Dodaj do ulubionych

Mrs. Sporty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 14:56
Ktoś był? Chodzi? Zapisał się albo zamierza? Jak wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ata Re: Mrs. Sporty IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.14, 19:36
      razem z siostra się zapisałysmy, wbrew temu co znalazłam na forum jestem zadowolona! Trenerka przez godzinę całą uwagę poświęciła tylko mnie i siostrze, dokładnie tłumacząc jak poprawnie korzystac ze sprzętu i jak dobrze wykonywać ćwiczenia. Jest tam fajna miła atmosfera, miejsca wystarczająco. Korzystasz z kubu kiedy chcesz nie masz wyznaczonej konkretnej godziny (poza godzinami otwarcia) ale jak chcesz przyjśc na 16:15 to przychodzisz i zaczynasz ćwiczenia. Ćwiczysz we własnym tempie i ile chcesz (minimum to 30 min). Minus jak dla mnie to abomanety czyli jak sie decydujesz to od razu na 3 mc albo 0,5 roku no i cena też nie jest mała. Ale jeśli nie masz samozaparcia, miejsca w domu, albo denerwują cie nieskuteczne suplementy diety to polecam!
      • Gość: coco Re: Mrs. Sporty IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 07:13
        a mi się wydaje że lokal trochę za mały jak na siłownię. Człowiek dusi sie na tych 80 mkw
    • Gość: matka sałatka Re: Mrs. Sporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.14, 08:43
      Powierzchnia za mała poza tym całkiem styłu jest biurko coś w rodzaju "konsultacje z trenerem" (nie wiem jestem facetem ale która kobieta będzie rozmawiała "ile już schudła kg" na otwartej przestrzeni podczas gdy osoby ćwiczące mogą to usłyszeć) - strategicznie słabo. 3. opłata administracyjna oczywiście bezzwrotna za wysoka Na plus przemawia nowa forma ćwiczeń oraz podejście samych trenerek do klienta.
      • Gość: Magda Re: Mrs. Sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 19:59
        Ile tam się płaci na wstępie i potem miesięcznie?
        • Gość: Zabrzanka Re: Mrs. Sporty IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.03.14, 10:54
          Uważam że stanowczo za drogie są te karnety .Na każdej siłowni karnet wynosi ok.100 zł.
          • Gość: Magda Re: Mrs. Sporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.14, 20:29
            To ile w końcu kosztuje miesięczny karnet?
          • Gość: annabry Re: Mrs. Sporty IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.06.15, 07:33
            To fakt są drogie ale w tym masz poradę dietetyczną , trenera przez cały czas treningu oraz pomiary ,
            Siłownia 100zł ok ( trenera brak , albo musisz się dopasować do jego czasu pracy ) dietetyk wizyta 100zł i dowiesz się tego samego na treningach w mrs Sporty .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka