Dodaj do ulubionych

Duda w Zabrzu

IP: *.play-internet.pl 07.06.17, 21:19
Czy w Zabrzu już PiS zapanował? Fajnie, że Duda przyjechał pokłonić się prof. Zembali i załodze Śląskiego Centrum Chorób Serca, ale dlaczego tyle osób się uśmiecha do niego po tym jak od ponad roku demontuje fundamenty naszego kraju? Myślałem, że w zachodniej części tego kraju mniejszy entuzjazm wywołują tego rodzaju osoby..
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Duda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.17, 22:27
      Wydaje mi się, że to była czysta kurtuazja. Ślązacy po prostu są gościnni i dobrze wychowani. Też bym pana prezydenta przywitała choć nie jest i nie będzie z mojej bajki,tak jak cały PiS .
      • Gość: mnm Re: Duda w Zabrzu IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.06.17, 00:04
        Ja potraktowałabym tego pana z najwyższą obojętnością, ponieważ ten pan nie jest moim prezydentem. Sam powiedział nie tak dawno, że nie jest prezydentem wszystkich.
    • seosos Re: Duda w Zabrzu 08.06.17, 10:05
      Kurtuazja, nie kurtuazja... samo przemówienie było Ok. Niezależnie od partii i poglądów politycznych, uważam, że to zawsze dobry zwyczaj, jak podziękuje się wybitnym fachowcom za ich wkład i genialną robotę.
      • Gość: Adrian Re: Duda w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.17, 20:56
        Mnie natomiast jego przemówienia nie porywają. Podniesiony ton, dziwna mimika i nieustanna gestykulacja powodują, że kiedy przemawia od razu łapię za pilota. To nie jest mój prezydent!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka