Dodaj do ulubionych

pytanie odnośnie kotki

IP: *.31.10.138.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.11.13, 22:53
Chciałabym zapytac czy ktos orientuje się czy można wysterylizować kotkę przed pierwszą rują ,kicia ma 6mcy, oraz jakie gabinet polecacie i jaka moze byc orientacyjna centa sterylizacji ??
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: pytanie odnośnie kotki IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.11.13, 09:27
      Sądzę, że można wysterylizować, polecam dr Kocota z Rudy Śląskiej, do którego jeżdżę od lat ze wszystkimi zwierzakami. Przychodnia jest na ul. Kilińskiego, tel. 602 621 636.
      • Gość: wielki sceptyk Re: pytanie odnośnie kotki IP: *.wieszowanet.pl 08.11.13, 20:32
        Można sterylizować tak młodego zwierzaka ale nie jest to wskazane - kotka powinna dobrze dojrzeć i dopiero wtedy powinno się ją sterylizować, sterylizacja zatrzymuje pewne procesy rozwojowe i dlatego optymalnie jest wykonywać ją dopiero po zakończeniu rozwoju organizmu kotki czyli po ok 1 roku od urodzenia - kielonek jesteś debilem i tępym sku...synem !!!!
    • Gość: kaprio Re: pytanie odnośnie kotki IP: *.bnet.pl 08.11.13, 19:32
      Szanowny panie "kielonek"To nie jest smieszne to jest naklanianie do przestepstwa ,proponuje administratorowi portalu aby usunal wpis tego czlowieka i inne rownie "wdzieczne"
    • Gość: lowca_klonow To nie jest prawdziwy kielonek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.13, 00:25
      Tamten moze i ma specyficzne poczucie humoru, ale jest inteligentny, posluguje sie poprawna polszczyzna, no i nie jest chamem, mimo wszystko.
    • Gość: wielki sceptyk Re: pytanie odnośnie kotki IP: *.wieszowanet.pl 10.11.13, 11:02
      kielonek dotychczas myślałem że pisząc te idiotyzmy chcesz ludzi prowokować ale coś mi się zaczyna wydawać że ty to robisz z przekonania gdyż jesteś po prostu tępym kretynem ! i to dużo większym niż ja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka