Gość: hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 14:03 od 1 pażdziernika hali POGOŃ pozbywa się MOSiR czy ktoś wie co będzie się z nią dalej działo??? ktoś ją przejmie??? czy całkiem zamykają??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liber Re: co z halą POGOŃ IP: *.Zabrze.Net.pl 03.08.05, 19:49 Ja osobiście nie wiem co się z nią stanie ale mam nadzieję, że całkowite zamknięcie jej nie grozi. Pożyjemy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: co z halą POGOŃ 04.08.05, 23:07 Historia uczy , ze jesli masz ciagotki na jakis smakowity kasek to jesli jestes cwany i potezny najpierw doprowadz ten podmiot do doskonalosci - najlepiej za cudze pieniadze - a pozniej czekaj na okazje i przejmij to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogo Re: co z halą - POGONIĆ ICH WSZYSTKICH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 12:05 Spytajcie "dziennikarkę" Ona jest dobrze poinformowana! Siedzi tam codziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucjan Re: co z halą POGOŃ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:29 jaką dziennikarkę??? czy tam jest redakcja jakiejś gazety??? Odpowiedz Link Zgłoś