Dodaj do ulubionych

kto rozwala wydział strategii

IP: 217.153.42.* 26.08.04, 11:16
kolejni ludzie odchodzą z tego wydziału (część z własnej woli, cześć
odwrotnie), kiedy wreszcie j.g. przejrzy na oczy i zorientuje się, że
sprowadził se z katowic wrzoda (g.k.), który wszystko i wszystkich niszczy a
potrafi tylko dużo gadać...??
Obserwuj wątek
    • Gość: jo Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:55
      A co - znowu Kiermasz wyrzciła Kogoś??? Czy tylko nic nie robi jak cały czas?
      • Gość: elwira Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:47
        J G nie przejrzy na oczy w tej kadencji. Przejrzy dopiero wówczas jak
        pożegna sie z funkcją, a to juz niedługo. Podobno wybory na wiosnę 2006.
        Mieszkańcy juz przejrzeli - i widza jak wielki uczynili błąd głosujac na
        Gołubowicza (ja tez głosowałam, niestety)
        • Gość: czarna owca witajcie w czerwonej realpolitic IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.04, 19:25
          i o co wogóle chodzi ?.i tak zawsze grupa uchwala najbzdurniejsze
          rozwiazania.....mysle ze Zabrze miało szanse gdyby dawno dawno temu[to nie
          bajka] walczyło o łacznik autostrad[A$,A1] teraz bedziemy korzystac z wezłow
          gliwickiego i bytomskiego....NIECH ZYJA WIELCY URBANISCI!! ale jak chcemy byc
          turystyczna wsia to czemu nie?..cmok dla lokalnych polityków
    • greedo Re: kto rozwala wydział strategii 26.08.04, 23:12
      stanowczo protestuje przeciwko twierdzeniu, że Kiermasz nic nie robi - wiecie
      ile energii zabiera równanie z błotem swoich podwładnych i krzyczenie na
      nich??? No, nie wiecie, przecież jesteście dobrze wychowani ... w
      przeciwieństwie ...
      • Gość: niania Ogg atak z zupełnie innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:42
        Fany nick greedo:) i wypowiedź też niczego sobie - wnioskuję z wątku że zmiany
        jakieś zaszły w w/w wydziale - kto tym razem padł ofiarą? Wiecie?
        • Gość: gosc Re: atak z zupełnie innej beczki IP: 217.11.130.* 27.08.04, 15:38
          Zabrze - miastem spadochroniarzy partyjnych
        • Gość: Lothian Re: atak z zupełnie innej beczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:15
          Ofiarą tego wydziału padli mieszkańcy miasta. Bo wydział nic nie robi kasę
          bierze, a biedni zabrzanie musza mieszkać w tym "pięknym" mieście.
          • Gość: Taka jedna Re: atak z zupełnie innej beczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:56
            NIkt nikogo nie zmusza, do mieszkania w tym pieknym mieście...
    • Gość: j23 Re: kto rozwala wydział strategii IP: 212.106.128.* 31.08.04, 12:50
      Wydział jest rozwalany przez panów Leśniaka i Wierciocha zawiedzionych że nie
      mogą dalej kręcić lodów. Lwia część tych wypowiedzi jest ich dziełem.
      • Gość: pilotpirx Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 18:45
        J23 jeśli juz to ten pan nazywa sie lesiak a nie leśniak ty niedoinformowany
        malkontencie.
        w kwestii ogólnej; Wybraliscie na prezydenta łukaszenkę to się nie dziwcie że
        robi wam z urzędu kołchoz.
      • Gość: jo Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 01.09.04, 08:43
        list j23 świadczy, że jego autor nie ma wogóle wiedzy o urzędzie - po pierewsze
        urzędnuicy mają sprawdzane komputery co się z nich i gdzie wysyła - więc nie
        mogą tych wpisów o tej np. porze dokonywać. Ponadto pan Wiercioch został
        wyrzucony z wydziału, bo nie pozwalał na siebie krzyczeć paranoiczce.
        • Gość: pilotpirx Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 22:53
          Jo Teraz u nas W pier.... Unii mówi sie: Wiercioch nie poddawał sie
          mobbingowi, więc wydaje na parterze dowody rejestracyjne, natomiast Lesiak
          stulił uszy i siedzi teraz w kanciapie koło windy. Być czy mieć oto jest
          pytanie ???
    • Gość: upiór Re: kto rozwala wydział strategii IP: 217.153.42.* 02.09.04, 15:07
      Karmasz być moze nie jest sympatyczna ale jest jedna z niewielu w urzędzie
      którym chce sie pracowac a nie tylko grzać stołki
      • Gość: realista Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:21
        No właśnie - Kiermaszowej tylko chce się pracować, natomiast na chęciach się
        kończy ...
        • Gość: ja Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:10
          teraz w wydziale strategii jest lesiak, który za grubo ponad 3 tys. siedzi na
          gg, oraz jakieś lale, które więcej są na chorobowym niż w pracy. panie
          naczelnik - niech pani zrobi porządek z tymi nierobami!!!!bardzo proszę.
          • Gość: jaja Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.04, 17:20
            Kiermasz sama do siebie pisze?
    • Gość: ja Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:36
      gabi nie wpisuj się tu bo to żałosne!
      • Gość: jaa Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:43
        no coś ty. ona nie ma czasu wchodzić na forum. siedzi i pisze projekty albo
        wymysla kolejne intrygi i durne zadania dla swoich niewolników.
    • gabi.k1 Re: kto rozwala wydział strategii 15.09.04, 12:31
      TO JA GABI KIERMASZ NAPISAŁAM LIST Z CAŁĄ PRAWDĄ

Wielce Szanowny Pan Prezydent

dr inż. Jerzy Gołubowicz

Szanowny Panie Prezydencie, zwracam się z uniżoną prośbą o wymianę całego
      składu osobowego Wydziału Strategii, Rozwoju Miasta i Integracji Europejskiej.
      Uzasadniam to tym, że to same debile, nieuki i nieroby!!!

Po kolei:

Tomasz Leszczyński - jest bezczelny i ma lepsze dojście do Pana Prezydenta,
      Marcin Lesiak - nie boi się mnie i nic sobie ze mnie nie robi,
      Sonia Rzeczkowska - jest mądrzejsza ode mnie i przez nią nikt mi nie wierzy, że
      sama piszę wszystkie projekty!,
      Artur Wiercioch..., aha, już się go pozbyłam ale to był cham, patrzył mi
      prosto w oczy i też bezczelnie się mnie nie bał!!
      Anna Milewska - sama odeszła, na szczęście bo ją wszyscy lubili a mnie przez to
      szlag trafiał,
      Anna Kochel - wredna, młodsza ode mnie a poza tym zna córkę prezydenta Cupiała,
      czym mnie strasznie wnerwia,
      Anna Wieczorek - jak ona mogła zajść w ciążę skoro ja jej kazałam spełniać tu w
      Wydziale każde moje najgłupsze polecenia!?
      Marcin Bania - z takim nazwiskiem i to ja sobie go tu nie życzę poza tym zna
      radnego Budkę za moimi plecami!,
      Małgorzata Juchniewicz - zna się na projektowaniu wod-can czym podważa mój
      niewątpliwy autorytet!,
      Arkadiusz Kozicki - denerwuje mnie w nim to, że stara się mnie nie
      zdenerwować!,
      Aleksandra Kaleta - jako sekretarka jest dla wszystkich za grzeczna i
      wpuszcza wszystkich do sekretariatu!

Poza tym ja ich wszystkich NIENAWIDZĘ!!!

To, że dotychczas niczego pozytywnego nie dokonałam to ich wina, bo ja znam się
      dobrze na wszystkim tylko wszyscy mi przeszkadzają!

Z wyrazami szacunku i poważania,

Gabi Kiermasz
    • Gość: my Re: kto rozwala wydział strategii IP: 217.153.42.* 16.09.04, 13:07
      to o nas???
      • Gość: petent Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 11:47
        śmieszne.gratululuję pracownikom zacnego wydziału poczucia humoru. fajnie z was
        ludzie.
        • Gość: jaa Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 14:55
          ciekawe czy pani naczelnik przyszła zobaczyć kolejke w skansenie.ciekawe jak
          czuje się ktoś,kto blokuje i utrudnia działania, na które ktoś pracował kilka
          lat.to zła kobieta jest
          • marnia Re: kto rozwala wydział strategii 27.09.04, 11:24
            jak się pozbędzie już wszystkich autorów projektu to sama się pod nim będzie
            podpisywać...
            już podobno się nim chwali - jakie to dla niej typowe, w Katowicach robiła
            dokładnie to samo!!
            • Gość: lilu Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.zab.zigzag.pl 28.09.04, 12:44
              ile można...kiedy ona sobie odpuści?... Gabi-daj se luz ty zła kobieto-masz
              czas jeszcze sie nawrócić
              • Gość: nijaki Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:34
                gabi jest super
    • artur.wi Re: kto rozwala wydział strategii 07.10.04, 18:25
      Pracuję zawodowo od 16-go roku życia i czegoś podobnego, jak przeszedłem od
      lutego do maja br. doświadczyłem pierwszy (i mam nadzeję - ostatni) raz.
      Takiego nagromadzenia złej woli, obłudy, agresji i zwykłego chamstwa jeszcze w
      całej swojej 19-letniej karierze zawodowej nie spotkałem!
      Wszystkim, którzy pozostali, życzę wytrwałości i odrobiny dystansu tak, żeby
      przeczekać jeszcze 2 lata w jako takiej kondycji psychicznej, chyba, że...
      miasto Zabrze będzie pierwszą gminą w Polsce zmuszoną do wypłaty odszkodowań za
      mobbing.
      Deklaruję swoją pomoc jako ewentualny świadek.

Pozdrawiam,
      Artur Wiercioch
      • Gość: urzędnik Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:43
        Artur, jestesmy z Tobą ! Wytrzymamy te dwa lata , obiecujemy !!!!
        • artur.wi Re: kto rozwala wydział strategii 08.10.04, 22:16
          ależ nie jest mi teraz żle...
          moje obecne szefostwo jest po prostu na poziomie i ma klasę... :-)) !!!
          • Gość: ja Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:56
            przeczekamy i nie damy się!!!
            • Gość: jaa Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:40
              zanim miną dwa lata wymieni cały zespół na "fachowców" takich jak ona. idźcie
              zobaczyć do przechowalni lesiaka z kim teraz siedzi!!!
              • Gość: nikt Re: kto rozwala wydział strategii IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 23.10.04, 19:49
                a może zasłużył sobie...na rozrywkę
                • 1ty strategii? 23.10.04, 23:08
                  ta nazwa jest naduzyciem zadnej strategii tam sie nie opracowuje to
                  smieszne
                  • Gość: basia_z_um Re: strategii? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 20:11
                    To porządna kobieta
                    • 1ty Re: strategii? 25.10.04, 20:56
                      zapewne..........tyle ze nie o tym mowa.........STRATEGIA DLA MIASTA....została
                      przyjeta w poprzedniej kadencji(szczególowo rozpisana na zadania)........hmm i
                      nie została uchylona......jej koordynacja i realizacja jest poza mozliwoscia
                      jednego wydziału UM.......obawiam sie ze i poza mozliwosciami całego Urzedu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka