Gość: mirek IP: *.centertel.pl 13.11.14, 08:19 Czy ktos cos wie o akcji w sklepach fresh market na terenie Zabrza? Ponoc zwolniono wszystkich pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spintek Re: Sklepy fresh market IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.11.14, 09:08 Pewno najwięcej wie o tym sztab skutecznej MMS. Przecież w ostatnich latach najwięcej ludzi z Zabrza utraciło pracę, wyjechało z tego zadupia Gliwic i okolic (oprócz oczywiście "swoich" urzędników). U sąsiadów była autentyczna "spowiedż" kandydatów na prezydenta miasta w temacie prawdziwych problemów swojego miasta ( nie przecinanie wstążek na bieżni z udziałem szczura z Zabrza - Budki). Warto poczytać, wszystko jest opisanie m.in na stronie miasta Gliwice. Współczuję tym biednym ludziom i ich rodzinom z dawnego - Społem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spintek Re: Sklepy fresh market IP: *.zabrze.vectranet.pl 13.11.14, 09:18 .. oczywiście zadupie to nie Gliwice tylko ich okolice - Zabrze, taki skrót myślowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sklepy fresh market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.14, 16:41 jedna wielka granda. ŻABKA POLSKA przekazała swoje sklepy pracownicze wraz z pracownikami AJENTOM. Dla ścisłosci to pracownicy mieli obiecaną prace do czerwca przyszlego roku, a tak część praconików dostała wypowiedzenia (bez prawa swiadczenia pracy przez okres wypowiedzenia) Jak znam życie to w niedługim czasie wszyscy dosyaną wypowiedzenia wraz z mozliwością pracy na umowy śmieciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIENTKA ze ŚLĄSKA Re: Sklepy fresh market IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 16:27 Ten sklepy to teraz jakaś masakra - towaru brak (przez tydzień na półkach było jak za ''za dawnych czasów''), personelu brak!!!! Do kasy koooooleja! Trzy kasy, a działa tyko jedna. Pracownicy na sklepie ''zapieprzają'' za trzech. MASAKRA. A miało być tak pięknie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sklepy fresh market IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.14, 18:33 ja proponuję całkowity bojkot sklepów Fresh Market i Żabka Polska. Niech te "pyry" poznanskie poczują co to jest Śląsk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki sceptyk Re: Sklepy fresh market IP: *.wieszowanet.pl 23.11.14, 23:23 Ja proponuję całkowity bojkot wszystkich sklepów amen Odpowiedz Link Zgłoś