Dodaj do ulubionych

Siłownia w okolicach centrum

IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.11.13, 16:47
Hello.
Mam do zrzucenia mnóstwo kg, szukam więc ciekawej siłowni w okolicy centrum. Nie chodzi mi o budowanie masy. Najbliżej mam do Activ na Sobieskiego, ale jak tam wyglądają cenowo karnety i atmosfera do 15? Wolę godziny dopołudniowe, bo po prostu nie lubię tłumów i nie mam kompletnie kondycji, chciałabym uniknąć drwin... Tanio jest na Matejki, ale tam mam niestety za daleko :/
Obserwuj wątek
    • kipen1 Re: Siłownia w okolicach centrum 18.11.13, 17:20
      Jeśli chcesz zrzucić kilka kilogramów i nie lubisz tłoków i najlepiej pasują Ci godziny dopołudniowe to szczerze polecam Ci FitIn na Boboli. Najlepiej k/12-13 wtedy jest prawie pusto. Sprzętu do "zrzucania" kilogramów mnóstwo. Bieżnie, wiosła, rowery pionowe i poziome. Ja chodzę już 6 lat i raczej nie mam zamiaru zmieniać. I co najważniejsze: nie ma KOKSÓW I STERYDZIARZY. POLECAM.
      • Gość: aleks Re: Siłownia w okolicach centrum IP: *.play-internet.pl 18.11.13, 18:41
        rada starego pakera: wybieraj siłownię tą najbliżej miejsca zamieszkania. Zrzucanie kilogramów to ciężka i długa praca. Jeśli siłownie będziesz miał daleko to same dojazdy cie zniechęcą po kilku miesiącach. Jeśli trening zajmie ci godzinę to siłowania zlokalizowana daleko spowoduje, że na same dojazdy i przygotowania poświęcisz kolejną godzinę. A pakerów i sterydziarzy gwarantuję ci, że nie znajdziesz w żadnej siłowni na rowerkach i bieżni. Zresztą jak znasz swoją wartość to nie przejmujesz się ludźmi wokół. I kolejna rada: jak tylko zrzucisz to uciekaj jak najdalej od siłowni. Jakikolwiek ruch na świeżym powietrzu jest znacznie zdrowszy niż siłownia. Ćwiczenia siłowe to jedyne ćwiczenia, które nic nie dają człowiekowi dla zdrowia - tylko zrzucenie kilogramów. Zrzucisz - uciekaj
      • Gość: kakakaka Re: Siłownia w okolicach centrum IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.11.13, 21:15
        A ile kosztuje karnet na FitIn? Trzeba podpisywać jakąś umowę np.na 3 miesiące? Bo na Boboli też mam blisko, jakieś 10 minut. Jest tam orbitrek, no i ew.prysznic? W chacie nie mam ciepłej wody, aż wstyd się przyznać :/
        aleks - dzięki za rady, najchętniej chodziłabym na jakiś aerobic, czy też zaczęła jogging, ale przy mojej wadze to na razie niemożliwe.

A ktoś coś ma do powiedzenia na temat Activ na Sobieskiego, jak tam cenowo, warunki i czy tłumy są do południa?

Dzięki za rady, no i na przyszłość - jestem KOBIETĄ :)
        • Gość: dla kondycji Re: Siłownia w okolicach centrum IP: *.zabrze.vectranet.pl 18.11.13, 21:37
          Polecam Ci spinning, dzwoń jutro rano bo może jeszcze jest wolne miejsce:
          AktywneZabrze2014
          Zapisy w Punkcie Informacji o Mieście, tel.: 322717276
          Ruszamy już 2 grudnia.
        • Gość: Kipen1 Re: Siłownia w okolicach centrum IP: *.zabrze.vectranet.pl 21.11.13, 18:13
          Są bieżnie, orbitreki i inne "cuda". Co do prysznica to chyba standard na każdej siłowni. Jest. Jest też sauna gdzie można się zrelaksować po ciężkim treningu. W cenie karnetu masz też 2 lub 3 razy w tygodniu aerobik lub inne "cuda". No i najważniejsze: jest fajna atmosfera. Naprawdę polecam! Wejdź na stronę. Są zdjęcia(nie wszystkie aktualne). Fitin.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka