Dodaj do ulubionych

co by tu zepsuć

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.14, 22:11
Za czasów prezydenta Kaczyńskiego rosyjskie embarga to był argument przeciwko "machaniu szabelką". Polityka PO miała rzekomo rozwijać partnerskie stosunki z Rosją i odejść od argumentów "siłowych".
Tymczasem rząd Rosji,po niedawnym wprowadzeniu zakazu importu z Polski mięsa i części mleka zamierza wprowadzić embargo na polskie warzywa i owoce.

Polityka lemingów sprowadza się do przysłowia:"rubla nie zarobili a cnotę i tak stracili".
Obserwuj wątek
    • Gość: y y Re: co by tu zepsuć IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.04.14, 23:26
      www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/zabity...krzyzem
      Nic nie wiadomo o przyczynach nagłego zawalenia się krzyża. Agencje piszą, że postać Chrystusa umieszczona na krzyżu miała 6 metrów i ważyła 600 kilogramów.
      • Gość: ola Re: co by tu zepsuć IP: *.zabrze.vectranet.pl 24.04.14, 23:54
        Olek w komentażu pod informacją napiał, ze JP2 jeszcze nie swięty, a już działa.
        Czy Olek ma raję ?
        • Gość: fac Re: co by tu zepsuć IP: *.zabrze.vectranet.pl 25.04.14, 12:09
          W "komentażu" mógł się wypowiedzieć wyłącznie leming. A jeśli ten sam leming na post dotyczący polityki zagranicznej odpowiada linkiem do wypadku, to znaczy że mamy do czynienia z lemingiem typowym czyli głupawym.
          • Gość: fac Re: co by tu zepsuć IP: *.free.aero2.net.pl 25.04.14, 13:30
            To znów ja "fac" wasz głupek miejscowy. Piszę wszędzie i wszędzie mnie pełno. To taka choroba. Ześwirowałem już do końca i na łeb mi coraz bardziej wali. To ja "fac" wasz idiota i psychol oraz głupek miejscowy. Zaraz znów będę pisał wszędzie. Jestem debilem i zdaję sobie z tego sprawę. Pomocy! To ja "fac" wasz głupek miejscowy.
            • Gość: pac/pac Re: co by tu zepsuć IP: *.zabrze.vectranet.pl 25.04.14, 13:45
              te typy tak majom
              • Gość: makbet Re: co by tu zepsuć IP: *.zabrze.vectranet.pl 25.04.14, 14:45
                Reakcja na awantury w Sejmie natychmiastowa !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka