Dodaj do ulubionych

Restauracja Mexicana

IP: *.dynamic.vectranet.pl 10.08.14, 11:03
Witam! Pragnę zaprosić Państwa do nowo powstałej restauracji meksykańskiej przy ul. Wolności 237. Przygotowujemy dla Państwa "niezpolszczone" dania kuchni meksykańskiej wedle oryginalnych przepisów w różnych stopniach pikantności. Ponadto oferujemy drinki i prawdziwe tequile, które uprzyjemnią Państwu pobyt w lokalu. Warto Nas odwiedzić! Zapraszamy serdecznie i smacznego!
Obserwuj wątek
    • Gość: waryniol Re: Restauracja Mexicana IP: *.zabrze.vectranet.pl 10.08.14, 11:40
      czy jest strona internetowa, ewentualnie fanpage fb?
      • ttydzien Re: Restauracja Mexicana 10.08.14, 15:26
        niespolszczone
        ale zajrzymy;)
      • Gość: Mariola Re: Restauracja Mexicana IP: *.play-internet.pl 17.09.14, 21:45
        facebook.com/MexicanaZabrze
    • Gość: alex Re: Restauracja Mexicana IP: *.3s.pl 10.08.14, 17:29
      Dziękuję, byłem i nie wrócę. Czekałem na jedzenie 1,5h !
      • Gość: am Re: Restauracja Mexicana IP: *.hsi5.kabel-badenwuerttemberg.de 26.09.14, 19:34
        Alex jak chcesz szybko zjesc to polecam Mc-a tam juz tydzien wczsniej maja wszystko gotowe
    • cicloppe Re: Restauracja Mexicana 11.08.14, 00:27
      Swoje trzeba odczekać, ale to dowodzi, że robione wszystko jest od a do z. Byłem, poczekałem, zjadłem, pyszne!! Pierwsza lepsza knajpa z mexykańską kuchnią. Ja osobiście polecam
      • Gość: Olek Re: Restauracja Mexicana IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.14, 06:43
        a sylwester tez bedzie organizowany i andrzejki?
        • cicloppe Re: Restauracja Mexicana 11.08.14, 22:15
          Noo, dzień świstaka i dzień spoconego murzyna też

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka