Dodaj do ulubionych

robi sie zielono

25.01.13, 21:57
na naszej wyspie
coraz więcej lombardów powstaje, bo ci co mają głowę na karku wiedzą że już za chwilę leming będzie wynosił z domu dobytek aby wyżyć
witajcie na zielonej wyspie ...
albo na pustyni rzeczywistości
koniec snu pobudka!
Obserwuj wątek
    • Gość: telewidz Re: robi sie zielono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 01:39
      A skoro tak źle ,to skąd ten dobytek ?
      • wdch_po Re: robi sie zielono 26.01.13, 19:31
        to nieistotne pytanie
        ważniejsze jest dlaczego skoro rząd sprzedaje ostatni majątek państwowy
        pogrąża się w coraz większych długach a Polacy aby wyżyć dadzą zarobić cwaniakom z lombardów
        których powstało mnóstwo w ostatnim czasie
        czują krew....
      • kipen1 Re: robi sie zielono 26.01.13, 20:18
        Gość portalu: telewidz napisał(a):

> A skoro tak źle ,to skąd ten dobytek ?

Dobre pytanie. Jak piszesz, że tak źle, że ludzie biedni to skąd mają rzeczy, żeby do lombardu oddawać? Lombard biznes jak każdy inny. Jak zazdrościsz to sam sobie załóż, a nie marudź.
        Żeby oddać coś w lombardzie to trzeba też mieć pieniądze, aby to wykupić, prawda? A jak natychmiast potrzebna gotówka, a provident drogi to chyba bardziej opłaca się iść do lombardu więc nie płacz wydech bo za twojego prezesunia też były lombardy i w takiej samej ilości jak teraz ale skąd możesz to wiedzieć jak siedzisz w TG, a piszesz o tym co w Zabrzu. Już ci pisałem: wypier.dalaj do siebie młocie zaPiSdziały i tam pisz.
        • Gość: Słońce Re: robi sie zielono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 21:04
          Spierd....j do siebie ,młocie zaPISdziały?
          Kipen ,nie jesteś na zjeżdzie rodzinnym, trzymaj poziom, minimalny bo minimalny, ale trzymaj.
          • Gość: wdch_pis Re: robi sie zielono IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.01.13, 21:41
            ...już za chwilę leming będzie wynosił z domu dobytek aby wyżyć

wolakom wystarczy!
        • wdch_po Re: robi sie zielono 26.01.13, 21:42
          NIE lombrady jak grzyby po deszczu powstają za rządow PO (szczegolnie w ostatnim czasie)
          tak jak te interesy do lat 18 (gry hazardowe)
          jeśli masz oczy i dobra pamięć to obserwuj
          a jak masz sklerozę to zamilcz
          ps1
          skoro twierdzisz ze w ostatnim czasie nie powstało dużo lombardów na wolności i 3-go maja
          to jesteś ślepcem
          ps2
          kpien mam nadzieję że nie zesrałeś się w pory
          jak czytasz kiedy te lemingowe głupki przegrywają dyskusje
          bo czuję że popuszczasz ;)....
    • Gość: huzar Re: robi sie zielono IP: *.play-internet.pl 26.01.13, 23:36
      Nareszcie!
      Jak mówiłem że do tego szybko dojdzie to na mnie PSY wieszali a teraz je będą żreć.
      • wdch_po Re: robi sie zielono 27.01.13, 08:34
        ja też się cieszę
        kara dla leminga musi być długa i uciążliwa
        leming odżywiający się psami nie ma prawa ważyć więcej niż 15kg!
        • kipen1 Re: robi sie zielono 27.01.13, 09:38
          Nie, nie zesrałem się w pory. Po prostu jak się czyta takie wypociny jak twoje to nóż się w kieszeni otwiera. Jak się czyta takich imbecyli to przestaje się dziwić dlaczego w Polsce jest tak źle i dlaczego młodzi uciekają. Po prostu mają dość takich lemingów i kretynów ja ty, którzy głosują na jeszcze większego kretyna. Mają dość moherowych durni twojego pokroju i stąd spieprzają. Może i Tusek przegina pałę ale to co robił twój guru to armia Tusków tego nie przebije więc może skończ te lamenty i zajmuj się szukaniem "układów" jak twój guru bo tylko to ci wychodzi.
          Wiedz, że nie ma w słowniku kulturalnych ludzi słów, które w dostatecznie w obelżywy sposób byłyby w stanie opisać twoje zachowanie. Tyle.
          • wdch_po Re: robi sie zielono 27.01.13, 13:10
            wyglądasz na przybitego i zrezygnowanego
            to chyba dlatego ze napisałeś niedawno:
            "Seredyński przetrzymywane w celi przez pięć dni w której nie gaszono jaskrawegio oświetlenia, przez co został pozbawiony snu w tym czasie. "

A kiedy zapytałem źródło tej informacji to zamilkłes jak baran który nie ma nic mądrego do powiedzenia
            tylko powiela bzdury wymyślane przez troli
            • strefas Re: robi sie zielono 27.01.13, 13:42
              "Kara musi być długa i uciążliwa"-wydech to Ty do "al katoloidy" wstąpiłeś ?jak Taliby będziecie sądzić wszystkich co nie wierzyli waszego "proroka" :)?
            • kipen1 Re: robi sie zielono 27.01.13, 14:16
              nie przypominam sobie , żeby to pisał. Wskaz mi link prosze.
              • wdch_po Re: robi sie zielono 27.01.13, 16:29
                a sorki to był pmwódka
                inny leming :) napisał bzdury i zniknął
                ale ty zacząłeś o Seredyńskim ale kontynuować już nie byłeś w stanie o co ci chodzi

ttp://forum.gazeta.pl/forum/w,120,141985773,142000925,Re_matka_tego_patyczaka.html
                • kipen1 Re: robi sie zielono 27.01.13, 18:50
                  Po prostu zadałem ci pytanie, a ty na nie nie odpowiedziałeś. Piszesz i wypowiadasz się tylko o tym, o czym ci jest wygodnie. Na trudniejsze pytania po prostu nie masz argumentów i odwracasz kota ogonem bardzo zręcznie zresztą tak samo jak twój Jaruś. Ale wiadomo przecież, że nikt wam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne. Dlatego myślę że jesteś tępym i prostym chłopem granatem od pługa oderwanym, który widzi tylko PiSde Jarka i jego towarzystwo i żadne argumenty tego nie zmienią nawet jakby sam papież powiedział, że Jarek to PiSda, a Jarek by powiedział, że papież go zgwałcił i napisałby to portal niezależna.pl to byś uwierzył Jarkowi i portalowi bo to są wyznaczniki twojej prawdy. Tylko twojej.
                  • Gość: telewidz Re: robi sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 23:34
                    Wydech- o tym jak traktowano Seredyńskiego , mówił on sam w wywiadzie dla telewizji.
                  • wdch_po Re: robi sie zielono 27.01.13, 23:54
                    Nie wiesz nic o sprawie więc zadajesz pytania aby ktoś ci coś podpowiedział?
                    wykaż się wiedzą, postaw jakąś tezę to podyskutujemy
                    stać cię na to? mnie tak
                    ja postawię tezę że seredyński bredzi
                    a opinia Kamińskiego ówczesnego szefa cba o tym bredzeniu się potwierdzi
                    tak jak pozostale jego publiczne wypowiedzi
                    na tym polega wiarygodność
                    ps
                    nie bredź od rzeczy tylko wracaj do seredyńskiego :P
                    • Gość: telewidz Re: robi sie zielono IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.13, 06:23
                      Wdechu dlaczego "osierociłeś" swój wątek o "matce patyczaka "?
                      Może pociągniesz temat o ojcu Naczelnego Idioty Polski ?
              • strefas Re: robi sie zielono 28.01.13, 11:30
                "ja też się cieszę
                kara dla leminga musi być długa i uciążliwa
                leming odżywiający się psami nie ma prawa ważyć więcej niż 15kg!"
                forum.gazeta.pl/forum/w,120,142066793,142093313,Re_robi_sie_zielono.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka