Gość: gugu IP: *.centertel.pl 16.07.12, 12:15 niezalezna.pl/31005-ustawa-w-lokatorow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a ten znowu mąci Re: Kolejne mega dobrodziejstwo pokemony IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.07.12, 12:56 Gugu od rana robił prasówkę. Pracowita mlodzieżówka PiS-owska. Ile tobie płacą od napisania jednego postu? A teraz do rzeczy. Dlaczego mieszkania komunalne mają być dziedziczone po dziadkach czy rodzicach, jak wielu obecnych lokatorów wzbociło się. Znam takich. Te mieszkania podobno są dla najbiedniejszych. Gugu ty myślisz Niezależna, samodzielnego myślania brak całkowicie ! Kazdą bzdurę napisaną przez gazetkę, przyjmujesz na własność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanin Re: Kolejne mega dobrodziejstwo pokemony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 14:03 Najgorsze to to ,ze w tej tzw. niezalezna ,strażnik forum lepszy od cenzorów z okresu PeeReLu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: Kolejne mega dobrodziejstwo pokemony IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.07.12, 15:26 Pisałam także o tym wcześniej. Spróbuję teraz dla zabawy pochwalić. Zobaczymy, czy post przejdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: Kolejne mega dobrodziejstwo pokemony IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.07.12, 15:41 Niezależna jest chyba jedyną gazetę, gdzie po umieszczeniu opinii, ukazuje się taka informacja. "Twoja OPINIA zostanie udostępniona do moderacji przez STRAŻNIKA FORUM i zostanie opublikowana po zatwierdzeniu". Taka to Niezależna gazeta na której opinii można polegać, jak wynika z powyższego tylko wybiórczo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: Kolejne mega dobrodziejstwo pokemony IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.07.12, 15:50 Mój post ukazał się pod artykułem, którego link jest wyzej widoczny, ale nie krytykowałam, chwaliłam gazetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: Kolejne mega dobrodziejstwo pokemony IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.07.12, 18:10 Gugu kilkadziesiąt minut temu umieściłam pod w/w artykułem, krytyczną wypowiedź. Mojego postu ciągle brak! Gugu wierzysz dalej swojej ulubionej gazetce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanin Re: Kolejne mega dobrodziejstwo pokemony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 19:37 Tak samo uczyniłem wcześniej na tzw. niezależna i posty poleciały panu Bogu w okno. Gugu co jest tam grane ? Może poproś swych "mocodawców" o NIEZALEŻNOŚĆ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUGU widzicie POLACY.... IP: *.gl.digi.pl 16.07.12, 20:41 To wszystko dla waszego dobra, dla spoleczenstwa, glosujcie dalej na pelo-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka z ironią Re: widzicie POLACY.... IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.07.12, 21:05 ACHA, dla naszego dobra gazetka manipuluje postami i umieszcza tylko pochwalne posty, krytykujące wysyła do nieba, dlatego, że jej hasłem przewodnim jest : my informujemy inni kłamią. "Prawdziwie wolna. obiektywna gazeta dla prawdziwie wolnych ludzi" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet w czerni Re: widzicie POLACY.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 21:21 Może nie opublikowali Waszych postów bo wiedzą że jesteście niewolnikami ? Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: widzicie POLACY.... 16.07.12, 21:35 Dowcipy opowiadasz ? Opowiadaj dalej, lubie się pośmiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: widzicie POLACY.... IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.07.12, 21:45 Facecie w czerni, tzn, że jak chwaliłam gazetkę, to byłam wolna, jak krytykowałam, to stałam się niewolnikiem ? Dziwne rozumowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: widzicie POLACY.... 17.07.12, 09:10 ..."niezależna" i jej "strażnik forum" przepuścili komentarz marsjanki, dziękującej za takie info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsjanka Re: widzicie POLACY.... IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.07.12, 11:53 Ale kilkadziesią minut poźniej zrobiłam doświadczenie i skrytykowałam. Czujny strażnik już nie puścił mojego postu. "Niezalezny", obiektywny i dbajacy o prawdę straznik!? Ale oni informują inni natomiastą klamią ! Odpowiedz Link Zgłoś