monnia3 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:23 light.my.fire napisała: > bardzo się cieszę...) Miło mi...aż się uśmiechnęłam od ucha do ucha co proponujecie na poprawę nastroju? Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:23 ja moge nawet zatańczyć...)) dzisiaj mam świetny dzień... mimo tych piekielnych zakwasów... Odpowiedz Link
monnia3 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:28 light.my.fire napisała: > ja moge nawet zatańczyć...)) > dzisiaj mam świetny dzień... mimo tych piekielnych zakwasów... Zatem wszystko sie ułożyło po Twojej myśli?)) ciesze się ja i bez ćwiczeń chudnę coś ostatnio..chyba trzeba sie wybrać do lekarza Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:29 nadal problemy ze zdrowiem????? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:31 light.my.fire napisała: > nadal problemy ze zdrowiem????? Oj tam... ja sie nie skarżę na swój los...ale wkurza mnie jak mi coś dolega Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:35 to dobrze... że nie narzekasz...) ale przecież raz na jakis czas trzeba odwiedzić pana doktora, nawet dla świętego spokoju... Odpowiedz Link
tini_1 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:12 no wlasnie...gdzies w katach pewnie siedza?..D Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:13 siedziałaś kochana w kącie???? )) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:20 Ja pracuje juz od...zanim zaswitalo....) taka pracowita pszczolka jestem...O! Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:23 gratuluje i podziwiam...)) ja spiłam właśnie pierwszą kawę.. zjadłam śniadanie i zaczyanm planowac dzień dalszy...) jak długo bedę planowała, nie wiem...) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:31 To tez juz duzo zrobilas!!! )) Ja z kolei nie planuje...bo i tak mi sie nie sprawdzi moj plan...wiec tylko strata czasu.....wole na zywiol!!! DD Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:39 na razie z tych planów, to nic nie ma...))) internet to mój nałóg...) czasami musze się zmuszać do wyłączenia komputera...) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 09:48 przyznam sie, ze ja tez lubie intrnet...bo juz nawet do filmow sie zmuszam......zeby wylaczyc ten przeklety komputer...hehe ) Odpowiedz Link
khinga Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 11:43 Beze mnie plotki sie nie obejdą)) Witajcie babeczki) Ale dzis u mnie latooooD słoneczko, ciepło)) Od razu nastrój lepszy) Plotkujecie jeszcze, czy juz polazłyście? Odpowiedz Link
tini_1 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 11:47 no, nareszcie Matka Przelozona raczyla zawitac )))))))))) Fajnie masz z tym sloncem....u mnie dopiero teraz zaczyna sie cos przecierac......ale czy uda sie mu przejrzec przez te niebianska zupe?...zobaczymy Odpowiedz Link
khinga Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 11:51 Tak szybko sie mnie mnie pozbędzieciePPP Obserwuję Was)) Dziś mam dla Was cały dzień...noo prawie Dopiero od dwóch dni świeci ale dzis jest niebiańsko ciepło) nawet w klapeczkach sobie przyszłam do pracy Zupe gotujesz?? PP Odpowiedz Link
tini_1 Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 12:06 TOCIDOBRZE u mnie raczej zimowe temperatury...rankiem...teraz z trudem osiagnelo poziom 16 °C ale z okna czuje chlodny wiaterek...brrr Zup nie gotuje .....juz nawet nie wiem, jak sie to robi... serio ...a tak chetnie zjadlabym pomidorowa ...chyba bede szukala przepisu w necie...??? Odpowiedz Link
khinga Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 06.09.07, 12:27 Moja Droga u mnie też nie za ciepło...do dziś. 16stopni to byłabym szczęśliwa. Ostatnio to chyba z 10 st. Strasznie...zimnooo. Już nosiłam pełne buty, skarpetki, golf i zapewne juz niedługo wrócę do nich( Betty........ja też nie umiem gotować zup(( hehehe Wszystko pozostałe oczywiście, bez problemu Co do pomidorowej...jakieś miesko drobiowe wrzuć do wody, np. kurę lub jej części: udka, piersi. Potem wrzucasz warzywka: pietruszka i marchewka. Następnie dodajesz przecier pomidorowy. Ja dodaje jeszcze ketchup. Jeżeli chcesz klarowniejszą pomidorówke to dodaj śmietanki Jakos tak) Odpowiedz Link
irmilka Re: Gdzie te plotkary forumowe??? 07.09.07, 20:08 No to poplotkujmy,O kim tym razem? Odpowiedz Link