założyć teściowej w Zabrzu internet, który będzie jej potrzebny głównie do kontaktu z nim przez skype. Chciałem zapytać, czy warto ładować się w internet bezprzewodowy i umowę z którymś z usługodawców GSM czy może z lokalnym providerem (o polecenie którego również chcę Was poprosić). I czy warto radiówkę, nie wiem jak z sygnałem czy może lepiej kablowy. Jak ogólnie cenowo to wygląda w Zabrzu? Bardzo proszę o informację, najlepiej na email jrat@interia.pl i z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz smoliwons Re: Internet w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 16:43
      Jak ma być dla teściowej to tylko bezprzewodowy, najlepiej PolsatCyfrowy.
      • Gość: porownanie Re: Internet w Zabrzu IP: *.debacom.pl 07.12.11, 17:06
        www.internet.w.zabrzu.pl
    • Gość: pogielowas Re: Internet w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.12, 19:41
      skype z tesciowa...
    • Gość: fama Re: Internet w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.02.12, 18:49
      jak dla teściowej to tylko tpsa. najdroższy w mieście i w gniadzku można odłączyć
      • Gość: juzek Re: Internet w Zabrzu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.02.12, 15:05
        Po zbóju porady, pewnie żaden z was teściów jeszcze nie ma bo do tego nie dorósł. Gość prosi o poradę, jak widzę tylko jedna osoba zrozumiała pytanie i podała zestawienie i potrzebne informacje. Typowe polskie forum. Same gamonie
    • Gość: .jan Re: Internet w Zabrzu IP: *.wieszowanet.pl 19.02.12, 16:25
      do skype od transferów ważniejsza jest stabilność czyli jakość usługi.
      wiele zależy od lokalizacji, ogólnie polecam debacom, na helence tolek.
      odradzam telsil, kliknet.
      Absolutnie odradzam radio! eter jest w zabrzu zatkany, rwać bedzie na 100%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka