Dodaj do ulubionych

Ich jest więcej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 15:29
Kolejny nieudacznik z wiedzą na temat wykonywanej przez siebie pracy na poziomie zero.
Skąd oni biorą taki badziew ? Widać szeregi PO dostarczają jedynie pozagatunkowe odpady urzędnicze.
eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/kompromitacja-muchy-zaplacimy-1-5-mln-zl-za-jej-nieudolnosc/yvdwb#.UgXlnvpmhCY.facebook
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.08.13, 00:25
      .
      • Gość: Bicz Boży Re: Ich jest więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 16:22
        wpolityce.pl/wydarzenia/60027-byly-prezes-pkp-intercity-kazdego-roku-budzet-panstwa-bedzie-musial-doplacac-do-pendolino-ok-180-mln-zl-czy-w-takim-razie-jest-sens-zakupu-nasz-wywiad
        Czy nowak ma nowy zegarek?
        • Gość: ranczer Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.08.13, 11:40
          'W chacie ubogiego mieszkańca wsi Zapiecek przychodzą na świat dwaj żarłoczni, leniwi i okrutni bliźniacy - Jacek i Placek. Bez przerwy płatają figle spokojnym mieszkańcom.
          • Gość: . Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.08.13, 12:44
            .
            • Gość: teraz Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.08.13, 18:11
              Teraz jest już jeden, ale daje rade, uwija się za dwoje i mąci, mąci , ściemnia, ściemnia.................................co jeszcze wymyśli on i przydupas były kucharzyna
              z youtuba ?
              • Gość: wdch_po Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.09.13, 22:29
                natemat.pl/28651,pis-inwestuje-w-gazete-polska-codziennie-naczelny-gazety-tomasz-sakiewicz-zapewnia-nie-beda-ingerowac-w-tresc
                • Gość: Pi$ Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 22.09.13, 23:11
                  Luksusowe samochody, wielkie wille, duże pieniądze czy nietypowe hodowle zwierząt – oto życie polskich duchownych. Jak ma się ono do słów papieża Franciszka o skromnym życiu księży? Zdaje się, że... nijak. Zobaczcie to na naszych ZDJĘCIACH www.fakt.pl/luksusowe-zycie-polskich-duchownych-galeria,galeria,419583,1,9.html
                  • Gość: Fred Re: Ich jest więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 12:06
                    .....o tak.
                    Toć to wśród agentów watykańskich same pedofile.
    • Gość: ja Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.09.13, 19:04
      ja nic z tego nie rozumiem, nie interesuje mnie polityka ale wkur... mnie jakiś dupek typu bicz boży który forum od jakiegoś czasu zaśmieca swoim politykowaniem. W zasadzie sam rzuca hasło a podejmujących wątek obraża. Skoro chcesz palancie politykować, to do UM z petycjami/pretensjami itp. a nie tutaj, gdzie wątki od lat były fajne, lekkie i przyjemne. Tak, tak, wiem, że zaraz dowiem się do piątego pokolenia kim jestem, ale to w twoim stylu...
      • Gość: Bicz Boży Re: Ich jest więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 19:22
        Jak na razie to ty nazywasz mnie palantem i dupkiem.
        Cytuję "ja nic z tego nie rozumiem".
        I to są jedyne sensowne słowa które napisałaś wiec dlaczego szukasz na siłę zaczepki ?
        Nie ma problemu, wdepcze cię w glebę jak zawsze ,popłaczesz się i zmienisz nicka.
        • Gość: ja Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.09.13, 19:30
          ja cię tak nie nazywam, ty nim po prostu jesteś. biedny żałosny chłopina który w piątkowy wieczór zamiast bawić się na imprezie jak większość ludzi siedzi na necie i czeka łapczywie aż ktoś wejdzie na jego post. Żal mi cie, ja to robię bo idę na noc do roboty, ty - bo tylko tyle ci pozostało, żenada...
          • Gość: Bicz Boży Re: Ich jest więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 19:38
            Tylko nie zapomnij książeczki z aktualnymi badaniami i prezerwatyw.
            A teraz won na DK 88.
            • Gość: ja Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.09.13, 19:44
              poziom godny autora, nic dodać nic ująć buahahahahhaha. Spójrz na siebie z pozycji osoby postronnej: czy ty cos sobą reprezentujesz? Dno.. Mimo wszystko, jakoś żal mi ciebie. A w ogóle - psychiatra się o ciebie pytał
              • Gość: Bicz Boży Re: Ich jest więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 19:50
                Nawet po zmroku nie masz klientów ? Jest aż tak źle ?
                Mam dla ciebie gratisową poradę, używaj mydła i pasty do zębów.
                • Gość: ja Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.09.13, 20:05
                  mam się śmiać? bo nie wiem czy to skwitować śmiechem czy łzę uronić nad twoją żałosną osobą. Ale..chyba masz ćwoku satysfakcję, podłapałeś osobę, która jeszcze reaguje na twoje głupkowate wypowiedzi.Widzę, że spośród tysiąca osób korzystających z forum ja jedna ci odpowiadam. A że się nudzę to baw mnie dalej... Grunt to weekendowa rozrywka
                  • Gość: Bicz Boży Re: Ich jest więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 20:19
                    To już nie idziesz "do pracy" ?
                    Teraz siedzenie przy kompie zamieniło się w "rozrywkę" a przed chwilą pisałaś że żałujesz jak ktoś siedzi w piątek...
                    Jesteś wyjątkowo głupia.
                    • Gość: ja Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.09.13, 20:29
                      nadużywasz słowa głupia/ głupi/ głupie. obrażasz mnie już w którymś poście tym samym hasłem; nie dość że prymityw to jeszcze tak ubogie słownictwo, daj se siana człowieku, nie zabieraj mi pamięci w kompie. Czekam na kontrę, oczywiście z poziomu ZERO. Nie zaniedbaj odpowiedzi bo jak zauważyłeś - jestem JEDYNĄ osobą która reaguje na twoją głupotę.
                      • Gość: Bicz Boży Re: Ich jest więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 20:34
                        Odnieś się do meritum postu...nagle nie idziesz do "pracy" i masz wielką"rozrywkę" ?? Dlaczego zmieniłaś zdanie w ciągu godziny ?
                        Leżysz i kwiczysz , wiec nie zmieniaj tematu.
                        Odpowiadasz z sensem albo wracaj do nory.

• Gość: ja Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.09.13, 20:41
                          czy dla człowieka szukającego pawiana który go zabawi do snu, czy dla człowieka szukającego świrka do poprawy nastroju przed piątkową nocką ty ze swoimi dennymi zacofanymi hasłami jesteś idealny. Dziękuję, gdyby nie ty życie byłoby nudne ;))
                          • Gość: Bicz Boży Re: Ich jest więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.13, 20:46
                            Jak zwykle nie potrafisz się bronić ani odnieść do sedna sprawy tylko bełkoczesz.
                            Intelektualnie jesteś gdzieś między rozwielitką a meduzą.
                            EOT.
                            • Gość: ja Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.09.13, 20:56
                              i co, czekasz? a tu nic. Mądrzy ludzie uciekają od prymitywizmu. Czekaj czekaj, a może ktoś podejmie wątek, będziesz miał zajęcie. No a może do.. psychiatry/geriatry czy coś w tym temacie? Pożal się że wszyscy cię zlewają sikiem prostym, może specjalista się ulituje
                              • Gość: hm Re: Ich jest więcej IP: *.zabrze.vectranet.pl 27.09.13, 22:11
                                Ten idiota i tak nic nie zrozumie. on jest glupszy niż kupa owsianego gó.......a.
                                Zaraz napsze, że rozmawiasz sama z sobą.
                                Idiota, któremu wydaje się, że coś rozumie, nie potrafi zauważyć, że pisze teraz ktoś inny,
                                że każdy buduje zdania inaczej w charakterystyczny dla siebie sposób.
                                Daj spokój temu bałwanowi grasującemu po róznych forach. Gdzieś tego głąba kpuścianego
                                musieli pogonić, to przylazł tutaj zasmradzać forum swoimi debilnymi wypocinami.
                                On dostaje orgazmu na widok swojego nicka na forum.
                                • Gość: ja Re: do Hmm IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.09.13, 08:55
                                  masz rację, kiedyś takiego osła nie było na tym forum, był kielonek - świrek ale fajny i nie szkodliwy
                                  • Gość: hm Re: do Hmm IP: *.zabrze.vectranet.pl 28.09.13, 15:10
                                    Pełna zgoda, kiedyś było tu sympatycznie, teraz nie chce się tutaj zaglądać. Jeden osioł zepsuje wszystko. Jeżeli chodzi o kielonka, to wg mnie oby więcej tak inteligentnych "świrków"
                                    zaglądało znowu na forum.
                                    • Gość: wdch_po Re: do Hmm IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.10.13, 21:40
                                      natemat.pl/78039,oni-musza-odejsc-zwykli-ksieza-maja-dosc-pokolenia-abp-jozefa-michalika-i-kard-stanislawa-dziwisza
                                      Ich jest więcej,naprawdę .!
                                      • Gość: paliKnot Re: do Hmm IP: *.zabrze.vectranet.pl 26.10.13, 00:27
                                        januszpalikot.natemat.pl/78921,uwaga-ksiadz
                                        • Gość: fac Re: Autorytet IP: *.zabrze.vectranet.pl 03.09.15, 15:44
                                          www.fakt.pl/polityka/kontrowersje-wokol-pogrzebu-jozefa-wesolowskiego,artykuly,569986.html
                                          Sobota-Czorsztyn pogrzeb.Stąd niedaleko na dziwiszowy Wawel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka