Gość: palaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 10:22 gdzie kupujecie najtaniej papierosy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: najtańsze papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:20 budka miedzy dworcem a schodami przy wiadukcie na 3 maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: najtańsze papierosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:34 Ja kupuję w sklepiku na Wallek-Walewskiego(chyba od niedawna jest otwarty),tuż obok ronda,przy zakladzie fryzjerskim.Chyba sie nazywa VIC czy jakos tak:)Ceny naprawde sa calkiem przyzwoite ,takze polecam:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: najtańsze papierosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:15 dołączam się do poprzedniczki.Byłem,Zobaczyłem,Sprawdziłem:)Może kiedyś trafimy na siebie Madziu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: najtańsze papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 20:38 W lidlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurzok Re: najtańsze papierosy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.03.05, 13:58 Jo kupuja od ruskich w Mysłowicach. Tehgo tam jest dużo. Sprzedowajom tyż w Oplu za dworcym autobusowym. No to ida pokurzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: najtańsze papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:28 A ja nie pale...i jestem baaaardzo szczesliwa( paliłam 7 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Re: najtańsze papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 21:18 pozazdrościć, też musze dołąc zyć bo już wyrobić sie nie da!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś