Gość: Borys IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 16:35 Zapraszam www.borysbudka.pl/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wili Re: www.borysbudka.pl IP: *.in-addr.btopenworld.com 05.07.02, 19:29 Budka Ty ciulasie z 2LO , znam Cie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: www.borysbudka.pl IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 06.07.02, 11:20 Gość portalu: wili napisał(a): > Budka Ty ciulasie z 2LO , znam Cie . Co do ciulasów, to myślę, że się mylisz, ale mnie nie wypada się licytować na przekleństwa. Gdybyś chciał mnie jeszcze powyzywać (np. od ch..ów, sk....synów itp), zrobię dla Ciebie moduł na mojej stronie pt. "Wyślij przekleństwo.: Na razie podaję mój e-mail borys@kki.net.pl Napisz jeszcze coś fajnego... A może byś się przedstawił. Byłoby mi łatwiej domyśleć się, czemu masz takie nastawienie do mnie, bo na razie zwalam to na niespełnione pragnienia w dzieciństwie, niezrozumienie otoczenia w II LO i takie tam... Pozdrawiam, licząc, że nie będziesz mnie już publicznie anonimowo wyzywał i oczerniał. BorysBudka.pl Raz wili, raz znamGo. Zdecyduj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Chcesz być Prezydentem ??? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 10:30 BorysBudka.pl chcesz byc prezydentem, ze ci odbilo z tymi bajkami. Sponsoruj browce pod Markiem, to bedziesz mial glosy. Ja bede pierwszy chyba zapomniales, ze dzieci i ryby glosu nie maja... Odpowiedz Link Zgłoś