Gość: Friend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 16:13 Witam, mam pytanko odnośnie ekonta w Mbanku... Czy założenie i prowadzenie tego konta jest całkowicie bezpłatne ?? Pytam sie ponieważ zastanawiam się nad założeniem tego konta :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: look Re: ekonto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 09:36 kik.... powiedziała co wiedziała... mBank jest najlepszym bankiem, najwyższe oprocentowanie i w ogóle zero problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadbre Re: ekonto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:24 No dobra, a co z zabespieczeniami? Podobno dla hakera to pryszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: ekonto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 08:40 zabezpiecznie maja b. dobre... zreszta nawet jakby komus sie udalo dostac na Twoje konto do i tak nic nie zrobi, bo karte z kodami masz tylko Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: ekonto IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 04.07.05, 16:15 Mam w mBanku 3 konta : eKonto, eMax i eMax plus wszystkie są darmowe , nic nie kosztuje utrzymanie tych kont. Dostęp do konta ma się za pomocą hasła a przelewy robi się przez tzw. listę haseł jednorazowych .Koszt przelewów wynosi 50gr., kartę płatniczą do eKonta dostaje się darmowo. Jestem zadowolony z tego banku - nie ma kosztów utrzymania a oprocentowanie jest duże , polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: ekonto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:07 zapomniales napisac, ze przelewy z kont mBanku na konta mBanku za za darmo. mTransfer (platnosci online) sa rowniez darmowe Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: ekonto 04.07.05, 19:15 Wyciąganie gotówki z bankowamtów Euronetu oraz Banku Zachodniego WBK jest za darmo. Dostęp do najszerszej na rynku oferty funduszy inwestycyjnych za darmo. Za niedługo mBank uruchomi usługę maklerską dla tych, którzy chcieliby zainwestować bezpośrednio na giełdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ekonto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:33 czyli warto założyc tam konto :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaada Re: ekonto 05.07.05, 09:57 ja tez polecam - ale karta np. do emax nie jest bezpłatna:(( Odpowiedz Link Zgłoś
eichendorff Re: ekonto 05.07.05, 10:48 aniaada napisała: > ja tez polecam - ale karta np. do emax nie jest bezpłatna:(( Karta do eMaxa jest niepotrzebna, skoro posiada ktoś kartę do eKonta. Jeśli chce pobrać gotówkę, a nie posiada środków na eKoncie, to może zrobić darmowy przelew z jednego konta na drugie (w czasie rzeczywistym). Są również ułatwienia dla tych, którzy nie mają dostępu do netu (np. na ulicy), a potrzebują gotówki. Przelew taki można wtedy wykonać z telefonu komórkowego na wiele sposobów (sms; telefon do konsultanta, ale to kosztuje; najbezpieczeniejsza usługa mSim). Odpowiedz Link Zgłoś