Dodaj do ulubionych

BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 00:29
BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA, czytałem podsumowanie w GŁOSIE ZABRZA...
nawet rzecznik aby zapełnić stronę musiał wspomnieć o minusach
może jest ktoś kto znajdzie szczere PLUSY ????????
Obserwuj wątek
    • Gość: :( Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.Zabrze.Net.pl 21.11.04, 10:00
      pierwszy plus - nie ma już Pana Ramana Urbańczyk
      • Gość: KNS Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 21.11.04, 10:17
        hehehe, dobry plus ! :D
        dla mnie kolejnym jest zaciągnięcie inwestycji Poczty Polskiej do Zabrza, choc
        cos nie widac poczatku inwestycji.
        • Gość: emi Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 21:28
          Inwestycja Poczty Polskiej w Zabrzu to wyłączna zasługa posła Józefa Kubicy z
          Unii Pracy, który przekonał do tego pomysłu swojego partyjnego kolegę, wówczas
          ministra infrasruktury i wicepremiera Marka Pola. Gołubowicz wyrzucił Kubicę z
          pracy i p....., pocztę, bo jak widać nie wbito nawet szpadla.
    • Gość: kierowca Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:36
      Wykonanie ronda w okolicy Grunwaldzkiej.
      • Gość: . Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:41
        ROTFL
    • Gość: czlonek gsm Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:37
      Wzięcie pod lupę GSM LUIZA z jej Prezesem i Vice-Prezesami
    • Gość: kanar Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:39
      Zajęcie się naszą Strażą Miejską.
    • Gość: sprzedawca Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:40
      Pozostawienie w spokoju targowiska w pobliżu UM
    • Gość: pekape Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 10:43
      Za przyzwolenie na syf panujący na dworcu kolejowym, takiego podobnego nie ma w
      pobliżu kilkudziesięciu kilometrów. Brak jednego gospodarza obiektu doprowadził
      do takiego stanu. Wstyd. Mamy XXI wiek!
      • Gość: plus Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:07
        Najwiekszym plusem Goluba jest to że za 1,5 roku nie bedzie juz prezydentem
        i cała te zgraje w UM rozpieprzy sie na 4 strony świata . Blizej niz dalej -
        to jedyny plus.
    • Gość: itas Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: 157.25.152.* 23.11.04, 11:11
      posiada jakieś?
      • mirellla Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA 23.11.04, 14:43
        ściągnął do pracy swego kolesia pana Cupiała, no wiecie tego ze sztucznymi
        włosami.... I chwała panu G. za to, bo pozbyliśmy się go z Rudy. Ale mi szkoda
        was drodzy sąsiedzi.
    • Gość: mieszkanka Zabrza Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.Zabrze.Net.pl 23.11.04, 11:14
      podobno "całuje przy powitaniu panie po rekach". hehehe
      • Gość: to-ja Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.Zabrze.Net.pl 23.11.04, 19:53
        dlaczego hehe? to tylko dobrze o nim swiadczy-ma dla kobiet szacunek
        • Gość: mieszkanka Zabrza Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.Zabrze.Net.pl 24.11.04, 00:53
          no nie wiem, ja tam sobie nie życzę, żeby mnie stary komuch ciamkał po rękach
          • 1ty -[-G]................. 25.11.04, 22:21
            hehehe na półmetku
            • Gość: minus i minus = + Re: -[-G]................. IP: *.za.digi.pl 26.11.04, 10:28
              jest łysy ale ni nosi tupecika
              • Gość: jo Re: -[-G]................. IP: *.debacom.pl 30.11.04, 18:45
                plusem pana prezydenta jest to, że jest lepszy od Cupiała - ale o to przecież w
                końcu chodziło, jak go powoływał:)
    • Gość: Kursant Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:40
      Doprowadził do ruiny wszystko czego się tknoł
      Dla dobra GLIWIC !!!!!!!!!
      • Gość: basia_z_um Re: BŁAGAM PODAJCIE PLUSY GOŁUBOWICZA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 12:29
        Żadnych sukcesów, poza zatrudnieniem armii urzedasów z klucza SLD i awansowania
        miernot urzędowych na stanowiska naczelnikow w ramach zabawy pod
        nazwą "konkurs". Oczekiwań było wiele a jest gorzej niz było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka