zielonki 25.09.06, 13:04 Kikoo startujesz w wyborach którychś, gnębi mnie pytanie. Bo ptrzecież za taaką aktywn-ość to cóś sie należy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Kikoo ! Startujesz? 25.09.06, 15:34 Jakby tylko wystartowała to ma mój głos!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Kikoo ! Startujesz? 25.09.06, 16:01 Jak nie zrozumiała, jak Zaratustra jej powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMK nudno na nudzie??? IP: *.net.autocom.pl 25.09.06, 18:22 tako rzecze Zaratustra? A wam? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: nudno na nudzie??? 25.09.06, 18:26 Idziesz do kobiet? Nie zapomnij bicza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kikoo Re: Kikoo ! Startujesz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:33 -Tak! Bo droselklapa tandetnie zblindowana i ryksztosuje. A teraz pufer trzeba lochować, czyli dać mu szprajc, żeby tender udychtować. - Słychać, że tender nie udychtowany. Ale przekonana jestem, że gdy mu się da odpowiedni szprajc przez lochowanie pufra, to droselklapa zostanie zablindowana, nie będzie już więcej ryksztosować i, co za tym idzie ferszlus będzie roztrajbowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMKiko Re: Kikoo ! Startujesz? IP: *.net.autocom.pl 25.09.06, 19:12 Co cię tak zdenerwowało, neoplusiku - podszywaczu? Odpowiedz Link Zgłoś